Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    24
Kızlar selamm, 14. Haftada doktorum detaylı bir vajinal ultrason yapacağını tüm kafa vs boyutları her şeye detaylı bakılacağını söyledi yaptıran veya yaptırcak olan var mı? Kendisi perinatolog. Gebelikte 14-22-30. Haftalarda çok detaylı ultrasonla tarama yaptıklarını söyledi. Hem size de bilgi vermek hemde yaptıran yaptıracak olan var mı öğrenmek istedim🌸
Selam. Biz bugün 12. Hafta kontrolünü olduk burun kemikleri ense kalınlığı kafatasi gelişimi el ayaklar parmakları vs baktı. Ve detaylı ultrasonlarıni da ilerleyen haftalarda kendim yapacağım dedi. Perinatolog değil fakat cihazı çok iyi ve tecrübeli bi dr. Hangi haftalar diye sormadım ama 2 hafta sonra cinsiyet belli olur dediği için detaylı yine bakacak gibi bi izlenim oluşturdu bizde

Kızlaaarrr kontrole gittim bugün 😊 ikili test ya da fetal dna düşündün mü dedi. Biz ikili testin sadece ultrason kontrolünü istiyoruz kan vermek istemiyoruz dedik. O şekilde baktı. Ense ve burun vs normal dedi çok şükür. 2 hafta sonra cinsiyet belli olur dedi. Değişme ihtimali olduğunu biliyoruz fakat tahmininiz var mı dedik. Kız büyük ihtimalle dedi 🥹❤️
Hatırlıyomusunuz ben size demiştim, belirtilerimiz benzer cinsiyetleri aynı olabilir :D Neye göre kız dedi size :D Hoşgelsin prenses💖

Kızlaaarrr kontrole gittim bugün 😊 ikili test ya da fetal dna düşündün mü dedi. Biz ikili testin sadece ultrason kontrolünü istiyoruz kan vermek istemiyoruz dedik. O şekilde baktı. Ense ve burun vs normal dedi çok şükür. 2 hafta sonra cinsiyet belli olur dedi. Değişme ihtimali olduğunu biliyoruz fakat tahmininiz var mı dedik. Kız büyük ihtimalle dedi 🥹❤️
Yaaa çok sevindim ihtimal bile duygulandırıyor minik kuzuların varlıkları onlarla ilgili olan her detay, sağlıkla gelsin canım çok mutlu oldum 🫶🏻

ilk baktığında %55 erkek dedi. Bu seferkinde o ihtimal de kalktı ortadan şuanda bi şey diyemiyorum dedi. Fetal dna yaptırdık o yüzden söylemek istemedi sanırım ama 2 hafta var sonucun gelmesine daha çatlayacağım :D
Ben kıza benzettim ama belli olunca haber verir misiniz? Gönlünüzdeki olsun❤️

Selam. Biz bugün 12. Hafta kontrolünü olduk burun kemikleri ense kalınlığı kafatasi gelişimi el ayaklar parmakları vs baktı. Ve detaylı ultrasonlarıni da ilerleyen haftalarda kendim yapacağım dedi. Perinatolog değil fakat cihazı çok iyi ve tecrübeli bi dr. Hangi haftalar diye sormadım ama 2 hafta sonra cinsiyet belli olur dediği için detaylı yine bakacak gibi bi izlenim oluşturdu bizde
Eveet olabilir 2 hafta sonra sizinde 14. Hafta olacak, bu detaylı tarama önemliymiş herkesin aklında bulunsun doktorlarınıza danışırsınız belki🌸 benim bu hafta 13. Hafta bitecek heyecanlıyım zaman çoook hızlı geçiyor🌸 birde doktora ne sıklıkla gidiyorsunuz onu soracaktım 3 hafta 1 ay arası gelmen yeterli dedi doktorumuz ama

Hatırlıyomusunuz ben size demiştim, belirtilerimiz benzer cinsiyetleri aynı olabilir :D Neye göre kız dedi size :D Hoşgelsin prenses💖
Evet söylemiştiniz 😂 teşekkürler 🥰 Bacak arasına baktı ben bile anladım kız olduğunu 😂 Bugün nobetten çıkıp uykusuz yorgun ve aç gittim ondan mı bilmiyorum ama pek hareketli değildi rahat baktı Dr 😅

Yaaa çok sevindim ihtimal bile duygulandırıyor minik kuzuların varlıkları onlarla ilgili olan her detay, sağlıkla gelsin canım çok mutlu oldum 🫶🏻
Çok teşekkür ederim 🥹 gerçekten de öyle. Bizim içimizden geçen kızdı hissiyat olarak evet ama erkek olmuş kız olmuş hiç önemi yok aslında. Tek odaklandigimiz ve dualarımız sağlıklı hayırlı evlat olsun diyeydi, hala da ayni. İlk çocuğumuz zaten hangi cinsiyet olursa olsun tek olacak 😄 güzel haberler bekliyorum senden de😘

Evet söylemiştiniz 😂 teşekkürler 🥰 Bacak arasına baktı ben bile anladım kız olduğunu 😂 Bugün nobetten çıkıp uykusuz yorgun ve aç gittim ondan mı bilmiyorum ama pek hareketli değildi rahat baktı Dr 😅
E seninle birlikte o da nöbet tutmuş. Yorulmuş kızçen 🥰 bir de bilmiyorum ama kızlar daha sakin sanki 😅 ikizlerde 13 haftalıkken gittiğimde biri sakindi biri aşırı hareketliydi. Kollar bacaklar durmuyordu. Aha dedim kesin bu erkek 🤣

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin prenses.aç ve yorgunken kıpırdamıyorlar ya😂ben de geçen aç gitmiştim ama ultrasondan bir saat önce kahve içmiştim ona rağmen inat etti kipırdamadi 😂

Eveet olabilir 2 hafta sonra sizinde 14. Hafta olacak, bu detaylı tarama önemliymiş herkesin aklında bulunsun doktorlarınıza danışırsınız belki🌸 benim bu hafta 13. Hafta bitecek heyecanlıyım zaman çoook hızlı geçiyor🌸 birde doktora ne sıklıkla gidiyorsunuz onu soracaktım 3 hafta 1 ay arası gelmen yeterli dedi doktorumuz ama
Benim lekelenmeler ve bir kaybım olduğu için hep haftada 1 gittim. Arada korkup gittiklerimi saymiyorum😅 ilk kez 2 haftadan sonra gitmiştim bugün. O yüzden biraz zor geçti benim için günler 😅

Kızlar 12 haftalık olacağız karnımı durduk yere kasıyorum bir kaç saniye böyle bir durum yaşayan oldu mu genelde uyanirken oluyor. Şimdi bir ağrısı falan yok ama korktum önceden kanama alanları vardı

bende öyle 13+0 bugun 1haftaır iştahsızlık mide bulantısı çekiyorum ara sıra geiçyor bazı gunler hiç birşey yedirmiyor resmen krakerle duruyorum... yarın randevum var sorucam inşallah bi ilaç vs birşey verir belki.

E seninle birlikte o da nöbet tutmuş. Yorulmuş kızçen 🥰 bir de bilmiyorum ama kızlar daha sakin sanki 😅 ikizlerde 13 haftalıkken gittiğimde biri sakindi biri aşırı hareketliydi. Kollar bacaklar durmuyordu. Aha dedim kesin bu erkek 🤣
Bizim yorgun ve aç olmamız etkiler mi? Geçen kontrolde evden gitmiştim ve kahvaltımı falan yapmıştım mesela. Bugün de nobet çıkışı

Yaa bundan önceki kontrolde o kadar hareketliydi ki kesin erkek diye düşünmüştük🤣 eli ayağı geç tüm vücut kıpır kıpırdi 😂 bugün de tam tersine kıpırdayası yoktu. Kalp sesini açtı, Sonra vücudunu inceledi gelişimi haftası ile uyumlu dedi de rahatladım. Korkmuştum geçen kontrolle kıyas edince fazla sakin diye😂
Doğrudur canım. Yorgunluk uykusuzluk etkiliyor muhakkak. Hayırlısıyle şu hareketlerini hissettiğimiz günler gelse. Sanki biraz daha rahatlicaz 🥰

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin prenses.aç ve yorgunken kıpırdamıyorlar ya😂ben de geçen aç gitmiştim ama ultrasondan bir saat önce kahve içmiştim ona rağmen inat etti kipırdamadi 😂
Bunu okumak iyi geldi teşekkür ederim 😇 mantıken şekerim düşüktür ona da yansır gibi geliyordu ama hormonlar arkadan evhamlan evhamlan diye bağırıyor 😂😂😂

Back
X