Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy bunu duymaya o kadar cok ihtiyacım vardı kiii benimde adet döngüm 24 gün adetten sonraki 7..gün yumurtlamiştim ovu testleriyle takip ettim net yani biliyorum keseyi kaçıncı haftada gördünüz peki
Ben henüz gitmedim doktora şu an 5+0dayim, doktorum betahcg yükselişin normal bat+15te gelirsin dedi bekliyorum

Bilgisi olan var mı?

Korkma tabiki annelik cok kolay değil zorluğu cok ama Allah sabrını da gücünüde veriyor benim 2 çocuk arası 7 yaş var oyüzden buyutmekte rahat oldu 2 side sevgiyi fazlasıyla aldı 7 yasına kadar kızım tekti daha sonra oğlum oldu şimdi oglumda 5 yaşında kardeşi ile 5 buçuk yaş fark olacak aralarında o yüzden cok sıkıntı olmayacağını düşünüyorum inşallah tabiki Tabiki sevilmezmi ama ilklerin yeri başka oluyor ufak bir farkta olsa sonuçta herşeyi ilk çocukta öğreniyoruz bir nevi birlikte büyüyüp olgunlaşıyoruz
Her gebelik farklı ben ilk gebelikte rahattım hep uyudum tembeldim bulantı falan yoktu 2. Gebelikte enerjiktim uyku düzenim bozulmuştu uyuyamıyordum cok ıstahlıydım bulantımda vardı biraz bu gebeliğim 2 sinden cok daha zorlu geçiyor bulantı mıgde yanması baş dönmesi cok fena namaz kılarken cok zorlanıyorum oturarak kılıcam bir süre gözlerim kararıyor cok basım donuo oda migdeme vuruo Allah hepimize kolaylık versin bu süreçte inşallah

Bence lekelenme sayılmıyordur diye düşünüyorum

Gerçekten miii maşallahhhh kese gorundu mu bu değerle ??
Evet teşekkür ederim ben keseyi 5+1 de gördüm daha henüz gitmedim kontrolüm tekrar 19 kasımda ❤ Assagıya ekledim sonucu ozaman gitsem bebeği de görürdüm biraz erken gittim

Eklentiler

• Screenshot_2025-11-14-09-24-22-601_com.google.android.apps.docs.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 31
Evet teşekkür ederim ben keseyi 5+1 de gördüm daha henüz gitmedim kontrolüm tekrar 19 kasımda ❤ Assagıya ekledim sonucu ozaman gitsem bebeği de görürdüm biraz erken gittim
Bu degerle kaçıncı haftandi canım ? Birde dongun ne kadar erken yumurtlama olabilir mi seninde ? Maşallah yaa Rabbım saglikla ilerlemeyi nasip etsin inşallah Ben çatlama gününden hesapladığım icin şu an 3+2 gibi ama doğrusu hesaplama nasil oluyor onuda bilmiyorum

Benim 21 ı yumurtlama canım dpo 9 da idrar dpo 10 da kan ile netlestirdim günümü net biliyorum sat olarak hesaplıyorum ben direk yumurtlamadan sayarsam 3+2 de bu değer çıkmış oluyor ☺
Sat tan hesaplarsam 5+4 oluyor
Bugün 5+6 yım

Canım benim kafam karıştı ama günlerimiz yakın galiba. Benim sat 14 Ekim bat 6 kasım dongum 24 gun. 22 ekimde yumurtlama 23 kasımda catlama gordum 22 ve 24 u degerlendirmistim.. Bende yumurtlamadan saydığım icin aynı gibiyiz.bende pazartesi gidicem doktora benimde kese görmem gerekiyor o zaman dimi

Benim döngü 30 gün sat 5 ekim bat 5 kasım dongun kısa olduğu ıcın benimde 21 yumurtlama 22 den sayıyorum senin gibi ben sadece 21 ı değerlendirdim tek ilişki çocuğu oldu evet o yüzden yakın günler aynı çıkıyor evet görürsün kesin inşallah benim değerim hızlı arttı nedense bilmiyorum

O zaman net olarak yumurtlamadan hesaplarsak 3+2 de kese görünüyor diyebilirizzz ah ben sabahtan beri betam ile hafta uyumlu degil kese gorunmez diye kendimi bitirdim insallah pazartesi görürüz Rabbım dileyen isteyen herkese nasip etsin hepimizin bu süreci saglikla ilerlesin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…