• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    132
Ay bunları bazısı var bazısı yok bende ekşi tuzlu tatlı hiçbirini aramıyorum😂 ayaklarım üşümüyor tam tersi sıcaklıyorum 😂yüzümde bir iki sivilce çıkıp söndü cildim aynı 😂bulantı iki defa oldu genelde sabah 😂kalp atışı 147 çıktı 😂 ay bunları yazdım ki cinsiyet belli olunca bakarım tekrar 😂
canım ne oldu cinsiyet

detaylı ultrasonu güzel gelenleri tebrik ederim herşey hepimiz için güzel geçsin inşallah🌸
idrarında enfeksiyon çıkan ve sürekli enfeksiyon ile cebelleşenler vardı sizler naptınız ne ilaç kullandınız neler yaptınız geçmeyen bir idrar enfeksiyonum var önerileriniz neler ilaç ne kullandınız ?
Benn.. Bakteride üreme de cıktı benim hem de hiç bir belirtim olmadan. İki kere şase antibiyotik kullandım. Yetmeyince on günlük tablet antibiyotik kullandım. Sonra tekrar tahlil vermedim geçti mi bilmiyorum.. Cranberry özü tableti önerdi doktorum. Normal yemiş şeklinde alındığında dozunu ayarlayamazmışız o yüzden. İnşallah kurtuluruz şu illetten vallahi bıktım 😓

Bugün detaylı ultrason randevumuz vardı, bir saat sürdü ama bebiş yüzüstü durup amuda kalktığı için😂 10 gün sonra tekrar bakılacak. Görebildiği kadarıyla sıkıntı yok, inşallah da olmaz 🤲🏻 ayaklari, elleri ve bir nebze de yüzünü gördük. Görmek çok güzel ama doktor ciddi ciddi incelerken endişe de oluyor. Sağlıkla kavusalım inşallah hepimiz 🤲🏻✨
Maşallah canım darısı başıma 😊 neden ikinci kez ultrason bakılıyor ki acaba bir de doğum paketi acaba ikinci üçüncü detaulıyı karşılıyor mudur 🤔

Bio oil turuncu olanda retinol varmış. Natural olanı gönül rahatlığıyla kullanılabilir tabi kokusuna katlanabilen kullansın 😂
😂😂 kokusu gerçekten korkunç kızartma gibi sanki ahahah ben başka yağları deniyorum şimdilik yine de aklımızda bulunsun teşekkürler

Ben progestan kullandım çok kanamanın olduğu zamanlar, progestan endişe edilecek bir ilaç değil fitil olarak kullanmaktan çekinmeyin olası rahim kasılmalarını faln engellemek için kullanılıyor. Yatarken fitili iyice yerleştirin bir kaç gece ya da doktor ne kadar tavsiye ettiyse
Kanamam tekrarlamadı o yüzden kullanıp kullanmamak arasındayım ama dediğiniz gibi olası durumlar için en azından birkaç gün kullanayım. İçinde 30 tane var sabah akşam toplam 15 gün ama 2 3 gün kullansam problem olmaz inşallah

Kanamam tekrarlamadı o yüzden kullanıp kullanmamak arasındayım ama dediğiniz gibi olası durumlar için en azından birkaç gün kullanayım. İçinde 30 tane var sabah akşam toplam 15 gün ama 2 3 gün kullansam problem olmaz inşallah
Yok olmaz Allah'ın izniyle birkaç tane kullanın tedbir olarak bitirmek zorunda olduğunuz bı ilaç değil o antibiyotik gibi. Koyduktan sonra fitili yatmak lazım biraz akıyor çünkü. Gündüz kullandığıniz zaman da istirahat ettiğiniz zamanda kullanın.

Yok olmaz Allah'ın izniyle birkaç tane kullanın tedbir olarak bitirmek zorunda olduğunuz bı ilaç değil o antibiyotik gibi. Koyduktan sonra fitili yatmak lazım biraz akıyor çünkü. Gündüz kullandığıniz zaman da istirahat ettiğiniz zamanda kullanın.
tamamdır çok teşekkür ederim

Selamlar kızlar uzun zamandır yazamıyordum site çok ağırdı giriş yapılmıyordu durumlar nasıl herşey yolundadır inşallah hepimiz için, benim bebiş çok hareketli maşallah her an hissediyorum artık şimdiye kadar ki en hareketli bebeğim diyebilirim 🥰 tek sorunum sürekli kalp çarpıntısı ve ritim bozukluğu oluyor o beni çok yoruyor kardiyolojiye gitmeyi düşünüyorum, 9 ekimde nasipse detaylı ultrasonum olacak 22+2 olacağım o zaman çok net görünür her organı detaylıya girenler ultrason fotilerinizi atında accık bebiş görelim 😍

Kızlar genital bolgede varis problemi yaşayan var mı?😥 benim yaklaşık 2 haftadır sol bacağımın iç kısmında tam oturduğum yere denk gelen bi morluk oluştu, ince damarlı birsey. Banklara falan sert oturmuş olabilirim diye onemsemedim. Geçmek bilmedi bi türlü. Ara ara agri ve kaşıntı yaptı geçiyor sandım. Ters bi tarafta net de göremiyorum o yuzden aynayla falan baktim ışık tutup. Dün tekrar baktim görünüm koyulasmis ve yanında orayı besleyen kalın bi damar oluşmuş. Kalp damar Dr una gittim varis çorabı yazdı hamileler için olandan. Varis tedavisi emzirme dönemi bitene kadar yapılamıyor dedi. Eve geldim duş alırken genital bölgeme o damarın uzandığını farkettim🥺 vajina girişine kadar elimle hissediyorum damarı. Bu kadar olduğunu Dr a soylememistim farketmedigim için. Çok canım sıkıldı araştırdım baktım daha ilerleyen 30 küsür haftalarda olan ve 2. 3. Gebelikte falan daha çok görülen birseymis. Daha 21. Haftaya yeni ulaştım ben ve ilk gebelik bu🤦‍♀️ Pıhtı atma riski falan bir sürü şey okudum canım sıkıldı. İçten daha da uzayan birsey var mı derin dokularda ya da bebegi, hamileligi etkileyecek bi durum mu bilmiyorum. Pazartesi kadın dogum randevum var ona da danisacagim fakat böyle birsey yaşayan var mı merak ettim ne yaptı eğer varsa🥺 ayakta çalışıyorum ve rapor kimse vermek istemiyor, idarecim de beni rapor olmadan rahat bi yere vermiyor.. istirahat de edemeyince daha fazla ilerler kötü olur mu endişe ediyorum😥

Kaçındı haftadasın canım geçmiş olsun

Benn.. Bakteride üreme de cıktı benim hem de hiç bir belirtim olmadan. İki kere şase antibiyotik kullandım. Yetmeyince on günlük tablet antibiyotik kullandım. Sonra tekrar tahlil vermedim geçti mi bilmiyorum.. Cranberry özü tableti önerdi doktorum. Normal yemiş şeklinde alındığında dozunu ayarlayamazmışız o yüzden. İnşallah kurtuluruz şu illetten vallahi bıktım 😓
benimde kültür testim bugün çıktı kültür temiz çıkmış ama sürekli bir akıntı sarı enfeksiyon var bilmiyorum heralde sürekli çok dikkat ederek ilerliycez biz. ama neyse daha büyük dertler olmasın napalım

Selamlar kızlar uzun zamandır yazamıyordum site çok ağırdı giriş yapılmıyordu durumlar nasıl herşey yolundadır inşallah hepimiz için, benim bebiş çok hareketli maşallah her an hissediyorum artık şimdiye kadar ki en hareketli bebeğim diyebilirim 🥰 tek sorunum sürekli kalp çarpıntısı ve ritim bozukluğu oluyor o beni çok yoruyor kardiyolojiye gitmeyi düşünüyorum, 9 ekimde nasipse detaylı ultrasonum olacak 22+2 olacağım o zaman çok net görünür her organı detaylıya girenler ultrason fotilerinizi atında accık bebiş görelim 😍
Çok sevindim umarım her şey güzel ilerler hepimiz için. Multivitamin veya vitaminler de çarpıntı yapabilir. Benim ilk kullandığım çok iyiydi sonrasında dozunu arttırmışlar ekleme yapmışlar çarpıntı kabızlık ve saç dökülmesi yaptı. Tesadüfen 1 haftadır kullanamıyorum hepsi geçti diyebilirim

benimde kültür testim bugün çıktı kültür temiz çıkmış ama sürekli bir akıntı sarı enfeksiyon var bilmiyorum heralde sürekli çok dikkat ederek ilerliycez biz. ama neyse daha büyük dertler olmasın napalım
Sarı akıntı hamilelik hormonlarından da diyorlar, ben de anlamadım yanma fln yok bende de lökosit gitgide arttı yani. Salı günü tekrar bi tahlil vericem bakalım geçer inşallah

Tam 20+0 da ayrıntılı ultrason yapıldı bebişimizi çok net gördük inşallah Sizede bebişiniz güzel güzel pozlar verir çok güzel bir gündü benim için keşke her gün o şekilde net görebilsek 🥰🥰 ilk fotoğraf benim minik oğluşumdan gelsin öyleyse
EAD8018B-D35E-4DC3-AEE8-A13A6FD715B2.webp
ec035faa-425f-4cfe-833f-947ff4de6fc6.webp

Kızlar genital bolgede varis problemi yaşayan var mı?😥 benim yaklaşık 2 haftadır sol bacağımın iç kısmında tam oturduğum yere denk gelen bi morluk oluştu, ince damarlı birsey. Banklara falan sert oturmuş olabilirim diye onemsemedim. Geçmek bilmedi bi türlü. Ara ara agri ve kaşıntı yaptı geçiyor sandım. Ters bi tarafta net de göremiyorum o yuzden aynayla falan baktim ışık tutup. Dün tekrar baktim görünüm koyulasmis ve yanında orayı besleyen kalın bi damar oluşmuş. Kalp damar Dr una gittim varis çorabı yazdı hamileler için olandan. Varis tedavisi emzirme dönemi bitene kadar yapılamıyor dedi. Eve geldim duş alırken genital bölgeme o damarın uzandığını farkettim🥺 vajina girişine kadar elimle hissediyorum damarı. Bu kadar olduğunu Dr a soylememistim farketmedigim için. Çok canım sıkıldı araştırdım baktım daha ilerleyen 30 küsür haftalarda olan ve 2. 3. Gebelikte falan daha çok görülen birseymis. Daha 21. Haftaya yeni ulaştım ben ve ilk gebelik bu🤦‍♀️ Pıhtı atma riski falan bir sürü şey okudum canım sıkıldı. İçten daha da uzayan birsey var mı derin dokularda ya da bebegi, hamileligi etkileyecek bi durum mu bilmiyorum. Pazartesi kadın dogum randevum var ona da danisacagim fakat böyle birsey yaşayan var mı merak ettim ne yaptı eğer varsa🥺 ayakta çalışıyorum ve rapor kimse vermek istemiyor, idarecim de beni rapor olmadan rahat bi yere vermiyor.. istirahat de edemeyince daha fazla ilerler kötü olur mu endişe ediyorum😥
Çok geçmiş olsun böyle bir şey yaşamadım henüz ama internetten hiç araştırmayın saçma sapan bilgi kirliliği çok fazla var en doğru bilgiyi doktorunuz verecektir. Bu bebişler bizim içimizden geçtiler gerçekten. Bir doğsalarda totolarını ısırsak 🥰🥰

Back
X