- Konu Sahibi Mrs Dalloway
- #10.821
Onlardan bende alıcam çok eğlenceli:)Astronot tulumlara bayiliyorum disarsi icin alicam :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onlardan bende alıcam çok eğlenceli:)Astronot tulumlara bayiliyorum disarsi icin alicam :)
Selamm ben de öyle yaptıracağım 21+1 de detaylı ultrasonum var. Riskli gebeliklerde erteliyor ya da yapmıyorlarmış aşıyı. Ben de detaylı ultrason sonrasına bıraktım perinatolog söylesin ol ya da olma diye.Selammm tetenozu 22. Haftada yaptırsam olur mu acaba böyle yaptıran varmj
Kaşıntı diyince benim radarlarım açılıyor bence bir süre sürmeyi bırakıp kaşıntının olup olmadığına bakmalısınız. Ya yağdan değilse. Kafa karıştırmak istemiyorum ama aklıma geldiği için de söylemesem içim rahat etmeyecek.Ben de bunun turuncu olanını kullanıyorum aslında nemlendirmesi falan güzel ama kaşınıyor karnım sürekli artık buna bağlamaya başladım. İşin kötü tarafı stoklu almıştım
Ben 24. Hafta gibi yaptırıcam.Boğmacalı olan versiyonu varmış onu yapıcaz. Benim ikiz olduğu için riskli gebelik grubundayım aşı olma konusunda da kararsızdım ama perinatolog İstanbul deprem bölgesi sonuçta bişey olsa boğmaca tetanoz aşıları salgın zamanı hayat kurtarır dedi. Hemen ikna oldum açıkçasıSelamm ben de öyle yaptıracağım 21+1 de detaylı ultrasonum var. Riskli gebeliklerde erteliyor ya da yapmıyorlarmış aşıyı. Ben de detaylı ultrason sonrasına bıraktım perinatolog söylesin ol ya da olma diye.
Yaa ben de haftaya 20 icinde oluyorum, yaglanma isine agirlik vereyim20+2 deyim
Ay özür dilerim yanlış telaafuz ediyormuşum
Bunu kullanıyorum işte bioderma markasının zannediyordum
ben de ikiz gebeyim ama riskli durumlarda yapmıyor ya da erteliyorlarmış o yüzden detaylıya bırakıcam doktor söylesin artık her şeyi okuyup araştırıp düşünmek istemiyorum.Ben 24. Hafta gibi yaptırıcam.Boğmacalı olan versiyonu varmış onu yapıcaz. Benim ikiz olduğu için riskli gebelik grubundayım aşı olma konusunda da kararsızdım ama perinatolog İstanbul deprem bölgesi sonuçta bişey olsa boğmaca tetanoz aşıları salgın zamanı hayat kurtarır dedi. Hemen ikna oldum açıkçası
Haklısın valla net bilgiye ulaşmak çok zor. Her doktor her hastane başka birşey söylüyor çok yorucu bizim içinben de ikiz gebeyim ama riskli durumlarda yapmıyor ya da erteliyorlarmış o yüzden detaylıya bırakıcam doktor söylesin artık her şeyi okuyup araştırıp düşünmek istemiyorum.
Bunu bilmiyordum. Ben de kolestazdan dolayı riskli gebelik olarak geçiyormuşum. Ptesi detaylım var ben de sorayım muhakkak. Perinatologu yakalamışken aslında başka sorabileceğimiz aklınıza gelen şeyler varsa muhakkak yazın soralımSelamm ben de öyle yaptıracağım 21+1 de detaylı ultrasonum var. Riskli gebeliklerde erteliyor ya da yapmıyorlarmış aşıyı. Ben de detaylı ultrason sonrasına bıraktım perinatolog söylesin ol ya da olma diye.
Merhabalar, ben sabah akşam mustelanın hem yağ hem losyonunu kullanıyorum. Önce yağ sonra losyon olacak şekilde. Arifoğlunun %100 shea butter yağını aldım elimle ısıtıp aklıma geldikçe sürüyorum. Birde 1 paket biooil yağı almıştım şimsi bitti, o da güzeldi sadece kokusu bana korkunç geldi o yüzden sonrasında mustelanın yağına geçtim öneri arayanlar için bu markaları önerebilirim kendi deneyimim ileYaa ben de haftaya 20 icinde oluyorum, yaglanma isine agirlik vereyimbenim de vucudum catlaga musait korkuyorum.suan bebe Yagina benzer bir yagim var onu dusa koydum dus bitince kurulanmadan once soruyorum vucuduma. Bir de dus disinda h.cvizi aksamlari sureyim bari...
Selamlar benim kardeşim diş eti hastalıkları, periodontoloji uzmanı daha dün diş etlerimin çok kanaması şikayeti ile ona uğradım. Gebelikte özellikle 2. Trimesterda diş bakımlarının yapılması önemliymiş çok kanama olması beklenen bir durummuş. Diş ipi kullanımı ve düzenli diş fırçalamak çok önemliymiş. Diş taşı temizliğim vs yapıldı son kez gebeliğimiz ilerlemeden. Dişler çürüğe yatkın olabiliyormuş o yüzden vitamini aksatmamak lazım dedi. D vitamini çok önemliymiş ben multivitamin dışında ekstra d vitamini de alıyorum dr önerisiyle, günde 5-6 damlaDiş eti problemi c vitamini eksikliğiymiş doktor bir arkadaşım diyor ki takviye almazsan eğer günde 15 mandalina civarı yemelisin bu da pek mümkün değilaşkım kapışmak gibi kapya biberle geziyorum iyi bir c vitamini kaynağı
Ne gibi farklı sebepleri olabilir peki bilmediğim için soruyorum. Sdece karnımda olduğu için çok düşünmedim üstüneKaşıntı diyince benim radarlarım açılıyor bence bir süre sürmeyi bırakıp kaşıntının olup olmadığına bakmalısınız. Ya yağdan değilse. Kafa karıştırmak istemiyorum ama aklıma geldiği için de söylemesem içim rahat etmeyecek.
Merhaba, Arifoğlu 2 Aralık tarihinde yasaklı listede yayınlanmıştı içerisinde kanserojen içerdiğine dair hatta o dönem evimde markaya ait bikaç şey vardı tamamını imha etmiştim gebelik planladığım dönemdi. Paylaşmak istedim bir araştırmanızı öneriyorumMerhabalar, ben sabah akşam mustelanın hem yağ hem losyonunu kullanıyorum. Önce yağ sonra losyon olacak şekilde. Arifoğlunun %100 shea butter yağını aldım elimle ısıtıp aklıma geldikçe sürüyorum. Birde 1 paket biooil yağı almıştım şimsi bitti, o da güzeldi sadece kokusu bana korkunç geldi o yüzden sonrasında mustelanın yağına geçtim öneri arayanlar için bu markaları önerebilirim kendi deneyimim ile![]()
hormonlar kuruluk cilt hassasiyeti en başlarda tabi ilave olarak karaciğer enzimleri de yapabiliyordu. yakınlarda test verdiyseniz tabii onu düşünmeye gerek yoktaNe gibi farklı sebepleri olabilir peki bilmediğim için soruyorum. Sdece karnımda olduğu için çok düşünmedim üstüne
Hangi değerden bakılıyor acaba ona ? En son kan vermiştim ciğerlerin temiz çıkmış dedi doktor ama ben açıkcası çok bilmiyorum hangi değerden anlaşılıyor. Pazartesi tekrar kan vercektim zaten özellikle ona da baktırayımhormonlar kuruluk cilt hassasiyeti en başlarda tabi ilave olarak karaciğer enzimleri de yapabiliyordu. yakınlarda test verdiyseniz tabii onu düşünmeye gerek yokta
ALT ve AST değeri ya da idrarda bilirubin de göstergedir. Ciğer temiz dediyse sizin çok şükür hormonlardan ya da kuruluktandır :)Hangi değerden bakılıyor acaba ona ? En son kan vermiştim ciğerlerin temiz çıkmış dedi doktor ama ben açıkcası çok bilmiyorum hangi değerden anlaşılıyor. Pazartesi tekrar kan vercektim zaten özellikle ona da baktırayım
Aa öyle mi hiç duymamıştım o üründen çok memnundum özellikle nemlendirmesinden detaylı araştırıp bakacağım uyarınız için sağolunMerhaba, Arifoğlu 2 Aralık tarihinde yasaklı listede yayınlanmıştı içerisinde kanserojen içerdiğine dair hatta o dönem evimde markaya ait bikaç şey vardı tamamını imha etmiştim gebelik planladığım dönemdi. Paylaşmak istedim bir araştırmanızı öneriyorum![]()
Evet biz dün detaylıya girdik, bana benzeyen oğluşumuz var her şey yolunda çok şükürSelamm ben de öyle yaptıracağım 21+1 de detaylı ultrasonum var. Riskli gebeliklerde erteliyor ya da yapmıyorlarmış aşıyı. Ben de detaylı ultrason sonrasına bıraktım perinatolog söylesin ol ya da olma diye.
Ben sabah aksam uygulama konusunda tembel hissediyorum maalesefMerhabalar, ben sabah akşam mustelanın hem yağ hem losyonunu kullanıyorum. Önce yağ sonra losyon olacak şekilde. Arifoğlunun %100 shea butter yağını aldım elimle ısıtıp aklıma geldikçe sürüyorum. Birde 1 paket biooil yağı almıştım şimsi bitti, o da güzeldi sadece kokusu bana korkunç geldi o yüzden sonrasında mustelanın yağına geçtim öneri arayanlar için bu markaları önerebilirim kendi deneyimim ile![]()
Doktorum bana 20.den aonra doğıma kadar arada 4 hafta olacak şekilde olduğu sürece aorun yok dedi ben de biraz geç yaptırıyorum, bu hafta işlerimden dolayıBana bugün 20+3te yaptılar sağlık ocağında. İkinci doz için de bir ay sonra gel dediler.