• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    171
Merhabalar, çatlaklar genellikle kaçıncı haftada başlıyor o konuda ne durumdasınız gece gündüz krem yağ kombinasyonu yapıyorum ama 30. Haftadan sonra başlıyor diye duymuştum, inşallah başlamaz diye endişeleniyorum
Son ayda ortaya çıkıyor ,herkeste olmuyor çatlak , benim İlk hamileliğimde basenim çatladı,ikinci de göbeğim ,şuan 3. Yolda çatlayacak yerim kalmadı galiba 🤣

Ben de başka marka deneyeceğim. Söyledim bugün kontrolde, yapar evet dedi. Birsey önermedi. Beslenmeye dikkat edeceğim ben de artik
Geçmişte devletin ödediği magnezyum tuzunu (oksit) 1 kez kullandım, tuvalete nasıl yetişeceğimi bilemedim. Magnezyum x kısmındaki x şikayet/ihtiyaca göre seçim ayrımı sağlıyor. Mesela glisinat uyku ve migren için, malat enerji veriyor

Geçmişte devletin ödediği magnezyum tuzunu (oksit) 1 kez kullandım, tuvalete nasıl yetişeceğimi bilemedim. Magnezyum x kısmındaki x şikayet/ihtiyaca göre seçim ayrımı sağlıyor. Mesela glisinat uyku ve migren için, malat enerji veriyor
Ya basta idare ediyordu da sonra birden kötü oldum böyle, muhtemelen magnezyumdan. Bi eczacı bana 4 formu birarada olan bi magnezyum önermişti onu alsam nasıl olur acaba😅

Çok iyi ya öyle ise. Ben kendimi çirkin hissetmeye başladım. Saçımda beyazlar arttı. Boyayamadım. Kilo aldım va giydiğimi yakıştırmuyorum 😃 Bebeğim tabi ki iyi ki var o ayrı konu🤣🤣
Kilo hepimiz aldık benim de saçlarımda birkaç beyaz vardı artma oldu bu süreçte de. Saçlarım da uzundu, kısalt kısalt derken omzumdalar. Kıyafet de 4-5 tane hamile tayti ve pantolonu aldım onların üzerine sweat ve biraz uzun kazaklarımla takılıyorum. Hem rahat ediyorum böyle zaten geçen kış da bu şekilde giyinirdim genelde. Üst olarak salaş olanlar oluyor yani gayet. Çok bi değişiklik olmadı o yüzden giyimimde de. Ben bugünleri beklerken çok üzülmüştüm, kayıp yaşadığımda hele bugünleri görmek hayal gibi gelmisti o yüzden saçımın böyle olması ya da kıyafetler, kocaman bi göbek beni kötü hissettirmedi 🥹 eğer ki çirkin geliyorsam beğenmeyen başka tarafa baksın umrumda bile değil 🥰

Merhaba, ben çok düzenli kullanmıyorum yağları henüz çatlağım olmadı 31. Haftadayım umarım olmaz ama cildim çatlamaya çok müsait ne yazıkki göbeğim ara ara kaşınıyor umarım bunlar çatlama belirtisi değildir 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Benim de minik minik kaşınma oluyor, çatlama da eskiden az bi kilo alıp verdiğimde bile olmuştu. Çok yatkinim yani. Hayırlısı bakalım 😅

Kızlar eminim ki hepiniz birbirinizden güzel oldunuz bu halinizle 🥹 Ben hamile olup çirkin olan birini hiiiçç görmedim 🥰 bebişler geldikten sonra da eskisinden daha güzel bile olacaksınız, birkaç bakım ürünü iyi hissettirmeye yeterli her zaman oldugu gibi😊 kilo da aylar sürdü almamız, e verirken de aylar surecek bundan normal ne olabilir ki😊 içinizde birer mucize taşıyorsunuz bi de bugünleri bir daha yaşayıp yaşamayacağımız belli mi? İçimizde ilk kez hareketini hissettiğimiz an mesela geri gelir mi🥹 Zorlukları çok olsa da güzelliği de Bi o kadar fazla, yeter ki aynaya bu açıdan bakın❤️

Kzılar selam,

Herşeyden alakasız, hamilelikte özgüveni düşen var mı?

Bende doğumdan sonra olmuştu kendini beğenmeme hali. Hatta ben artık güzel değilim diye düşündüğüm için birileri iltifat edince yalandan söylüyorlar derdim. İnanmazdım. 😂 ilginç bir psikoloji. Sonradan geçti tabii bu durum.

Ama hamileyken çok güzelleşiyorum bence 😂 o kısımda sıkıntı yok.

Merhaba benim hgb 9, ferritin 8, demir 35 çıktı. Hamileliğimin başından beri ocean demir takviyesini kullanıyordum ona rağmen sürekli düşüş oldu daha sonra doktorum gyno ferro reçete etti değerlerim düşmedi sabit kaldı ama yükselmedide. Şimdi günde iki defa feramat kullanıyorum düzelme oldu mu hiç bilmiyorum kontrolüm haftaya. Gebelikte yaşanılan bir şey sanırım bu düşüklükler
evet gebelıkte depodan kullanıyomus bebek o yuzden bızım degerler bu sekıl ben ıste o kan ılaclarını ıcemıyorum mıdeme dokunuyo cok fazla stıck 1 kullanıyodum 2 ye cıkardı dr bakalım ınsAllah bıraz toparlar Allah yardımcımız olsun 🤲

Ben de bugün kan verdim hgb 10,5 ferritin 3,5 ve demir 45. Multivitamine ek sidefer damla kullanıyorum. Daha önceki degerlerimi koruyor sadece şu an. Dr uma sordum devam dedi
hemen hemen aynı degerlerımız hgb 10.1 .. demır 50 .. ferrıtın 6 benımkı toz seklınde sıdefer damla kac damla kullanıyosun

hemen hemen aynı degerlerımız hgb 10.1 .. demır 50 .. ferrıtın 6 benımkı toz seklınde sıdefer damla kac damla kullanıyosun
20 damla kullanıyorum ama multivitaminin içinde de demir var ya o yüzden eczacıya sordum bu ikisinin toplamına göre hesap yaptı. O zamanki kiloma göreydi bu doz tabi şimdi kilom artti tekrar hesaplatsam olur 😅

Bende doğumdan sonra olmuştu kendini beğenmeme hali. Hatta ben artık güzel değilim diye düşündüğüm için birileri iltifat edince yalandan söylüyorlar derdim. İnanmazdım. 😂 ilginç bir psikoloji. Sonradan geçti tabii bu durum.

Ama hamileyken çok güzelleşiyorum bence 😂 o kısımda sıkıntı yok.
Ben de dışardan hamişleri beğeniyorum tabi de, alışık olmadığım bir görüntüye bakıyorum . Belki ondan da kötü hissediyorumdur 😆

Kilo hepimiz aldık benim de saçlarımda birkaç beyaz vardı artma oldu bu süreçte de. Saçlarım da uzundu, kısalt kısalt derken omzumdalar. Kıyafet de 4-5 tane hamile tayti ve pantolonu aldım onların üzerine sweat ve biraz uzun kazaklarımla takılıyorum. Hem rahat ediyorum böyle zaten geçen kış da bu şekilde giyinirdim genelde. Üst olarak salaş olanlar oluyor yani gayet. Çok bi değişiklik olmadı o yüzden giyimimde de. Ben bugünleri beklerken çok üzülmüştüm, kayıp yaşadığımda hele bugünleri görmek hayal gibi gelmisti o yüzden saçımın böyle olması ya da kıyafetler, kocaman bi göbek beni kötü hissettirmedi 🥹 eğer ki çirkin geliyorsam beğenmeyen başka tarafa baksın umrumda bile değil 🥰
Benimde önceden 3 düşüğüm var ve her hamile kaldığımda böyle ileri haftalarda karnı büyümüş kadınlara imrenerek bakardım acaba bende o günleri görecek miyim diye ve hiçbir seferinde 3. Ayı geçemedik bu hamileliğimde de doktora her gittiğimde bunu düşündüm, şimdi 31+4 teyim karnım çok büyümedi ona üzülüp duruyorum halen neden benim karnım küçük diye ☺️ ki ben çabuk kilo alıp göbeklenen bir insanım şimdi gebelik şekerim çıkınca dikkat etmek zorunda kaldım ve kilo almadım. Herkes bana ne güzel karnın küçücük çok tatlı duruyor diyor bende hep ama neden herkesin karnı benden büyük diyorum ☺️ bende çok bekledim bugünleri görüntüm beni hiç rahatsız etmiyor aksine mutlu ediyor hatta keşke karnım daha büyük olsaydı diyorum. Ama bir yandan da bir an önce kızımı kucağıma alayım istiyorum ☺️

Ben ben ben, 🤣 kendimi hiç güzel bulmuyorum kilo aldım ve yüzüm şişti, nasıl düzeleceğim bilmiyorum yani 🤣🤣 eşim çok güzelleştin diyor ama ben öyle hissetmiyorum i🥲😃
Eşim önceden bana çok güzel olmuşsun derdi falan, şimdi adam demeyi kesti 😃 Kötü bir şey de demiyor ama yine de öyle iltifatlar kalmadı🤣🤣🤣

Ee tabi canım orası öyle. Günün sonunda bebişler sağlıkla gelsin, o herşeyden önemli ☺️ Allah herkese sağlıklı hayırlı evlat versin. Herkesin kucağını doldursun 🙏🏻 Ama hamilelik piskolojisi de farklıymış onu anladım 😃😃😃

Back
X