- 25 Mayıs 2025
- 273
- 261
- 18
- 24
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
- #5.021
Eğer gazdan dolayı ise kimyon tüketmeye çalış canım çok iyi geliyorKarnım şiş ve taş gibi oldu rahatlatamadim bi türlü. Önerisi olan var mi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer gazdan dolayı ise kimyon tüketmeye çalış canım çok iyi geliyorKarnım şiş ve taş gibi oldu rahatlatamadim bi türlü. Önerisi olan var mi![]()
Eğer gazdan dolayı ise kimyon tüketmeye çalış canım çok iyi geliyor
Ben normalde de yemeklerime hep ekliyorum ama ekstra gazım olduğu zamanlarda yoğurda kimyon koyup yiyorum rahatlatıyor
Direkt yoğurtla kimyon mu hiç denemedimBen normalde de yemeklerime hep ekliyorum ama ekstra gazım olduğu zamanlarda yoğurda kimyon koyup yiyorum rahatlatıyor
Gazdandır o zaman muhtemelenGazdan diye düşünüyorum bilmiyorum ki neden. Bugün extra şiş ve sert. Çok rahatsız ediyor hareket ederken sıkıştırıyor batıyor kasıklarım. Başka neden olabilir bilmiyorum. Tuvalete de çıkamadım 2 gündür. Ondan da olabilir ama disardan bakınca hamile olduğum bariz belli olacak sekildeyim şişlikten dolayı
Evet direkt yoğurdun içine kimyon atıp yiyorum ekstra gazım olunca çok rahatlıyorum ,normalde de her yemeğe ekliyorum böyle yapmaya başladigimdan beri gaz ağrılarım ciddi şekilde azaldı .bebeği olan bir tanıdığım önermişti bebeğe gaz olmasın diye böyle yapıyorum sen de denesene diye çok memnun kaldımDirekt yoğurtla kimyon mu hiç denemedim
Deneyeyim teşekkür ederim. Ben bazı şeylere dikkat ediyorum daha yeni yazdım hatta bunları bunları yapıyorum gaz için diye ama nedense bu sefer hiçbiri işe yaramadı. Bi de bunu deneyeyim bakalımEvet direkt yoğurdun içine kimyon atıp yiyorum ekstra gazım olunca çok rahatlıyorum ,normalde de her yemeğe ekliyorum böyle yapmaya başladigimdan beri gaz ağrılarım ciddi şekilde azaldı .bebeği olan bir tanıdığım önermişti bebeğe gaz olmasın diye böyle yapıyorum sen de denesene diye çok memnun kaldım
Umarım fayda görürsün canımDeneyeyim teşekkür ederim. Ben bazı şeylere dikkat ediyorum daha yeni yazdım hatta bunları bunları yapıyorum gaz için diye ama nedense bu sefer hiçbiri işe yaramadı. Bi de bunu deneyeyim bakalım
Aaa öyle birşey mi varmış ilk defa duydumMerhaba kızlar geç döllenme olanlarda cinsiyetin kız erkek Bi alakası varmi acaba
Geç döllenmeyi bende yeni öğrendim ama ama bunda kizmi oluyor erkek mi oluyor merak ettimAaa öyle birşey mi varmış ilk defa duydum
Babaannem adetin bittikten hemen sonra hamile kalırsan erkek oluyor derdi o geldi aklımaGeç döllenmeyi bende yeni öğrendim ama ama bunda kizmi oluyor erkek mi oluyor merak ettim
Öyle bir şey yok.Geç döllenmeyi bende yeni öğrendim ama ama bunda kizmi oluyor erkek mi oluyor merak ettim
Yatağa yatın bacakları doğum yapcak gibi ayırın baya. Karnınızı ovun. Gaz çıkmasına iyi geliyor.Deneyeyim teşekkür ederim. Ben bazı şeylere dikkat ediyorum daha yeni yazdım hatta bunları bunları yapıyorum gaz için diye ama nedense bu sefer hiçbiri işe yaramadı. Bi de bunu deneyeyim bakalım
Bu zamanlarda bebeğin hareketini hissetmek çok zor 16. haftalarda alt karında düz yatıp dokunup bekleyince hafif hafif bir kayma pıtlama hissedebilirsiniz :) ben 2 çocuğumdada öyle hissetmeye başladım 2-3 hafta içinde yavaş yavaş hissedicez inşallah:)Günaydın kızlar daha çok erken biliyorum ama dün ben iki kere karnımda pıt pıt kalp atışı gibi bişey hissettim 6-7 saniye kadar sürdü acaba bebişin hareketleri mi diye düşündüm
Kabızlık problemi bende de var sabahları aç karna kuru kayısı üstüne su içiyordum yarım saat ya da 1 saat sonra kahvaltı yapıyordum hiç faydası olmuyordu hatta gaz yapıyordu çok fena, iki gündür kahvaltıdan yarım saat sonra kayısı yedim ve o iki günde wc çıkabildim aynı durumu yaşayanlara tavsiye ediyorum
Evet kurşun önlükle giriyorum.İnşallahdualarımız sizinle. Karnınızı koruyacak kurşun önlük falan veriyorlar değil mi
Geç döllenmede ki olma ihtimali çok yüksekMerhaba kızlar geç döllenme olanlarda cinsiyetin kız erkek Bi alakası varmi acaba
Kimyon hiç duymamıştım deneyeceğim sadece yoğurt ile mi tüketiyorsunuz?Eğer gazdan dolayı ise kimyon tüketmeye çalış canım çok iyi geliyor