- 29 Haziran 2024
- 2.329
- 3.052
- 53
Ben zaten kilo almıştım hamile kalmadanBen bayılıyorum böyle 5-6 kilo aldım yazanlara hayranım. Biz ne yedik acaba hahaha hatta ben aylarca kustum beslenemedim haksızlık![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben zaten kilo almıştım hamile kalmadanBen bayılıyorum böyle 5-6 kilo aldım yazanlara hayranım. Biz ne yedik acaba hahaha hatta ben aylarca kustum beslenemedim haksızlık![]()
İnşallah verilir ona güveniyorum. Bugün bir arkadaşla tanıştım doğumla birlikte 5 kilo verdim daha veremedim emzirirken çok yeniyor dediBen zaten kilo almıştım hamile kalmadanAhha zayıflayıp doguran var
Sizinki ödemdir bence. Acaba emzirirken kilo verilir mi ya
![]()
Senin aldığın kilo çok iyi benceTek umudum vermekBen zaten hamile kaldığımda 63tüm şimdi 69
Kilo almıştım zaten
![]()
Benim ablam 20 kilo alıyordu ama hemen veriyordu koşturmaktan. Emzirirken iyi yiyordu süt gelsin diye ama hep emzirdi 2 yaşa kadar neredeyseBen zaten kilo almıştım hamile kalmadanAhha zayıflayıp doguran var
![]()
Dikkat etmek lazım, 30 sonrası kilo vermekte zorİnşallah verilir ona güveniyorum. Bugün bir arkadaşla tanıştım doğumla birlikte 5 kilo verdim daha veremedim emzirirken çok yeniyor dedi![]()
Ayy işimiz zor valla 73 falandım heralde hamilelik başında şimdi 82. 90 ı görmek istemem açıkçasıDikkat etmek lazım, 30 sonrası kilo vermekte zorEmziriyom ayagına çokta şey etmemeli..
20 kilo iyi rakammışBenim ablam 20 kilo alıyordu ama hemen veriyordu koşturmaktan. Emzirirken iyi yiyordu süt gelsin diye ama hep emzirdi 2 yaşa kadar neredeyseo yüzden bebiş emdikçe koşturmada falan çok güzel zayıflıyordu. Ben de ona güveniyorım
Kız bebekte kalca büyür diyorlar da bende büyümedi meselaAyy işimiz zor valla 73 falandım heralde hamilelik başında şimdi 82. 90 ı görmek istemem açıkçasıyine de tabi önce sağlık gönül ister ki az kilo alalım her gün yürüyüş yapıcam diyorum ama haftada 1 2 anca
![]()
Ayy benim geçen haftaya kadar kalçam göbeğimden daha çok büyümüştü şimdi göbeğim de büyüyünce toparladık çok şükürKız bebekte kalca büyür diyorlar da bende büyümedi mesela![]()
Yok 3 kilo civarı normal yani20 kilo iyi rakammışBebeği kilolumu doğdu ?
Benim hep sağda. Kaburgam batıyor yukarı yukarı gelmeye başladı büyüdükçe zorluyorKızlar bebiş sağ tarafa çok toplanıyor hatta karnımı yamultuyor. Sağ boşluğum nefes aldıkça batıyor, böyle olan varmı ya![]()
Ben ilk hamileliğimde öyleydim, 58 ile hamile kalıp doğumdan sonra 45 kiloya düştüm ama çok sıkı diyabet diyeti yapmıştım ve maalesef yine yapıyorumBen zaten kilo almıştım hamile kalmadanAhha zayıflayıp doguran var
![]()
Kahkaha attım. Ya nasıl inandınKızlar bu arada bennstada ücretli cinsiyet baktırmıştım tutmadıBir daha hamile kalırsanız falan boşa para vermeyin
![]()
Maşallah vallaBen ilk hamileliğimde öyleydim, 58 ile hamile kalıp doğumdan sonra 45 kiloya düştüm ama çok sıkı diyabet diyeti yapmıştım ve maalesef yine yapıyorumEmzirirken çok iyi kilo veriliyor bu arada, emzirmeyi bıraktıktan sonra hemen 5 kilo kadar aldım
Valla ben de burda görmüştüm baktıranları duydumKahkaha attım. Ya nasıl inandınben chat gbt sormuştum önce kız hissediyorum demişti sonra kese yerine göre erkek demişti. Çin takvimine göre de kız demişti. Chat gbt daha iyi onlardan. Ben ilk kalp atışını duyduğumuz gün kız hissettim demiştim eşime. annelik hisleri bence en doğrusu
Yok ya karnıyla konuşanı bile gördüm ve bence çok hoş benimkinde hiç yok öyle şeyler. Benim üstüme titriyor yorulmamam için elinden geleni yapıyor da Allahtan ordan kurtarıyorEvet bazıları daha bağlı gibi geliyor bana da. Karnını falan öpüyor mu mesela![]()