• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Ay bunları bazısı var bazısı yok bende ekşi tuzlu tatlı hiçbirini aramıyorum😂 ayaklarım üşümüyor tam tersi sıcaklıyorum 😂yüzümde bir iki sivilce çıkıp söndü cildim aynı 😂bulantı iki defa oldu genelde sabah 😂kalp atışı 147 çıktı 😂 ay bunları yazdım ki cinsiyet belli olunca bakarım tekrar 😂
canım ne oldu cinsiyet

detaylı ultrasonu güzel gelenleri tebrik ederim herşey hepimiz için güzel geçsin inşallah🌸
idrarında enfeksiyon çıkan ve sürekli enfeksiyon ile cebelleşenler vardı sizler naptınız ne ilaç kullandınız neler yaptınız geçmeyen bir idrar enfeksiyonum var önerileriniz neler ilaç ne kullandınız ?
Benn.. Bakteride üreme de cıktı benim hem de hiç bir belirtim olmadan. İki kere şase antibiyotik kullandım. Yetmeyince on günlük tablet antibiyotik kullandım. Sonra tekrar tahlil vermedim geçti mi bilmiyorum.. Cranberry özü tableti önerdi doktorum. Normal yemiş şeklinde alındığında dozunu ayarlayamazmışız o yüzden. İnşallah kurtuluruz şu illetten vallahi bıktım 😓

Bugün detaylı ultrason randevumuz vardı, bir saat sürdü ama bebiş yüzüstü durup amuda kalktığı için😂 10 gün sonra tekrar bakılacak. Görebildiği kadarıyla sıkıntı yok, inşallah da olmaz 🤲🏻 ayaklari, elleri ve bir nebze de yüzünü gördük. Görmek çok güzel ama doktor ciddi ciddi incelerken endişe de oluyor. Sağlıkla kavusalım inşallah hepimiz 🤲🏻✨
Maşallah canım darısı başıma 😊 neden ikinci kez ultrason bakılıyor ki acaba bir de doğum paketi acaba ikinci üçüncü detaulıyı karşılıyor mudur 🤔

Bio oil turuncu olanda retinol varmış. Natural olanı gönül rahatlığıyla kullanılabilir tabi kokusuna katlanabilen kullansın 😂
😂😂 kokusu gerçekten korkunç kızartma gibi sanki ahahah ben başka yağları deniyorum şimdilik yine de aklımızda bulunsun teşekkürler

Back
X