• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    155
Ben balance bliss antrasit rengini aldım, sanırım kumaş yapılarında farklılık var sadece bir de bazıları oyuncaklı bazıları oyuncaksız ama model adını değiştirmiyor bu hepsinde araştırdığım kadarıyla 3 kademe var zaten
Çok teşekkür ederim ben de emin olamadım hangisinin yapısı daha iyi diye. Güle güle kullanın gördüğüm bebekler gayet mutlular için de çok lazım olacak bize de :)

Yüksekti yani hamileliğin başındaki değerlere bakıyorum hepsi normal. 20. haftada kaşıntıyla beraber şüphelenip bakıldı yüksek çıktı değerlerim. 2 gün sonra ölçüldüğünde daha da yükselmişti mesela. daha sonra ilaç kullanımıyla düşmüş.
Yani yüksek derken 13 yüksek mi mesela sizce bikaç kere 13 görmek bu teşhisi aldırır mı acaba?

Yani yüksek derken 13 yüksek mi mesela sizce bikaç kere 13 görmek bu teşhisi aldırır mı acaba?
13 Dediğiniz karaciğer olamaz. safra asidiniz olmasın.? benim sadece karaciğer değerimin yüksek olması değil kaşıntıyla beraber seyretmesi teşhisi koymalarına yeterli oldu. özellikle avuc içi ve taban altında da olması. ikisi birlikte olduğunda kolestazdan başka seçeneğimiz olmaz dedi. sadece karaciğerde yükselme varsa sebebi farklı olabılır. farklı testler yapılıyor bildiğim kadarıyla bunun ıcın de. alt 135 ast 75 çıkmış

Çok teşekkür ederim ben de emin olamadım hangisinin yapısı daha iyi diye. Güle güle kullanın gördüğüm bebekler gayet mutlular için de çok lazım olacak bize de :)
Rica ederim, kullanan arkadaşlarım da çok memnun olduğu için alırken tereddüt etmedim ben de güzel günlerde kullanalım inş 🙏🏻🌸

13 Dediğiniz karaciğer olamaz. safra asidiniz olmasın.? benim sadece karaciğer değerimin yüksek olması değil kaşıntıyla beraber seyretmesi teşhisi koymalarına yeterli oldu. özellikle avuc içi ve taban altında da olması. ikisi birlikte olduğunda kolestazdan başka seçeneğimiz olmaz dedi. sadece karaciğerde yükselme varsa sebebi farklı olabılır. farklı testler yapılıyor bildiğim kadarıyla bunun ıcın de. alt 135 ast 75 çıkmış
benim de o civarlara çıktı alt ast. Açlık safra bakıldı çıkmadı falan. Sürekli tedirgin olmak yorucu doktorlara güvenmek zorundayım aslında... Ne diyim ki Allah sağlıkla kavuştursun yavrularımıza :KK200:

benim de o civarlara çıktı alt ast. Açlık safra bakıldı çıkmadı falan. Sürekli tedirgin olmak yorucu doktorlara güvenmek zorundayım aslında... Ne diyim ki Allah sağlıkla kavuştursun yavrularımıza :KK200:
amin inşallah. en başta ben çok üzüldüm daha doğrusu bi hayal kırıklığı yaşadım vajinal doğum da çok istiyordum çünkü. ama gerçekten nasip ve en önemlisi sağlıkla kucağımıza almamız. ben her şeyin güzel olacağına kalben inanıyorum. doktorum da gerçekten üstüme düşüyor ilgileniyor sagolsun. gerisi taktiri ilahi. içiniz ferah olsun kucağımıza aldığımız an bunların hepsı önemsizolacak :KK200:

amin inşallah. en başta ben çok üzüldüm daha doğrusu bi hayal kırıklığı yaşadım vajinal doğum da çok istiyordum çünkü. ama gerçekten nasip ve en önemlisi sağlıkla kucağımıza almamız. ben her şeyin güzel olacağına kalben inanıyorum. doktorum da gerçekten üstüme düşüyor ilgileniyor sagolsun. gerisi taktiri ilahi. içiniz ferah olsun kucağımıza aldığımız an bunların hepsı önemsizolacak :KK200:
Şurada bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda, seninki kaç saatte bir uyanıyor benimkiler aşı oldu vs gibi konulara geçtiğimizde hepsini unutacağız inşallah :) :nazar::nazar::KK200::KK200:

Kizlar sol yaniniza yatinca gogsunuzde bosluk hissi ve kalbinizi daha cok hissediyor gibi oluyor mu? Sadece solda oluyor birkac gundur
Benim yatarken göğsüm daralıyor bazen sanki üstüne bir sey oturmuş gibi bir iki dalika sürüyor geçiyor. Bebek de hareketsiz oluyor o sürede yani bebek yapıyor da diyemiyorum

Benim yatarken göğsüm daralıyor bazen sanki üstüne bir sey oturmuş gibi bir iki dalika sürüyor geçiyor. Bebek de hareketsiz oluyor o sürede yani bebek yapıyor da diyemiyorum
Demekki hepimizin rahim buyudukce diyaframa baskidan oluyo, kalp bile kayiyormus yer acmak icin🥲

bir şey soracağım bizim grubumuz şubat geçinci kapanacak mı :(

2024 şubat anneleri hala aktif :)

Kızlar şu kıyaftlerin tatlılığına bakınn

Eklentiler

• IMG_8024.webp
    IMG_8024.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_8025.webp
    IMG_8025.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_8022.webp
    IMG_8022.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 29

2024 şubat anneleri hala aktif :)
aa ben bulamadım ekim annelerini aradım aslında seninle konusunca bir merak sardı içimi yeni doğurdular ya ne konusuyolar diye :))

selamlar umarım herkes iyidir 🌸 geçen hafta perşembeden beri bugünde dahil sürekli koşuşturdum hiç dinlenme fırsatım olmadı normalde ben bebeğin hareketlerini çok hissederdim yürürken falan bile vuruşunu ama 4 gündür çok nadir hareket ediyor biliyorum 2. trimesterda düzensiz doktorların hepsi böyle diyo ama azaldı çok hareketleri ve ben kafaya takmış durumdayım sizdede böyle 3-4 gün hareket azalınca sonra eskiye döndü mü benzer durum yaşayan var mıdır ?

selamlar umarım herkes iyidir 🌸 geçen hafta perşembeden beri bugünde dahil sürekli koşuşturdum hiç dinlenme fırsatım olmadı normalde ben bebeğin hareketlerini çok hissederdim yürürken falan bile vuruşunu ama 4 gündür çok nadir hareket ediyor biliyorum 2. trimesterda düzensiz doktorların hepsi böyle diyo ama azaldı çok hareketleri ve ben kafaya takmış durumdayım sizdede böyle 3-4 gün hareket azalınca sonra eskiye döndü mü benzer durum yaşayan var mıdır ?
çok hareketliyseniz normal aslında sizin hareketleriniz onu salladığı için daha çok uyuyorlar o sırada diye biliyorum muhtemelen siz uyurken uyanıyordur. fırsta bulduğunuzda dinlenme pozisyonuna geçip biraz konuşmayı, müzik dinlettirmeyi karnınınızı biraz sarsmanızı tavsiye edebilirim. muhtemelen tepki verecektir. benim 2 gün çok hareketliyse 3. gün duruyor illa

Iki gun falan az hissettigim hatta hic hissetmedigim olmustu, sonraki gunler koltuga oturdum cikolotami yedim ayaklarimi uzattim bekledim 1 saat falan oynamaya basladi :)

Back
X