• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Bu arada kızılcık tüketmek isteyen arkadaşlarım için şöyle bir şey de önermek isterim yedi değirmen markasının doğallığına çok güveniyorum kendileri kızılcık marmelatı satıyorlar (şekersiz) güvenle alıp deneyebilirsiniz. Markanın her ürünü için bunu söyleyebilirim ek gıda döneminde de çokça faydalanırız diye düşünüyorum kendilerinden. Nacizane tavsiyemdir 🌸

Evet sordum ama özel sağlık sigorta indirimiz burada söylenir dedi onun için bişey demedi açıkçası

Tamam
Demek ki indirim var kesin.
Bu arada nişantaşındaki dr da gerçekten iyi seçenek ve fiyatı iyiymiş.
Randevu bulabildiniz mi ona? Önceden ayarlamak lazım ki dolmasın. Sonuçta 40-45 dk sürecek bir şey. Belli bir sayıda hasta alabilir.

Ben de memoriala çoktan ayarladım mesela. Yer kalmaz diye korktum.

Doktorum der ki belirtisi onemli bazi gebelerde kasinma yanma olmuyor farketmiyorlar bile
Belirti varsa eger risk vardir
Bide kulturun temizse sayet sorun olmaz
Ben cok agir enfeksuyon gecirdim gebelik basinda kanamam oldu ama seviyesi onemli
bende kaşınma yanma olmuyor işte 😕 kültürü yarın vereceğim bakalım ne çıkacak.
gebeliğin başı benimde çok sıkıntılıydı kanamalar vs kötü bi süreçti hiçbirimiz dilerim bir daha öyle sıkıntı günler yaşamayalım

Bu arada kızılcık tüketmek isteyen arkadaşlarım için şöyle bir şey de önermek isterim yedi değirmen markasının doğallığına çok güveniyorum kendileri kızılcık marmelatı satıyorlar (şekersiz) güvenle alıp deneyebilirsiniz. Markanın her ürünü için bunu söyleyebilirim ek gıda döneminde de çokça faydalanırız diye düşünüyorum kendilerinden. Nacizane tavsiyemdir 🌸
şimdilik başka bi satıcıdan taze bulmuşken 1 kg söyledim baktım tüketebiliyorum sizin önerinizide dikkate alacağım teşekkür ederim.

bende kaşınma yanma olmuyor işte 😕 kültürü yarın vereceğim bakalım ne çıkacak.
gebeliğin başı benimde çok sıkıntılıydı kanamalar vs kötü bi süreçti hiçbirimiz dilerim bir daha öyle sıkıntı günler yaşamayalım
Olmuyorsa kulturun temuzdir telas etme canim

Ben de bugün detaylı ultrason girdim ama çok net değildi görüntü :KK3: benim 3 kaybım ve ilk aylarda kalamam vardı tetanoz aşısını sordum tek doz yaptır dedi hiç yaptırasım yok erken doğumu falan tetikliyor diye okumuştum. Ama doktoruma da güveniyorum bilemedim. Bi de e nabıza girebilen var mı:KK64:

Bu değerler karaciğerde ilgili herhalde anlayan var mı kızlar
1000002414.webp

Evet karaciğer değerleriniz biraz yüksek çıkmış. Kaşıntılarınız var mı avuc içi ayak tabanı vs
Yok hiç kaşıntı olmadı chargbt ye sordum o da kaşıntı olabilir yazınca az önceden beri psikolojik olarak vücudum kaşınıyo😅😅ama hiç ellerim ayaklarım kaşınmadı

Yok hiç kaşıntı olmadı chargbt ye sordum o da kaşıntı olabilir yazınca az önceden beri psikolojik olarak vücudum kaşınıyo😅😅ama hiç ellerim ayaklarım kaşınmadı
Bence bu iyi bir şey:) kaşıntı eşlik etmiyorsa umarım geçici bir durumdan kaynaklanıyordur. Siz tabi doktorunuzla muhakkak görüşün bu durumu o bunu ciddiye alıp takip etmek isteyecektir.

Ben de bugün detaylı ultrason girdim ama çok net değildi görüntü :KK3: benim 3 kaybım ve ilk aylarda kalamam vardı tetanoz aşısını sordum tek doz yaptır dedi hiç yaptırasım yok erken doğumu falan tetikliyor diye okumuştum. Ama doktoruma da güveniyorum bilemedim. Bi de e nabıza girebilen var mı:KK64:
Tetanoz bogmaca difteri olan tdap var onu ilk vuruyolar bebegin bagisikligi icin onemli bence doktoe vurdur diyosa vurdurun bunu sorun ozellikle tdap olaeak uygunmu diye bogmacadan dolayı bir tane ise onu tercih et der belki
Saglikla gelsin

Selam annişler , alışverişe başladınız mı ? Uyku tulumu kundak konusunda ne düşünüyorsunuz? Bebişler kışın doğacak ilk etapta üşümesinler diye nasıl bi önlem almalıyız çok kararsız kaldım

Ya bende sağlık ocağına 17. Haftamda gittiğimde tetanoz zamanın yaklaşıyor dediler bende biraz ertelemek istediğimi, gebeliğimin şuan riskli olduğunu söyledim. Aaa öyle mi risk varsa zaten vurmayız dediler ve bu sebeple açıkçası bende de güvensizlik oldu kafam çok karışık

Back
X