• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Bende oluyor ya aynen göğüs arası ve altına doğru resmen su akıyor gibi oluyor gece uyurken. Cesit çeşit pijama denedim en son yazlik penye incecik pijamayla yattım yok yine aynı. Ki çok üşüyen biriyim, gündüz de hala üşüyorum bu arada
Aynen tıpkı böyle oluyor sonradan eğer üstümü açıp yatarsam kasıl ağrısına dönüyor

Kızlar hamile yastığı alan oldu mu, uykular haram oldu artık göbeğimden uyuyamıyorum 😭😅

Link görürseniz paylaşır mısınız benim ikiz zorlanmaya başladımm
Canım ben bunu aldım bir iki gündür iş yaparken kullanıyorum 💕

Bence de son zamanlara girdik ya stres seviyemiz arttı .acayip sarasim var kocama 😂😂 kime sarcam kocama sarcam tabi 😁😁
Benim ikinci hamileligim ben başıma ne gelecek biliyorum 🤦‍♀️ her geçen gün gerginligim artıyor onu da hissediyorum
yaa ikinci gebeliğinse o zaman bir şey sorsam. Gece mesela soluma yatıyorum karnım gayet normal ve rahat oluyor. Sonra bir anda sağ tarafımda yumruk gibi bir çıkıntı ve sertlik hissediyorum cildim geriliyor rahatsız edici bir his hissediyorum sanırım poposu ya da kafası gibi ya kendi gidiyor ya da ben ovalıyorum gidiyor. Bu bebişlerin yaslanması gibi bir şey mi yoksa kasılma mı acaba mesela acile mi gitmeliydim kışalayıp uyudum gibi bir durum oldu ve bunu ilk defa yaşamıyorum her gün bikaç kez oluyo bikaç haftadır. Acaba ikizler sığamıyor mu 😁😁 ya da cildimi mi inceltiyorlar bu bir kaçış planı mı 😁😁

Rahat ettin mi peki korseyle. Hem lohusa korsesiymis. Sezeryandan sonra da ise yarayacak gibi duruyor. Bende alcam

aa hiç görmemiştim konforlu gözüküyor hiçte yorum yok nasıl iyi geldi mii? İş yerinde kullanmak istiyorum ben kıyafet altında belli olur muu? 💕

Günaydın kızlar, benim küçük kızım sürekli kafasımı ayağımı artık bilmiyorum bir ittiriyor sanki idrarım gelecek gibi oluyor yada idrar çıkış yeri yanacak gibi oluyor sadece hareket sırasında oluyor ama başka zamana olmuyor . Artık geldi bitse de gitsek zamanları😅😅

yaa ikinci gebeliğinse o zaman bir şey sorsam. Gece mesela soluma yatıyorum karnım gayet normal ve rahat oluyor. Sonra bir anda sağ tarafımda yumruk gibi bir çıkıntı ve sertlik hissediyorum cildim geriliyor rahatsız edici bir his hissediyorum sanırım poposu ya da kafası gibi ya kendi gidiyor ya da ben ovalıyorum gidiyor. Bu bebişlerin yaslanması gibi bir şey mi yoksa kasılma mı acaba mesela acile mi gitmeliydim kışalayıp uyudum gibi bir durum oldu ve bunu ilk defa yaşamıyorum her gün bikaç kez oluyo bikaç haftadır. Acaba ikizler sığamıyor mu 😁😁 ya da cildimi mi inceltiyorlar bu bir kaçış planı mı 😁😁
Bence en iyisi doktoruna danışmak ama zavallılar ikizmis zaten yer yoktur 😁 anca itiş kakis yer arıyorlardır birbirlerine.
Mesela ben de sağ tarafıma yatamıyorum sanırım kızım o tarafta duruyor .hemen ağrı giriyor dönüyorum.
Geçenlerde doktorum bana bir noktanın agrimasindansa genel olarak yaygın ağrıları daha çok onemseriz demişti .
Kasılma olayını ben hiç anlayamadım.zaten ilki de sezeryan oldu.normal olsa bilirdim muhtemelen

Merhaba kızlar bende 29+4 . Haftadayım doktor rahim ağzı kısalığı var Buda erken doğuma yol açar bol bol dinlen dedi aranızda bu durumu yaşayan varmı acaba

Merhaba kızlar bende 29+4 . Haftadayım doktor rahim ağzı kısalığı var Buda erken doğuma yol açar bol bol dinlen dedi aranızda bu durumu yaşayan varmı acaba
progesteron verdi mi acaba sanırım bu haftadan sonra dikiş olmuyor ama progestan fitil vs uzatıyor biraz. Kuzenim aynı şeyi yaşadı doktor yat dedi bir çocuğu daha vardı yatmadı nasıl yatayım dedi erken doğurdu. Sorun olmadı sağlıklı şuan bebeği 1 yaşında ama doktor diyorsa dinlemek gerek yatarak durum kontrol altına alınabiliyor. Kaç mm olmuş?

Normal bir durum doğuma hazırlık aşaması , bunun günde kaç defa olduğu önemli ,zaten bu ay artık nst ye baglanacagiz sancı olsa cikiyor

Normal bir durum doğuma hazırlık aşaması , bunun günde kaç defa olduğu önemli ,zaten bu ay artık nst ye baglanacagiz sancı olsa cikiyor
Doğuma hazırlık mıııııııı ben daha 28. haftadayım dehşete kapıldım şuan bugün doktora mı gitseeeem

aa hiç görmemiştim konforlu gözüküyor hiçte yorum yok nasıl iyi geldi mii? İş yerinde kullanmak istiyorum ben kıyafet altında belli olur muu? 💕
Çok belli olmuyor kıyafet altında canım. Biraz rahatlattı beni ama agrılarımda da azalma var çok şükür

Rahat ettin mi peki korseyle. Hem lohusa korsesiymis. Sezeryandan sonra da ise yarayacak gibi duruyor. Bende alcam
Biraz rahatlattı canım ama benim ağrılarım normalde de biraz azaldı bol bol dinlendim ilaçlarda iyi geldi çok şükür ama karnım suan tam 9 aylık gibi canım

progesteron verdi mi acaba sanırım bu haftadan sonra dikiş olmuyor ama progestan fitil vs uzatıyor biraz. Kuzenim aynı şeyi yaşadı doktor yat dedi bir çocuğu daha vardı yatmadı nasıl yatayım dedi erken doğurdu. Sorun olmadı sağlıklı şuan bebeği 1 yaşında ama doktor diyorsa dinlemek gerek yatarak durum kontrol altına alınabiliyor. Kaç mm olmuş?
Ne kadar erken doğum yaptı acaba kaç haftada bana bişey vermedi takip edicem tekrar gel dedi sadece

Selamlar herkese, özel hastane doğum ücretleri hakkında bilgisi olan var mı İstanbul için Acıbadem, Memorial, Medical park ya da Florence filan

Kızlar selam, ben şehir değiştirdim. Bir doktora gittik bugün, benim plesanta aşağıdaydı ama doktorum riskli sayılmaz olup bitersin diyordu. Bugün tesadüf eseri gittiğim dr kanaman olabilir dedi. Sonra korktum docente gittik hemen, adam da plesenta previa oldumu söyledi. Yukarı çıkmaz kanama olabilir dedi. Kan grubu falan sordular. Doğumj burda yapalım dedi adam. Tanıdıktı. Rahim alınır mı dedim. Internette gordum. Onu dusunme her sezeryanda risk var ama previa bir tık daha riskli dedi.Kan falan lazım olması korkuttu beni çok. Kimsenin moralini bızmak istemem ama saha önce yasayan ya da suan yasayan var mı? Doktorunuz ne dıyor?

Biraz rahatlattı canım ama benim ağrılarım normalde de biraz azaldı bol bol dinlendim ilaçlarda iyi geldi çok şükür ama karnım suan tam 9 aylık gibi canım
Tamam canım inşallah bende bakayım.
Evet gördüm minnoş karnını 😅🥰

Back
X