• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    133
İyi akşamlar kızlar deminden beri sağ kasıktan batmalar ağrılar oluyor hafif hafif oda rahime ve mesaneye baskı yapıyor sanki tuvaletin gelince batar gibi sıkışırsın ya onun gibi uzandım bekliyorum geçmesini ama hala devam ediyor enfeksiyon falan mı olmaya başladı anlamadım yoksa bebek büyüyor diye mi yarın tam 18 haftalık oluyorum

İyi akşamlar kızlar deminden beri sağ kasıktan batmalar ağrılar oluyor hafif hafif oda rahime ve mesaneye baskı yapıyor sanki tuvaletin gelince batar gibi sıkışırsın ya onun gibi uzandım bekliyorum geçmesini ama hala devam ediyor enfeksiyon falan mı olmaya başladı anlamadım yoksa bebek büyüyor diye mi yarın tam 18 haftalık oluyorum
Bebek buyuyor cok normal
Uzanip dinlenmeniz.mantikli olmus
Magnezyum icerseniz bu tur agrilar hafifler aslinda

Neeeeeeeee
VAy bu basima gelenler
Bulanti arti yanma
Oyle ölmem fuze atin komşularrr
Gidince doktora sorucam ya şaka bir yana cidden çok yoruyor insanı su ne kadar mide yakabilir mantıken di mi ama su içsem dahi alev alev oluyor midem.bir şey yiyip içsem de içmesem de hayattan sogutacak kadar yanıyor 😔

Kalçanın üst tarafındaki ağrı bazılarımızda var ve sanırım normal kontrole gittiğimde ben de sorcam onu
Siyatik. İlk hamileliğimxe de vardı ve sol ayağımın üstüne basamadım sekerek yürüdüm uzun süre. Fizyoterapist kalçamı yukarı çekti bantlar ile öyle hafifledş

• Beğen
Reactions: hku
Kızlar günaydın bende de şöyle bi durum var biraz fazla ayakta kalınca karnım semsert oluyor sanki ruhumu daraltıyoe nefes alamıyorum gibi oluyorum sizde de oluyor mu? Bu sancı değil sancı daha değişik biliyorum ama yine de endişeleniyorum

Back
X