• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Günaydın canım anneler, bugün 19+ 5 haftalık oldu bebeğim , ben bi kaç gün önce hissediyordum hafif pıtırtı şeklinde ama dün mesela hiç hissetmedim , bu normal mi siz her gün düzenli hissediyo musunuz
Kullandığım uygulamada 1 gün hissedip 3 gün hissetmemek bile şuanlık normal yazıyordu. Uyuyordur bebiş😂🩷

Günaydın canım anneler, bugün 19+ 5 haftalık oldu bebeğim , ben bi kaç gün önce hissediyordum hafif pıtırtı şeklinde ama dün mesela hiç hissetmedim , bu normal mi siz her gün düzenli hissediyo musunuz
Her zaman hissetmiyorum hafif yatar oturunca seviyorum karnimi hemen tepki veriyo 😅 arada yokluyorum ama surekli hissetmiyorum 21+1 suan

Kullandığım uygulamada 1 gün hissedip 3 gün hissetmemek bile şuanlık normal yazıyordu. Uyuyordur bebiş😂🩷
Aynen öyle benim bir de kolestazdan dolayı dr um sürekli hareketlerini takip etmemi istedi bir süre hareket etmezse salla uyandır dedi hatta ama nasıl kıyayım çocuk uyuyor belli ki :))

• Beğen
Reactions: hku
Merhaba geçmiş olsun benimde diş için antibiyotik başladı 1 mg kullanıyorum acıdan ama çok korkuyorum pek bilgi alamadım zarar olsa vermez ama çok korkuyorum allahım korusun evlatlarımızı
Çok iyi anlıyorum çok haklısınız. Kendi kadın doğumcunuza da söyleyin büyük ihtimalle o sizi rahatlatır. Bir çok insan kullanıyor çünkü kullanmazsak zararı daha fazla da olabilir. Kendimizi doktorlara emanet edeceğiz onlar kadar bilgi sahibi değiliz malesef. Geçmiş olsun

Merhaba . Bugün kontrolüm vardı benim de dokorum bebeğimin beybine bakarken aynen şunları söyledi size de aktarmak istedim “ bazen burada kistlerde olabiliyor sonra zamanla geçiyor. Ebeveynler çok endişeleniyor tabi böyle seyleri duyuncq ama aslında cok normal bir şey kendi kendine gidiyo. Belki çoğumuzda da vardı ama detaylı bakılmıyordu tabi o zaman haberimiz bile olmadan doğduk büyüdük” aklıma siz geldiniz o öyle söyleyince. Şimdide yazdığınızı görünce söylemek istedim. Dışardan yorum yapmak hep kolaydır yaşayan bambaşka algılar olayları. Ama bizzat doktor söyledi ve ben böyle bir durum yaşamadığım için teselli gibi bir amacı da yoktu yani kadının bakarken öyle bir bilgi düştü sadece. Belki de size söylemem için vesile oldu bilmiyorum🙏🏻🙏🏻
Allah razı olsun , dediği gibi doktorun bende bazen böyle düşünüyorum allah var içime kötü hisler gelmiyor ama yine de kafamı kurcalıyor her gördüğümde. İnşallah doktor hanımın dediği gibi olur herşey, teşekkür ederim size de.

Benim annemin kalbi delikmiş doğuştan. 60 ı geçince öğrendik. Normalde büyük bir şey gibi geliyor ama eskiden detaylı falan yokmuş. Bizim öğrendiklerimiz öğrenilmiyormuş. Ben hamile kalana kadar tsh yuksek gezdiğimi bilmiyordum mesela. Arkadaşın suyu yüksek çıktı diğer doktor normal demiş falan. Yani cehaleti savunmuyorum ama bazen bebeğin cinsiyeti bile doğunca öğreniliyor.Valla Allah sağlık versin, kısmet versin herşey hallolacak inanıyorum ben 🙏🏻 Tüp bebekle hamile kalamayıp doğal yoldan hamile kalan insanlar var. Allah bazen ol diyor oluyor, olma diyor oluyor. Bebekler kısmetiyle şansıyla doğsun İnşallah. Amacım teselli değil ama stresten uzak durmalı 💖
Bende de at nalı böbrek anomalisi var. 6 yaşında öğrendik. 😀 aynen öyle Allah ol derse olur. Bende o yüzden fetal dna yine yapabilirsiniz dedi . Dedim bu saattej sonra cocuk olmus 20 haftalık yapssm ne olur yapmasam ne olur. Neye takdir ettiyse onunla karşılalaşacağım sonuöya kabulümüz diye düşündüm artık. Öğrenmek geri kalan ayları üzüntüyle geçimrek istemem.

Merhaba, İdrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı aranızda, cuma günü verdiğim idrar testimde bazı değerler yüksek çıktı. Sonucu doktora gönderdim. Ürolog görsün dedi. Sizin doktorunuzda ürolojiye yönlendirdi mi? Değerler mi yüksek neden ürolojiye yönlendirdi anlam veremedim.
Çoğumuz geçirdi kimimize suya atılan toz verildi kimine fitil. Üroloji daha iyi anlar diye alanına yönlendirmiştir korkmayın. Enfeksiyon hamilelerde çok oluyor çoğumuzda oldu dediğim gibi geçmiş olsun 🌸

Selamlar, 21+2 deyim🌸 cumartesi günü detaylı ultrasona girdim. Çok güzell geçti yaklaşık 35-40 dk sürdü inanılmaz büyümüşler o kadar net fotoğraflarını alabildikki yüzü tamamen belli kime benzediği dahil🧿 neredeyse doğmaya hazır gibi tüm ultrason esnasında tekmeleyip durdu şansımıza kıpır kıpırdı💞 Allah nazarlardan saklasın hepimizi, hepimizin kucağına sağlıkla almayı nasip etsin
Aaay inanılmaz sevindim bunu okuyunca. Öncesinde çikolata yemiş miydiniz. Ben de bugün 19. Haftadayım. 20+3 için randevu aldım doktorum al dedi erken mi bilemedim 21 i mi beklemek daha iyi olur.

Aynen öyle benim bir de kolestazdan dolayı dr um sürekli hareketlerini takip etmemi istedi bir süre hareket etmezse salla uyandır dedi hatta ama nasıl kıyayım çocuk uyuyor belli ki :))
Canım okudum son durumunu. Geçmiş olsun bence de doktorlar daha sakin karşılıyorlar çünkü daha önce kaç kez karşılaştılar ve normal yürüdü süreç demekki. Benimde içimden tertemiz bir süreç geçiyor senin adına. Sen kalbini temiz tut sağlıkla doğacak bebişin inşallah 💖🙏🏻

Aaay inanılmaz sevindim bunu okuyunca. Öncesinde çikolata yemiş miydiniz. Ben de bugün 19. Haftadayım. 20+3 için randevu aldım doktorum al dedi erken mi bilemedim 21 i mi beklemek daha iyi olur.
Ben birkac yerde 21-22 iyi diye okumuştum organlari daha iyi gorunuyor diye ama banada doktoe 20den sonea alabilirsin dedi.
Fakat ben 21+5 e aldim çünkü kilo siniri varmis bazi yerlerde belki denk gelen olmuştur. Ben 88 kiloyum ve 90 kilo hatta bazen 80 kilo ustune bakmayan doktorlar varmis. Ben prof buldum ona gidicem kilo sorun degil ve 21&22 gelebilirsin demisti.
İyi goremeyebiliriz gobekteki yagdan diye riske girmek istemiyorlarmis

Canım okudum son durumunu. Geçmiş olsun bence de doktorlar daha sakin karşılıyorlar çünkü daha önce kaç kez karşılaştılar ve normal yürüdü süreç demekki. Benimde içimden tertemiz bir süreç geçiyor senin adına. Sen kalbini temiz tut sağlıkla doğacak bebişin inşallah 💖🙏🏻
sagol cnm allah razı olsun kolestaz teşhisini koydular bana artık ona göre sürekli takiple devam edeceğiz. benim de içim rahat hepımız sağlıkla kolaylıkla alacağız yavrularımızı kucağımıza ıns allah razı olsun cnm :KK200:

sagol cnm allah razı olsun kolestaz teşhisini koydular bana artık ona göre sürekli takiple devam edeceğiz. benim de içim rahat hepımız sağlıkla kolaylıkla alacağız yavrularımızı kucağımıza ıns allah razı olsun cnm :KK200:
Şurda 4,5 ayımız kaldı canım. Yarısı gitti yarısı kaldı. Allah hepimizin yardımcısı olsun ❤️ Su gibi akıp geçsin 💖

Kızlar azcık yüz üstü bastırmadan yatın. Bebek çok hareketleniyor. Sanırım rahatsız oluyor uyarı veriyor 🤣😆 O zaman hissediliyor çok fazla. Şimdi anladım onunda artık bir insan olduğunu 😁

Çoğu bitti 😁 Oğlak burcu olur o zaman. Oğlaklar zeki oluyormuş 😎
evet zeki ve çok hırslı oluyorlar :) kova olacak diye baya sevınıyordum kova kızlarını sevıyorum çok kendilerine has. oğlaklar hırslı disiplinli ve takıntılılar bir tık :) aman olsun sağlıkla gelsin de ben razıyım oğlak olmasına hahha

evet zeki ve çok hırslı oluyorlar :) kova olacak diye baya sevınıyordum kova kızlarını sevıyorum çok kendilerine has. oğlaklar hırslı disiplinli ve takıntılılar bir tık :) aman olsun sağlıkla gelsin de ben razıyım oğlak olmasına hahha
Bende oğlak istiyordum. Neyse ki sipariş veremiyoruz 😆 Balığa denk gelmedi en azından 🤣

Back
X