- 3 Şubat 2018
- 6.956
- 25.760
- 548
- 28
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
- #2.061
Canım henüz görmemiştir benim geçen 12 mm idi içinde sadece yolk sac başlangıcı gördüKızlar benim doktor sag olsun bebek görüp gormedigini söylemedi daha cok kucuk 2 hafta sonra yine gel dedi sadece e nabızda da bu var sizce bebek görünmüş mü
Ben henüz gitmedim doktora şu an 5+0dayim, doktorum betahcg yükselişin normal bat+15te gelirsin dedi bekliyorumAyyy bunu duymaya o kadar cok ihtiyacım vardı kiiibenimde adet döngüm 24 gün adetten sonraki 7..gün yumurtlamiştim ovu testleriyle takip ettim net yani biliyorum keseyi kaçıncı haftada gördünüz peki
Bilgisi olan var mı?Kızlar benim idrar yolu iltihabı belirtilerim vardı acile gittim idrar tahlili verdim. Enfeksiyon yok ama kum döküyorsun dedi. Pazartesi ürolojiye gideceğim ama bu süreçte ne yapabilirim ? Çok ağrım var böbrekte ve kasıkta. Midem bulandığı için çok su da içemiyorum. Şu an için bebeğe bir zararı olur mu?
Korkma tabiki annelik cok kolay değil zorluğu cok ama Allah sabrını da gücünüde veriyorAy ben ikinci kez anne olacağım ama inanılmaz korkuyorum, tecrübeli olarak size sorayım dedim ilkini ihmal etmem değil mi ? İkincisi de ilk çocuk kadar seviliyor mu birde, valla yine gebeliğim iyi geçmiyor aklım karışık böyle deli deli şeyler düşünüyorum
Beklenen adet tarihim 5 kasımdı 13 kasım sabahı beta hcg 16840.3 çıktıKızlar herkese selam 3 haftalik beta degeri 6000 olan Var mi ? Bat+1 de 240 bat +4 971 bat+7 de 6001 gordum
Bence lekelenme sayılmıyordur diye düşünüyorumİşte benim de anlamadığım kırmızı mı olması lazım kanın? Aktif kanama olarak. Kahverengi olunca o kanama sayılmıyor sanırım çünkü kendi doktorum lekelenmem oluyor dediğimde normal diyor. Bugün başka doktor da kahverengi de Bi kanama sonuçta dedi valla aklım almıyor
Benim de iki gündür bulantılarım azaldı yani sadece dün gece biraz fazlaydı o kadar ilk gebelik olunca her şey normal dışıymış gibi geliyor insanaBen de 5+5 im doktora gidebilirsiniz kese gorunue benim gorundu
Ayrıca benim de idrarim cok gelmiyor ve bulantım yok
Hadi bakalim hayırlı haberlerle insallahhhBen henüz gitmedim doktora şu an 5+0dayim, doktorum betahcg yükselişin normal bat+15te gelirsin dedi bekliyorum
Gerçekten miii maşallahhhhBeklenen adet tarihim 5 kasımdı 13 kasım sabahı beta hcg 16840.3 çıktı
Bat+7 5. Hafta olmuyor mu?Kızlar herkese selam 3 haftalik beta degeri 6000 olan Var mi ? Bat+1 de 240 bat +4 971 bat+7 de 6001 gordum
Canım ben ovulasyon takibi yapmıştım ona göre hesaplıyorum 23 ekimde yumurta çatlamıştıBat+7 5. Hafta olmuyor mu?
Evet teşekkür ederim ben keseyi 5+1 de gördüm daha henüz gitmedim kontrolüm tekrar 19 kasımdaGerçekten miii maşallahhhhkese gorundu mu bu değerle ??
Bu degerle kaçıncı haftandi canım ? Birde dongun ne kadar erken yumurtlama olabilir mi seninde ? Maşallah yaa Rabbım saglikla ilerlemeyi nasip etsin inşallahEvet teşekkür ederim ben keseyi 5+1 de gördüm daha henüz gitmedim kontrolüm tekrar 19 kasımda❤ Assagıya ekledim sonucu ozaman gitsem bebeği de görürdüm biraz erken gittim
Benim 21 ı yumurtlama canım dpo 9 da idrar dpo 10 da kan ile netlestirdim günümü net biliyorum sat olarak hesaplıyorum ben direk yumurtlamadan sayarsam 3+2 de bu değer çıkmış oluyor ☺Bu degerle kaçıncı haftandi canım ? Birde dongun ne kadar erken yumurtlama olabilir mi seninde ? Maşallah yaa Rabbım saglikla ilerlemeyi nasip etsin inşallahBen çatlama gününden hesapladığım icin şu an 3+2 gibi ama doğrusu hesaplama nasil oluyor onuda bilmiyorum
Benimde midem geceleri yani normaldir inşallah sağ salim gelsin inşallah yavrumuz Rabbıme emanetKızlar Benimde midem gece çok yandı normal mi? Doktora gittiğimde bişey yoktu ama gece 2ye kadar uyutmadi beni
Canım benim kafam karıştıBenim 21 ı yumurtlama canım dpo 9 da idrar dpo 10 da kan ile netlestirdim günümü net biliyorum sat olarak hesaplıyorum ben direk yumurtlamadan sayarsam 3+2 de bu değer çıkmış oluyor ☺
Sat tan hesaplarsam 5+4 oluyor
Bugün 5+6 yım
Benim döngü 30 gün sat 5 ekim bat 5 kasımCanım benim kafam karıştıama günlerimiz yakın galiba. Benim sat 14 Ekim bat 6 kasım dongum 24 gun. 22 ekimde yumurtlama 23 kasımda catlama gordum 22 ve 24 u degerlendirmistim.. Bende yumurtlamadan saydığım icin aynı gibiyiz.bende pazartesi gidicem doktora benimde kese görmem gerekiyor o zaman dimi
O zaman net olarak yumurtlamadan hesaplarsak 3+2 de kese görünüyor diyebilirizzzBenim döngü 30 gün sat 5 ekim bat 5 kasımdongun kısa olduğu ıcın benimde 21 yumurtlama 22 den sayıyorum senin gibi ben sadece 21 ı değerlendirdim tek ilişki çocuğu oldu evet o yüzden yakın günler aynı çıkıyor evet görürsün kesin inşallah benim değerim hızlı arttı nedense bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?