Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    27
Merhaba siz öğretmendiniz değil mi devlette misiniz acaba? Memurlara yeni çıkan hakkı gördünüz mü? Doğum yapan kadınlara yarı çalışma izni verildi ilkokul çağına kadar.. bu ne zamandan itibaren geçerli olacak bilginiz var mı ? Eylül de ise devam edecek misiniz
Evet öğretmenim bu hak zaten öğretmenleri etkileyen bir durum degil önceden de kullanılıyordu. yarı çalışma hakkı dediği yarım gün olmuyor yarı ders saati gibi düşünün. 20 saatten az alamayız yine yani. Asıl bizi ilgilendirecek haber doğum sonrası izin olayı. Ondan habr yok sanırım henüz

İstemiyorsanız yapmayın zaten. Normal bir cinsel hayat yaşamayacaksınız hamile olduğunuz için. Daha hassas,daha dikkatli olunmalı gibi…
Eşinizi değil kendinizi düşünmelisiniz bence. Yorumlarınıza istinaden böyle genel yazdım. Önceliğiniz her zaman kendiniz olsun. En azından bu süreciniz içinde 😇🪽
Tedirgin bir sekilde yapmaktansa yapmamak daha iyi tabi ama eş hakkı da var. Libido gelir inşallah da bi iki ay sonra hiç düşünmeye gerek kalmaz fkjfkfj

Evet öğretmenim bu hak zaten öğretmenleri etkileyen bir durum degil önceden de kullanılıyordu. yarı çalışma hakkı dediği yarım gün olmuyor yarı ders saati gibi düşünün. 20 saatten az alamayız yine yani. Asıl bizi ilgilendirecek haber doğum sonrası izin olayı. Ondan habr yok sanırım henüz
Merhabalar ben de devlette sınıf öğretmeniyim, bu yarı zamanlı olaydan çok yararlanacağımızı zannetmiyorum fakat dört gözle doğum izni ile ilgili olan gelişmeleri takip ediyorum. Umarım bu sefer mantıklı bir gelişme olur 🙏

Merhabalar ben de devlette sınıf öğretmeniyim, bu yarı zamanlı olaydan çok yararlanacağımızı zannetmiyorum fakat dört gözle doğum izni ile ilgili olan gelişmeleri takip ediyorum. Umarım bu sefer mantıklı bir gelişme olur 🙏
Sınıfcıların işi zor bu konuda maalesef 🥲 inşallah bi kolaylık getirirler

Ben de devlette İngilizce öğretmeniyim. Doğum sonrası izin konusunda güzel gelişmeler olmasını umut ediyorum. Ama pek sanmıyorum. Yıllardır bir şeyler söyleniyor ama uygulama yok.

Kızlar utanarak söylüyorum ama hamileliği öğrendiğimden beri ilişkiye giremedik eşimle hem korku hem de bi isteksizlik var 😓Sizde böyle bir durum var mı

Doktorlar genelde önermiyor zaten ilk 12 hafta. Bana doktorum ilkinde yasaklamıştı. 2.de yasaklamadı aslında ama tatilde gittiğim doktor ben ne olursa olsun 12 hafta ilişki olmasın derim şeklinde konuştu.
Korkmak lazım bence. Ben de eşim de bu konuda aynı fikirdeyiz. Eşler anlaşıyorsa sıkıntı yok.

Ben de devlette İngilizce öğretmeniyim. Doğum sonrası izin konusunda güzel gelişmeler olmasını umut ediyorum. Ama pek sanmıyorum. Yıllardır bir şeyler söyleniyor ama uygulama yok.
Bu yıl aile yılı olacakmış ya yani bu tantanayı yarı zamanlı çalışma haberi için yapmış olamazlar diye düşünmek istiyorum 🤣 daha büyük müjde lazım inşallah bekleyelim bakalım

Evet bakım gercekten şart bazı ciltler bakım istiyo hele ki yaş ilerledikçe. Ben chatgpt ye sordum kullandığım ürünleri kullanabilirim ama yinede doktora danışmadan sürmeyeyim diyorum idare etcem artık iki hafta daha. İyi yine işe gidebiliyosun ben hemen rapor aldım işim biraz ağır ve stressli hic gidemem doktorumda hemen veriyor zaten.
Mecbur gidiyorum ben çok zorlanıyorum 24 saat nobetliyim bir de. Bana sor nasıl tuttugumu😵‍💫 Ve ağır iş benimki de. Arkadaşlarımin destegine ihtiyacim oluyor. Özel bazı durumlar var detaylı anlatamıyorum. Anlayacağın mecburum öyle uzaktan göründüğü gibi değil. Dr kac gün verdi size ve gerekçe ne gösterdi

3. Aya kadar mı rapor kullancaksın sonrasında da devam edecek mi raporun. Benimde rapor veriyordu evden çalışmaya çevirttim 12. Haftaya kadar evdeyim. Sonrasında emin değilim. Arabaya çok binmemi istemedi doktor
Bi benimki düşük riskine rağmen rapor karşıtı herhalde. Sağlıklı ise zaten seninle kalır diyor. Tedirgin tedirgin geçiriyorum 12 hafta dolsa da biraz daha rahatsak

Kızlar çok afedersiniz ama diyare olanınız var mı bu süreçte? Disardan da yemiyorum ama 3 gündür mahvetti😵‍💫 1 gün oldu kötü geçti, dün azalmıştı ve bugün bu saate kadar yoktu birseyim. Yeniden başladı şimdi. Kramplar giriyor karnıma 😵‍💫 bebekle ilgili olumsuz bir durum yoktur dimi😥 yarın kontrole gitcem ama sabretmek zor bu merakla

Kızlar çok afedersiniz ama diyare olanınız var mı bu süreçte? Disardan da yemiyorum ama 3 gündür mahvetti😵‍💫 1 gün oldu kötü geçti, dün azalmıştı ve bugün bu saate kadar yoktu birseyim. Yeniden başladı şimdi. Kramplar giriyor karnıma 😵‍💫 bebekle ilgili olumsuz bir durum yoktur dimi😥 yarın kontrole gitcem ama sabretmek zor bu merakla
Salgın var sanırım dikkat et 😔 bebekte bir şey yoktur Allah ın izniyle. Ama etrafimdan ve burda okuduklarimdan anladığım kadar şu sıra herkes diyare

Salgın var sanırım dikkat et 😔 bebekte bir şey yoktur Allah ın izniyle. Ama etrafimdan ve burda okuduklarimdan anladığım kadar şu sıra herkes diyare
Ne salgını ki acaba? İş yerinde ekibimde kimseden duymadım böyle Bi şikayet. Eşimde de sıkıntı yok. Ama tuvaletler ortak sonuçta iş yerinde. Dikkat ediyorum ama bilmiyorum ki🥲 Dr ilaç da veremez şimdi napcam bilmiyorum yarina kadar sabredip sorcam mecbur😵‍💫 şimdilik kaybettigim sıvıyı yerine koymaya çalışıyorum bulantı izin verdiği kadar

Ne salgını ki acaba? İş yerinde ekibimde kimseden duymadım böyle Bi şikayet. Eşimde de sıkıntı yok. Ama tuvaletler ortak sonuçta iş yerinde. Dikkat ediyorum ama bilmiyorum ki🥲 Dr ilaç da veremez şimdi napcam bilmiyorum yarina kadar sabredip sorcam mecbur😵‍💫 şimdilik kaybettigim sıvıyı yerine koymaya çalışıyorum bulantı izin verdiği kadar
Bana da oluyor arada doktorum bunyen bebeğe alışmaya çalışıyor normal bunlar sadece sıvı alımına dikkat et diyor

Bana da oluyor arada doktorum bunyen bebeğe alışmaya çalışıyor normal bunlar sadece sıvı alımına dikkat et diyor
Daha önce de oldu geçti benim de aynısını dedi Dr, ama bu sefer daha sık ve daha şiddetli oluyor ve sanki karnımın içinde yara olmuş gibi çok rahatsiz edici ağrı oluyor😵‍💫 zaten bulantidan zar zor yiyordum o yediklerim de boşa gitti ve bulantim daha beter oldu boyle😵‍💫 tuzlu ayran içiyorum şu an 2. Bardağı aldim. Yemeği 2-3 kaşık yiyip bıraktım gitmiyor

Bilmiyorum ki canım. Daha yeni arkadasim ishal kusma şikayetiyle kocasıyla birlikte acile gitti. Arkadaşım da 22 haftalık hamile. Kocası da 3 gün rapor almış. Bu ara sık duyuyorum

Merhabalar
Ben tarih olarak Mart gözüksem de muhtemelen Şubat olacak. Mart sayfasında da yazıyorum ama burada kalırız diye düşünüyorum. Beni de ekler misiniz?
43 Yaş & 3.çocuk & kalp atışı 6+6 da duyduk.

Back
X