- Konu Sahibi Mrs Dalloway
- #9.381
Mutlaka vardır benceHer sağlık ocağında var mı acaba hiç sormayı akıl etmedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mutlaka vardır benceHer sağlık ocağında var mı acaba hiç sormayı akıl etmedim.
Bebek buyuyor cok normalİyi akşamlar kızlar deminden beri sağ kasıktan batmalar ağrılar oluyor hafif hafif oda rahime ve mesaneye baskı yapıyor sanki tuvaletin gelince batar gibi sıkışırsın ya onun gibi uzandım bekliyorum geçmesini ama hala devam ediyor enfeksiyon falan mı olmaya başladı anlamadım yoksa bebek büyüyor diye mi yarın tam 18 haftalık oluyorum
Magnezyumu öneren yok gördüm hangi magnrzyumu kullanıyorsunuz devletin verdiğini mi yoksa özel mi marka mıBebek buyuyor cok normal
Uzanip dinlenmeniz.mantikli olmus
Magnezyum icerseniz bu tur agrilar hafifler aslinda
MagnimoreplusMagnezyumu öneren yok gördüm hangi magnrzyumu kullanıyorsunuz devletin verdiğini mi yoksa özel mi marka mı
Ben yine soracağım bakalımMultivitamin içinde yok mu? Ayri ayrı vereceğine.. Onu demek istemiştim. Zarari olacak olsa kullanmayın derdi bence
Ayy böyle söyleyince bir heyecan kapladı içimi ben doğuma hiç hazır değilim3.trimestera son 10 hafta kizlar goz acip kapayincaya gecerkemerleri sikı baglayin
Ahahahah 3.trimestera girince bence yandim Allah doguma geceyim dicez gibiAyy böyle söyleyince bir heyecan kapladı içimi ben doğuma hiç hazır değilim![]()
Offff böyle iyiydik sanki yaAhahahah 3.trimestera girince bence yandim Allah doguma geceyim dicez gibi![]()
Sen iyisin cidosOffff böyle iyiydik sanki ya![]()
Ben yataktan lavaboya gidecek mecali bulunca şükrediyorumSen iyisin cidosbaza itiyormussun
Biz garibanlar.supurge elleyemioz ahahahahahahah
Bende koltikta o taraftan bu tarafa geciom durmadanBen yataktan lavaboya gidecek mecali bulunca şükrediyorum![]()
18 in sonundan bildirim yeni güncelleme mide yanması arkadaşlarBende koltikta o taraftan bu tarafa geciom durmadan
Arada tuvalete.gidiom degisiklik oluo![]()
Neeeeeeeee18 in sonundan bildirim yeni güncelleme mide yanması arkadaşlarhayattan soğutuyor insanı
Gidince doktora sorucam ya şaka bir yana cidden çok yoruyor insanı su ne kadar mide yakabilir mantıken di mi ama su içsem dahi alev alev oluyor midem.bir şey yiyip içsem de içmesem de hayattan sogutacak kadar yanıyorNeeeeeeeee
VAy bu basima gelenler
Bulanti arti yanma
Oyle ölmem fuze atin komşularrr
Gidince doktora sorucam ya şaka bir yana cidden çok yoruyor insanı su ne kadar mide yakabilir mantıken di mi ama su içsem dahi alev alev oluyor midem.bir şey yiyip içsem de içmesem de hayattan sogutacak kadar yanıyor![]()
Hahahahha aman nazar değmesin ilk 12 hafta bende çok kötüydüm kolumu kaldıramıyordum şimdi şükür iyiyimSen iyisin cidosbaza itiyormussun
Biz garibanlar.supurge elleyemioz ahahahahahahah
Siyatik. İlk hamileliğimxe de vardı ve sol ayağımın üstüne basamadım sekerek yürüdüm uzun süre. Fizyoterapist kalçamı yukarı çekti bantlar ile öyle hafifledşKalçanın üst tarafındaki ağrı bazılarımızda var ve sanırım normal kontrole gittiğimde ben de sorcam onu
Tabi nazar degmesin aslaHahahahha aman nazar değmesin ilk 12 hafta bende çok kötüydüm kolumu kaldıramıyordum şimdi şükür iyiyim![]()