Ben de dün bebeğin kıyafetlerini yıkadım çeker diye kurutmaya atamadım. Kurumasını beklemek ne kadsr zormuş ya unutmuşum resmen1

evde dağ gibi bir ütüm vardı onu yaptım kuruyanları ütüledim bi kısmını yıkadım astım. Dolap almıştık oğlanın eşylaraını dolabı silip yerleştirdim bebişe ikeanın klasik şifonyeri var o yeter diye onun kıyafetlerini orayı silip koydum ütüleyip. kendi dolaplarımızı da düzenledim ayar çektim derken mahfoldum. Şimdi uyanığım5 ten beri kalkıcam bir posta daha makine yıkatıcam ve 2 kez daha ütü yapıcam. Eve detaylı temizlikçi gelmeden şu işlerini bitireyim 37 ye kadar calısıcsgım için vakit yok iyice ağırlaşmafan bitirmem lazım.
Üstü fileli hurçlardan aldım hastne çantası için annemler görebilsin kıyafetleri diye herşey birbirine girmesin karışmasın diye. Some sezaryen problems. Çünkü kendim yapamicsm hiçbir şeyi.
3 tane pijama takımı aldım değişip değişip giyerim önden düğmeli aldım. Hastane koridorları nispeten biraz daha soğuk olduğundan odadan diye hırka aldım yürüyüş için. Üşütürüm diye şubat sonuçta. Emzir terle derken ayar kayacsk vücudun.
Ay size bir de kapı süsümüzü atayım