Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba benim bat+3te 3218 çıktı değerim, erken yumurtlama olduğu için böyle diye düşünüyorum ilk hamileliğimde de böyleydi çünkü
Ayyy bunu duymaya o kadar cok ihtiyacım vardı kiii benimde adet döngüm 24 gün adetten sonraki 7..gün yumurtlamiştim ovu testleriyle takip ettim net yani biliyorum keseyi kaçıncı haftada gördünüz peki

Gözün aydın olsun canım inan çok mutlu oldum

Kızlar bebek büyüdükçe idrara sıkışık gitmeye bile gerek yokmuş karından muayene için mesela ben Allah nasip ederse 8 haftalık olcam haftaya normal bi şekilde gelebilirsin dedi haberiniz olsun vajinal muayene korkusu da demekki 7-8 haftadan sonra bitiyo :)

Kızlar benim doktor sag olsun bebek görüp gormedigini söylemedi daha cok kucuk 2 hafta sonra yine gel dedi sadece e nabızda da bu var sizce bebek görünmüş mü

Eklentiler

• 1000114466.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar benim idrar yolu iltihabı belirtilerim vardı acile gittim idrar tahlili verdim. Enfeksiyon yok ama kum döküyorsun dedi. Pazartesi ürolojiye gideceğim ama bu süreçte ne yapabilirim ? Çok ağrım var böbrekte ve kasıkta. Midem bulandığı için çok su da içemiyorum. Şu an için bebeğe bir zararı olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…