Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    27
Günaydınlar, dün detaylı kontrole gittim maşallah bebek 1 hafta öndeymiş ben 14. Haftama giriyorum🤍🧿doktor yediklerimin çok doğru olduğunu doğrudan bebeğe faydalı kilo aldıran şeyler olduğunu söyledi kendim hiç kilo almadım hala sabit kilodayım. Bende sizle paylaşmak istedim. Genelde yumurta, yoğurt, peynir, ceviz, avakado, muz bunları her gün yemeğe çalıştım☺️ kefir çok içtim. Haftada 1-2 balık yedim. Kuru incir birde kabak çekirdeği içi almıştım atıştırma isteğim gelince yoğurdun üstüne koyup yedim yada kuruyemiş gibi. Belki işinize yarar😇
Oh maşallah çok sevindim canım Rabbim sağlıkla büyüyüp kucağına almayı nasip etsin, yazdığın bilgiler için çok teşekkür ederiz ben hepsini not aldım, bende kinoa ve Brezilya cevizi yiyorum arada onlarda beybişlere çok fayda ediyor 🙏🏻

Oh maşallah çok sevindim canım Rabbim sağlıkla büyüyüp kucağına almayı nasip etsin, yazdığın bilgiler için çok teşekkür ederiz ben hepsini not aldım, bende kinoa ve Brezilya cevizi yiyorum arada onlarda beybişlere çok fayda ediyor 🙏🏻
Ahh çok teşekkürler amin canım benim hepimize inşallah💞 bende onları ekleyeceğim yemek düzenime çok teşekkürler☺️ yeni ürünler keşfedersek paylaşalım

Yokmu diyosun kimiside kız oluyo gibi biseyler yazan olmuşta eski yorumlarda flan ama erkek olanda var onuda okudum oyuzden merak ettim
Ben alakasız diyenleri gördüm hep. Adet sonrası ilişki erkek diyorlar, doktor bana kıza benziyor dedi :D Ben bir doktordan dinledim alakası yok diyor.

Ben alakasız diyenleri gördüm hep. Adet sonrası ilişki erkek diyorlar, doktor bana kıza benziyor dedi :D Ben bir doktordan dinledim alakası yok diyor.
Offf ben varya bunu baya araştırmıştım aslında buradaki önemli nokta yumurta ve spermin ne kadar hızlı karşılaştığı, spermdeki x ler daha yavaş ve uzun ömürlü y ler saha hızlı ve kısa ömürlü olurmuş yani yumurta ne kadar rahime doğru yakınsa Y lerde (erkek bebek için yani) ölmeden hızlıca yumurta ile birlişince erkek bebek, ama spermler yumurtaya gidene kadar mesafe uzun olunca y ler yolda öldüğü için geriye kalan x ler yumurta ile buluşunca kız, teorik olarak adet bitiminde yumurta daha yolunn başındayken kız bebek, adetten ne kadar uzak bir sonraki yeni adete o kadar yakın ilişki olursa yani yumurtanın iyice yol alıp çatlamaya yakınlaştığı vakit erkek bebek😁 bayaaa uzun açıkladım öylesine kalsın bu bilgi artık dostlar 🤣

Offf ben varya bunu baya araştırmıştım aslında buradaki önemli nokta yumurta ve spermin ne kadar hızlı karşılaştığı, spermdeki x ler daha yavaş ve uzun ömürlü y ler saha hızlı ve kısa ömürlü olurmuş yani yumurta ne kadar rahime doğru yakınsa Y lerde (erkek bebek için yani) ölmeden hızlıca yumurta ile birlişince erkek bebek, ama spermler yumurtaya gidene kadar mesafe uzun olunca y ler yolda öldüğü için geriye kalan x ler yumurta ile buluşunca kız, teorik olarak adet bitiminde yumurta daha yolunn başındayken kız bebek, adetten ne kadar uzak bir sonraki yeni adete o kadar yakın ilişki olursa yani yumurtanın iyice yol alıp çatlamaya yakınlaştığı vakit erkek bebek😁 bayaaa uzun açıkladım öylesine kalsın bu bilgi artık dostlar 🤣
Ahah 2. yi farklı cinsiyette yapmak için işe yarar :D Doktor bana erken döllenme olabilir dedi. Bakalım bana farketmez ama ben kız bekliyorum 😀 Sizin belli mi?

Ahah 2. yi farklı cinsiyette yapmak için işe yarar :D Doktor bana erken döllenme olabilir dedi. Bakalım bana farketmez ama ben kız bekliyorum 😀 Sizin belli mi?
Aynen inşallah ikinci çocukta konuşuruz artık taktikleri deneriz 😁 yok ya bana cinsiyetle ilgili hiç bişey demedi daha önümüz hafta kontrolüm var bakalım belki söyler sağlıklı olsun kız olsun erkek olsun😍 ama hislerim kız diye geçiyor senin içinden ne geçiyor😍

Aynen inşallah ikinci çocukta konuşuruz artık taktikleri deneriz 😁 yok ya bana cinsiyetle ilgili hiç bişey demedi daha önümüz hafta kontrolüm var bakalım belki söyler sağlıklı olsun kız olsun erkek olsun😍 ama hislerim kız diye geçiyor senin içinden ne geçiyor😍
Benden de kız diye geçiyor ya 🙃Grupta zaten kız erkekten fazla suan 😆 Bu yıl kız yılı diyorlar ama bilmiyorum...

Yatağa yatın bacakları doğum yapcak gibi ayırın baya. Karnınızı ovun. Gaz çıkmasına iyi geliyor.
Dün onu da yaptım. Belimi karnımı ovduk. O an faydası olmadı gibiydi. Şimdi daha iyi uyandım ama çok şükür. Hala var ama dunku kadar rahatsız edici değil. İyice sardım belimi çorap giydim yattım bi de

Sizin kaç hafta olmuştu, ben bazen karnımda atar damar atıyor gibi hissediyorum ama bebek hareketi olduğunu düşünmemiştim
14. Haftamdayim ama ultrasona göre nerdeyse 16 😂ben çok zayıf olduğum için erken hissedeceğimi doktorum da ebem de söylemişti.oyle her zaman hissedemiyorum tabiki ama belli zamanlarda hissediyorum önceki gün emin değildim dün net bir şekilde emin oldum hatta eşim yanımdaydı dokununca o da hissetti

Evet böyle bende çok arastirmistim bunlari

Ben 2.ci bebek düşünürken o zamanlar bende adet sonrası erkek diye duymuştum adet bittikten sonra ilişki oldu ve 2.kizim olmustu

Back
X