• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    133
Bende L şeklinde olanı kullanıyorum. Arkama da yastık koyuyorum. Sizin bu dediğinizi alma zamanım geldi sanırım. Yastık kayıp gidiyor 😊
Bence tam bir fiyat performans ürünü hem fiyatı uygun hemde çok kullanışlı geldi bana kayma düşme yok🥰 alırsanız sizde memnun kalırsınız umarım

Ben de geçmişte bir gece yarısı bacağıma giren feci bir krampla öğrendim magnezyum ihtiyacım olduğunu. Eşim bacağımı çimdiklemişti. Meğerse krampı geçiren şey oymuş. Çok iyi gelmişti.

O yüzden geçen haftaki kontrolümde doktoruma o acıyı yaşamadan magnezyum yazsanız bana dedim. Tabii ki zaten hiç sakıncası yok. Her gün 1 tane şase kullan dedi. Magvital yazdı. Şase içmek çok zor. Tadından nefret ediyorum ama en iyisi de o. Mecbur içeceğim.

Geçen hafta ferrum demir hapına da başladım. Multivitamindeki demir yetersiz kalıyor. Hamileler ekstra demir almalı demişti. D vitaminini ekstra kullansam nasıl olur dedim; toksik etki yapar gerek yok dedi ona da. Ama değerime baktırmadık. Multivitamin içindeki yeterli dedi sadece.

Bence o acıyı çekmeden 16.hafta gibi magnezyuma başlamak lazım. Bugün 16+3üm. Geçen haftadan beri kullanıyorum,

Kızlar günaydın bende de şöyle bi durum var biraz fazla ayakta kalınca karnım semsert oluyor sanki ruhumu daraltıyoe nefes alamıyorum gibi oluyorum sizde de oluyor mu? Bu sancı değil sancı daha değişik biliyorum ama yine de endişeleniyorum
Merhaba bende çok ayakta kalınca değil ama sabahları uyandığımda karnım çok sert oluyor ve çok dolu gibi. Ama sonra kalkıp su içip tuvalete vs. Gittiğimde hemen yumuşuyor yine ayağa kalkınca azalıyor anında. Bence endişelenecek bir durum yoktur sıkmayın canınızı🌺 dün gece yürüyüşe çıkmıştım benimde karnım bir anda sertleşti biraz ağrı yaptı yarım saat yürüyüp geri gelmek zorunda kaldım bence normal böyle değişik durumlar
Benim de karnım bazen çok sertleşiyor ve nefesim kesiliyor ama ayakta dyrduğumda mı oluyor ona dikkat etmedim tam. Bir de ayakta çok durduğumda genelde sırtıma ağrı giriyor ondan eminim ama
ben yazmıştım birkaç gün önce. o kramp giren yer 2 gün sertti 3 gündür bişey yok ama arada korkuyorum. haftaya kontrolüm var magnezyumu soeacağım bende doktora geçmiş olsun
Kızlar bana o kadar çok bu dedikleriniz oldu ki anlatamam. Hatta kasılmadan ağrıdan ağlayıp yattığım oldu. Gidiyorum gidiyorum bir şey yok çok şükür. En son dayanamadım başka bir doktora daha gittim dün. Çok şükür şunları söyledi: Her şey yolunda şu an. Rahim kasları aslında bacak kasları ya da diğer kaslar gibi genişlemeye çok yatkın kaslar değil o yüzden bazı hamileleri çok zorluyor. Zaten böyle kasılarak gerilerek büyür rahim. Bunun için yapılacak bir şey yok magnezyum biraz rahatlatır ağrı için parol alınabilir. Onun dışında böyle böyle bu süreç tamamlanacak dedi.

Bence tam bir fiyat performans ürünü hem fiyatı uygun hemde çok kullanışlı geldi bana kayma düşme yok🥰 alırsanız sizde memnun kalırsınız umarım
bana da kuzenım verdi yıkadım kuruttum iki gündür kullanıyorum ama yok ben rahat değilim ama genel olarak :) dün doktorum kesınlıkle sırt üstü yatmayacaksın dedi e yanda yatamıyorum uyku haram

Selam bayanlar bebişleri hissetmeye basladinizmi benim başladıysa kaçıncı haftada başladınız benim 16+4 teyim hala hareket hicbisey hissetmiyorum ilk gebelik değil çoktan hissetmem lazım gibi geliyor tedirgin olmaya basladim

Selam bayanlar bebişleri hissetmeye basladinizmi benim başladıysa kaçıncı haftada başladınız benim 16+4 teyim hala hareket hicbisey hissetmiyorum ilk gebelik değil çoktan hissetmem lazım gibi geliyor tedirgin olmaya basladim
17+2 bende de tık yok. Bazen geceleri hisseder gibi oluyorum ama tam da anlayamadım

Kendini buna hazırla çünkü yakındir sizlerin de.beni kimse önceden güncellememisti bir anda şok oldum 😂hafif yemek vs de fayda etmiyor diyorum ya su dahi midemi yakiyor uykularimdan uyanıyorum içimin yanmasına
peki öncesinde de yanma problemlerin oluyor muydu? ben hiç yaşamadım mesela hayatım boyunca (yazar burda tutunacak bir dal arıyordur)

Back
X