Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herkese merhaba benimkinin de tahmini doğum tarihini 1 Temmuz görünüyor. Bir öncekinde kalbi almamıştı Allah bu sefer sağlıklı nasip etsin inşallah Kızlar ilk randevuya ne zaman gideyim sizce kalbini duymak için? 24 eylül sat
Son adet tarihiniz neydi acaba, bi de kaçıncı gün test yaptınız, ben dün çatlatma iğnesinin 10. günü yani bi de bugün 11 günü test yaptım silik çıkıyor iğne etkisi mi acaba şüphedeyim de
Son adet tarihiniz neydi acaba, bi de kaçıncı gün test yaptınız, ben dün çatlatma iğnesinin 10. günü yani bi de bugün 11 günü test yaptım silik çıkıyor iğne etkisi mi acaba şüphedeyim de
Kızlar 6 Ekimde ilaçla düşük yapmıştım yani sat 6 Ekim bugün 20. Günümde ovulasyon testim pik gösteriyor çok şükür hiç ara vermeden tekrar denemek istiyorum bende yerimi alayım yavaştan. Tahmini doğum tarihi 13 Temmuz 2026
Benim bat 3 ekim, 12 ekim ovulasyon pik 13 ekim çatlama oldu. Dün yani dpo 11de silik çizgi ile öğrendim. Bugün beta hcg 106 çıktı.
Ama iğne falan kullanmadım ben, o konuda hiçbir fikrim yok