- 6 Kasım 2025
- 89
- 48
- 3
- 28
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
- #2.081
Daha erken hatta ben keseyi 10 kasımda gördümO zaman net olarak yumurtlamadan hesaplarsak 3+2 de kese görünüyor diyebilirizzzah ben sabahtan beri betam ile hafta uyumlu degil kese gorunmez diye kendimi bitirdim insallah pazartesi görürüz Rabbım dileyen isteyen herkese nasip etsin hepimizin bu süreci saglikla ilerlesin insallah
Oyyy masallahhhDaha erken hatta ben keseyi 10 kasımda gördümsen kesin daha net görürsün 13 kasımda beta ve diğer kan değerleri bakılmıstı
Yok canım gayet iyi neden görünmesin ıcını ferah tut maşallah❤ amin canım amin ben çarşamba gidicem
Canım bazen görünüyormuş bakKızlar benim ilk doktor kontrolüm bu pazartesi ve gittiğimde sata göre 4+1 olucam. Yumurtlamanın üstünden de 14 gün geçmiş olacak. Sizce kese görünür mü?
❤Oyyy masallahhhhadi bakalim guzel haberler ile geliriz insallah
En son beta değeriniz kaçtı? 1500 civarında vajinal ultrasonla, 3000’i geçince karın ultrasonu ile görünüyormuş genelde Benim 4+3’te karından görünmüştü ama sanırım erken yumurtlama olduğu için beta yüksekti. Karın ultrasonu için idrara sıkışık gidin mutlaka, daha rahat görünüyor.Kızlar benim ilk doktor kontrolüm bu pazartesi ve gittiğimde sata göre 4+1 olucam. Yumurtlamanın üstünden de 14 gün geçmiş olacak. Sizce kese görünür mü?
Aa benim 3+3’te beta 22’ydi, 3+5’te de 71. Görünmez o zamanEn son beta değeriniz kaçtı? 1500 civarında vajinal ultrasonla, 3000’i geçince karın ultrasonu ile görünüyormuş genelde Benim 4+3’te karından görünmüştü ama sanırım erken yumurtlama olduğu için beta yüksekti. Karın ultrasonu için idrara sıkışık gidin mutlaka, daha rahat görünüyor.
Yani ben de ilk gittiğimde 4+1’di henüz kese görünmemişti. İstersen alttan bakalım belki görünür dedi, ben şimdilik istemiyorum dedim. Kese için 2 gün sonra tekrar çağırdı o zaman göründü. İsterseniz bir süre daha bekleyip gidin, keseyi de görmüş olursunuz hem :) hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :) aa siz benden de erken öğrenmişsiniz bekleme süreci cidden yorucuymuş.Aa benim 3+3’te beta 22’ydi, 3+5’te de 71. Görünmez o zamandoktor alttan muayene falan da yapmaz o zaman di mi? Özelde bir doktor buldum aslında hem muayene hem süreç ve fiyat bilgisi almaya gidiyorum ama çok mu erken oldu bilemedim :) keşke gitmişken keseyi görseydim.
Gerçekten beklemek yorucu ama buna da şükür. Alttan bakılmasını ben de çok istemiyorum. Görünürse görünür, görünmezse yine giderim yapacak bir şey yok artık napalım :) maşallah sizinkine de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahYani ben de ilk gittiğimde 4+1’di henüz kese görünmemişti. İstersen alttan bakalım belki görünür dedi, ben şimdilik istemiyorum dedim. Kese için 2 gün sonra tekrar çağırdı o zaman göründü. İsterseniz bir süre daha bekleyip gidin, keseyi de görmüş olursunuz hem :) hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :) aa siz benden de erken öğrenmişsiniz bekleme süreci cidden yorucuymuş.4+0’da yani tam beklenen regl günümde öğrendim ben. Şu an 6+1’deyim.
Benim bat+ 3 de 1674 çıkmıştıAyyy bunu duymaya o kadar cok ihtiyacım vardı kiiibenimde adet döngüm 24 gün adetten sonraki 7..gün yumurtlamiştim ovu testleriyle takip ettim net yani biliyorum keseyi kaçıncı haftada gördünüz peki
Canım ben kullanmıyorum ama içeriğine baktım zararlı bir şey yok gibi duruyor, bu ara sivilcelerden canım sıkıldığı için ben de bunu çözecek bir krem arayışındayımKızlar la roche posey cica krem kullanan var mı aranızda hamilelikte zararı var mı acaba
Ay sorma bende öyle yaaa bastılar resmen napcaaz bilmiyorumCanım ben kullanmıyorum ama içeriğine baktım zararlı bir şey yok gibi duruyor, bu ara sivilcelerden canım sıkıldığı için ben de bunu çözecek bir krem arayışındayım
Evet canım 5+5’te duydum ben ama vajinal ultrasonla.Kızlar 6+2 gibi kalp atışı duyan oldu mu aranızda ya da daha öncesinde
Ben de şimdi 5+4 üm haftaya çağırdı hoca ama gününü belirlemedik ona göre gideyim diye sordumEvet canım 5+5’te duydum ben ama vajinal ultrasonla.
Ay bunu ben de düşünüyorum sürekli birden söyleyesim geliyor sonrq susuyorum aksi bir durum olursa üzüntü olmasın diyeKızlar bir şey soracağım çevrenize ne zaman haber vermeyi düşünüyorsunuz ya da verdiniz ? İçim kıpır kıpır hem herkese söylemek istiyorum hem de faha erken diyip duruyorum
Ben de vallahi kalbi duyduktan sonra söyleriz gibi düşünüyoruz şimdilik bakalımAy bunu ben de düşünüyorum sürekli birden söyleyesim geliyor sonrq susuyorum aksi bir durum olursa üzüntü olmasın diye
Biz yılbaşı gecesi paylaşmayı düşünüyoruz inşallahKızlar bir şey soracağım çevrenize ne zaman haber vermeyi düşünüyorsunuz ya da verdiniz ? İçim kıpır kıpır hem herkese söylemek istiyorum hem de faha erken diyip duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?