- 21 Ekim 2025
- 239
- 83
- 13
- 24
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
- #2.581
Ben sadece fetal dna yaptırmayı düşünüyorum yaKızlar ikili üçlü dörtlü tarama fetal dna falan hepsini yaptıracak mısınız ben düşünmüyorum da
Ben hiç bişi yaptırmak istemiyorum umarım doktorum olumlu karşılar sadece detaylı ultrason yaptırırım yaptırırsamBen sadece fetal dna yaptırmayı düşünüyorum ya
Özel bir nedeni var mı yaptırmak istememenizin, ben de fetal DNA yaptırırım muhtemelen henüz doktor muayenesi olmadım bile gerçiBen hiç bişi yaptırmak istemiyorum umarım doktorum olumlu karşılar sadece detaylı ultrason yaptırırım yaptırırsam
Ben işe gittiğim için bulantı hapını içiyorum maalesef öyle önünü alabildimKızlar benim öğleden sonra mide bulantım çoğalmaya başlıyor ve aksam olduğunda çok rahatsız hissediyorum. Doktorumda istifra olmadığı sürece bulantı hapını içme dedi. Siz nasıl baş ediyorsunuz bulantılarla?
Bilime saygım sonsuz ama ben ne olursa olsun gebeliğimi sonlandırmak istemiyorum zaten sonlandırmak için izim çıkıyor testlerde bişey çıkarsa erken teşhis hayat kurtarır tarzı testlerde değil anne karnında müdahale bile edemiyorlar. Ve çevremde testleri yaptırıp moral bozukluğu ile gebeliğini geçirip sağlam bebekler doğduğunu gördüm bu yüzden Allah tan ne gelirse ona razıyım çok kurcalamayada gerek yok bazenÖzel bir nedeni var mı yaptırmak istememenizin, ben de fetal DNA yaptırırım muhtemelen henüz doktor muayenesi olmadım bile gerçi
Ben de bulantı ilacı kullanıyorumKızlar benim öğleden sonra mide bulantım çoğalmaya başlıyor ve aksam olduğunda çok rahatsız hissediyorum. Doktorumda istifra olmadığı sürece bulantı hapını içme dedi. Siz nasıl baş ediyorsunuz bulantılarla?
Tam anlamıyla sabır dönemindeyizetsizden bir problem olacağını sanmam ❤
ben daha kimseye söylemedim. iş yerime bildirdim sadece o da gebelik iznini kullanabilmek için. İş arkadaşlarıma henüz çaktırmamaya çalışıyorum ama birkaç hafta üst üste cuma günleri gelmeyince illaki anlaşılacak gittiği yere kadar.senenin başında bir kaybımız olduğu için ailelerimize ilk 3 ay söylemeyi düşünmüyoruz, yılbaşı gibi söyleriz büyük ihtimalle.
evet kuşum, salmonella riski dolayısıyla önerilmez gebelere tam pişmemiş yiyecekler, tam pişirmeden yememeni tavsiye ederim ❤ sushi yemek istiyorum mesela çok ama doğurmayı beklicez el mahkum
doktorum bana içtiriyor. içmezsem duramıyorum. içsem de gerçi hafif bi bulantı kalıyor ama en azından çok olmasından iyidir. çok zorluyorsa sizi içinKızlar benim öğleden sonra mide bulantım çoğalmaya başlıyor ve aksam olduğunda çok rahatsız hissediyorum. Doktorumda istifra olmadığı sürece bulantı hapını içme dedi. Siz nasıl baş ediyorsunuz bulantılarla?
çok katılıyorum size detaylı usg dışında hiçbir testi yaptırmayacağımBilime saygım sonsuz ama ben ne olursa olsun gebeliğimi sonlandırmak istemiyorum zaten sonlandırmak için izim çıkıyor testlerde bişey çıkarsa erken teşhis hayat kurtarır tarzı testlerde değil anne karnında müdahale bile edemiyorlar. Ve çevremde testleri yaptırıp moral bozukluğu ile gebeliğini geçirip sağlam bebekler doğduğunu gördüm bu yüzden Allah tan ne gelirse ona razıyım çok kurcalamayada gerek yok bazen
Ben de bulantı ilacı kullanıyorum
Evden çalıştığım için bir şekilde idare etmeye çalışıyorum ama bu his çok kötü ya. resmen sırf bu yüzden kendimi çok mutsuz hissediyorumBen işe gittiğim için bulantı hapını içiyorum maalesef öyle önünü alabildim
İstifra olmadığı sürece içme dediği için bende sabrediyorum ama bu şekilde devam ederse daha fazla dayanamayıp bende ilaç alacağım sanırım. Bu hisle 12 hafta baş etmek çok zor olurdoktorum bana içtiriyor. içmezsem duramıyorum. içsem de gerçi hafif bi bulantı kalıyor ama en azından çok olmasından iyidir. çok zorluyorsa sizi için
2 hafta öndesin sen canım o hormon seviyelerinde daha fazla etkilenir tabi dediğin gibi kişiden kişiye değişirya hormonlar vuruyo herkesi farklı etkiliyo ben şimdi 6+5 sanırım
Sadece detaylı yaptıracağım. Onun mühim olduğunu düşünüyorum. Bir arkadaşımın detaylısında bebeğin kalbindeki damarlardan birinde sıkıntı vardı. Normal doğum değil sezeryana yönlendirildi ve doğum olur olmaz da bebek ameliyata alındı.Kızlar ikili üçlü dörtlü tarama fetal dna falan hepsini yaptıracak mısınız ben düşünmüyorum da
Evet bende böyle düşünüyorumSadece detaylı yaptıracağım. Onun mühim olduğunu düşünüyorum. Bir arkadaşımın detaylısında bebeğin kalbindeki damarlardan birinde sıkıntı vardı. Normal doğum değil sezeryana yönlendirildi ve doğum olur olmaz da bebek ameliyata alındı.
Valla ben bulantı hapını içiyorum çünkü çalışmamı etkiliyor tam olarak da geçirmiyor hala koku hassasiyetim var yemek falan yapamıyorum ama en azından içince yemek yiyebiliyorum çalışabiliyorumKızlar benim öğleden sonra mide bulantım çoğalmaya başlıyor ve aksam olduğunda çok rahatsız hissediyorum. Doktorumda istifra olmadığı sürece bulantı hapını içme dedi. Siz nasıl baş ediyorsunuz bulantılarla?
Fetal yaptırınca tarama testlerine gerek kalmıyor otomatik olarakKızlar ikili üçlü dörtlü tarama fetal dna falan hepsini yaptıracak mısınız ben düşünmüyorum da
Benimde etkiliyor o yüzden içiyorum mecburValla ben bulantı hapını içiyorum çünkü çalışmamı etkiliyor tam olarak da geçirmiyor hala koku hassasiyetim var yemek falan yapamıyorum ama en azından içince yemek yiyebiliyorum çalışabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?