• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    140
Kesinlikle doğru söylüyosun böyle bi arkadaşım olduğu icin çok şanslımışım herkes böyle değil. Bi arkadaşımda hamile doğuma az kaldı biraz ona kırgınım,hamileliği icin bende cicek almıştım ona başka icimden gelmedi cok üzgündüm, ama sevdiği yiyebileceği bişeylerden evine bıraktım bazen paylaştığım canı ceker dediğim şeyi onada götürdüm ama o benim hamile olduğumu bilmiyor hepde paylaşıyor yediğini ictiğini 😆 beni cok üzdüğü icin söylemek istemedim hamile olduğumu belki önümüzdeki haftalarda söylerim daha önce çok güvedim hayal kırıklığına uğradığım icin bukez bu hatayı yapmak istemedim oysaki hayalimdi onunla aynı zamanda hamile olmak ve bebek büyütmek rabbim nasip etti onunda kızı olcak benimde inşaAllah bakalım belki zamanla düzelir.
İnşallah düzelir canım. Ben çok arkadaşlarıma söylemediğim için çok destek ya da kösteklik bir durum yaşamadım ama annemin 6. torunu olacak olması kayınvalidemin ilk olmasından dolayı mıdır bilmem kayınvalidem daha hevesli ve destekçi oldu. Ben de tüm şansımı eş ve eş annesinde kullanmışım yine de insan kendi ailesini istiyor yanında 🤦🏼‍♀️ neyse bakalım hormonlar düzelince yine aynı düşüncelerde olacak mıyız 😂

İnşallah düzelir canım. Ben çok arkadaşlarıma söylemediğim için çok destek ya da kösteklik bir durum yaşamadım ama annemin 6. torunu olacak olması kayınvalidemin ilk olmasından dolayı mıdır bilmem kayınvalidem daha hevesli ve destekçi oldu. Ben de tüm şansımı eş ve eş annesinde kullanmışım yine de insan kendi ailesini istiyor yanında 🤦🏼‍♀️ neyse bakalım hormonlar düzelince yine aynı düşüncelerde olacak mıyız 😂
Bende söylemedim bitane arkadaşım haric ama diğerine önceki tüp bebek sürecimi anlatmıştm o ise bana hamile olduğunu anlatmamıştı beni üzen buydu o yüzden biraz soğukluk girdi araya ama Rabbim bizede tedavisiz bu güzel duyguyu yaşattı ardından.
Sizi anlıyorum benim de kayınvalidem cok destekci hergün yemek getiriyor ceşit ceşit evi temizledi annemde yapıyor ama kayınvalidemin yemek secimleri çok çeşitli, cocukları eşi secici oldukları icin bende yararlanmış oluyorum ama annem biraz daha pasif kalıyor bu konuda. 😆 oda buzluğuma yapıp bişeyler koydu sağolsunlar ikisinde desteği çok önemli ama sizin gibi bende daha çok annemden isterdim daha rahatız tabi kendi annemizin yanında. Annemin bitane torunu var kardeşimin kızı kayınvalidemlerin inşaAllah bizim bebiş ilk olcak. Annen maşallah ne güzel yaşıyor torun sevgisini.

Benim bir arkadaşım eşini ikna etmek için ebced hesabı yaptırdı ve ikna oldu gerçekten mesela hüseyinin yanına hangi isim eklenirse karakteri güçlü manevi yönü yüksek olur gibi o şekilde chat gpt bile yapıyor belki işinize yarar ama bence hüseyin de güzel bir isim böyle çok mülayim yumuşak huylu güzel yüzlü bi erkek çocuk geliyor gözümün önüne 🥰😍
İlk defa duydum böyle bı şeyi denemeye değer gibi 🥰😂

Ben de varimmm :) bir hafta önden gitmemize rağmen bağdaş kurup oturdugu için göremedik . Bir ay sonrayı bekliyoruz heyecanla 😇
Hala belli değil bizimki. Bugün gittik doktora sırtını gösteriyor bize 😀😀😀 doktor yarımsaat dolan gel dedi yine gittin pozisyon aynı 😀 pzt bir daha gidicez artık belli olsun yeter 😀😀

Selam kızlar 😌

Benim 15. hafta bitti de, bebek suyu ile falan kaç kilo katmıştır bana? Ben ilk başta kilo almıştım şimdi vermiş duruyor da onu hesaplamaya çalışıyorum🌸

Bende söylemedim bitane arkadaşım haric ama diğerine önceki tüp bebek sürecimi anlatmıştm o ise bana hamile olduğunu anlatmamıştı beni üzen buydu o yüzden biraz soğukluk girdi araya ama Rabbim bizede tedavisiz bu güzel duyguyu yaşattı ardından.
Sizi anlıyorum benim de kayınvalidem cok destekci hergün yemek getiriyor ceşit ceşit evi temizledi annemde yapıyor ama kayınvalidemin yemek secimleri çok çeşitli, cocukları eşi secici oldukları icin bende yararlanmış oluyorum ama annem biraz daha pasif kalıyor bu konuda. 😆 oda buzluğuma yapıp bişeyler koydu sağolsunlar ikisinde desteği çok önemli ama sizin gibi bende daha çok annemden isterdim daha rahatız tabi kendi annemizin yanında. Annemin bitane torunu var kardeşimin kızı kayınvalidemlerin inşaAllah bizim bebiş ilk olcak. Annen maşallah ne güzel yaşıyor torun sevgisini.
Ya belki arkadaşın tüp bebek sürecinde bebeğiniz olmadığı için seni üzmemek için söylemek istememiştir kendi hamile olduğunu. Allah ne güzel sevindirmiş sizleri. Ben çok seviniyorum böyle olaylar duyunca sağlıkla kucağınıza da alırsınız inşallah 💕

Selam kızlar 😌

Benim 15. hafta bitti de, bebek suyu ile falan kaç kilo katmıştır bana? Ben ilk başta kilo almıştım şimdi vermiş duruyor da onu hesaplamaya çalışıyorum🌸
Normali nedir bilmiyorum ama ben de 15. Haftanın sonlarındayım 57 ile hamile kaldım ilk haftalarda 53 e düştüm şuan 54 üm. Açıkçası çok da önemsemiyorum beybi sağlıklı olsun da bizim aldığımız verdiğimizin bir önemi yok🙃

Normali nedir bilmiyorum ama ben de 15. Haftanın sonlarındayım 57 ile hamile kaldım ilk haftalarda 53 e düştüm şuan 54 üm. Açıkçası çok da önemsemiyorum beybi sağlıklı olsun da bizim aldığımız verdiğimizin bir önemi yok🙃
Kesinlikle öyle. Ben de 4-5 kilo verdim ilk trimesterde. Hala toparlanamadim iştahım yok çünkü. Dün kontrolde sordum kilo alamıyorum bebeğe sıkıntı olur mu diye. Bebeğin gelişiminde sorun yok o yüzden kafana takma dedi Dr. Hatta vitamin bulantı yapıyorsa etkiliyorsa günaşırı kullanabilirsin dedi

Ya belki arkadaşın tüp bebek sürecinde bebeğiniz olmadığı için seni üzmemek için söylemek istememiştir kendi hamile olduğunu. Allah ne güzel sevindirmiş sizleri. Ben çok seviniyorum böyle olaylar duyunca sağlıkla kucağınıza da alırsınız inşallah 💕
Bende öyle düşünmüştüm ama onlarında olmadığının farkındaydım baya bişeyler paylaşmıştık söylememesi uymadı diğer anlatıklarıyla o yüzden hayal kırıklığına uğradım. Sonradan söylemesi beni daha cok üzdü benim tutsaydı hemen o bilcekti ama benim onunkini bilmemi istememesi aşırı derecede üzdü beni ama Allahım büyüklüğünü her zamanki gibi gösterdi. Kendimi kandırılmış hissettim ki kandırdı da zaten. Herkes bi şekilde gercek yüzünü gösteriyor ve gercekten kimseye güven olmuyomuş.
Amin hepimiz sağlıkla alalım inşallah 🤲🏻🫶🏻

Sanırım zaten şuandan itibaren kilo almak sağlıklıymış. 1 kilo ideal galiba. Bende iştah yok alamıyorum şimdi.

Back
X