Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim öğleden sonra mide bulantım çoğalmaya başlıyor ve aksam olduğunda çok rahatsız hissediyorum. Doktorumda istifra olmadığı sürece bulantı hapını içme dedi. Siz nasıl baş ediyorsunuz bulantılarla?

Ben işe gittiğim için bulantı hapını içiyorum maalesef öyle önünü alabildim

Özel bir nedeni var mı yaptırmak istememenizin, ben de fetal DNA yaptırırım muhtemelen henüz doktor muayenesi olmadım bile gerçi
Bilime saygım sonsuz ama ben ne olursa olsun gebeliğimi sonlandırmak istemiyorum zaten sonlandırmak için izim çıkıyor testlerde bişey çıkarsa erken teşhis hayat kurtarır tarzı testlerde değil anne karnında müdahale bile edemiyorlar. Ve çevremde testleri yaptırıp moral bozukluğu ile gebeliğini geçirip sağlam bebekler doğduğunu gördüm bu yüzden Allah tan ne gelirse ona razıyım çok kurcalamayada gerek yok bazen

Tam anlamıyla sabır dönemindeyiz

doktorum bana içtiriyor. içmezsem duramıyorum. içsem de gerçi hafif bi bulantı kalıyor ama en azından çok olmasından iyidir. çok zorluyorsa sizi için

çok katılıyorum size detaylı usg dışında hiçbir testi yaptırmayacağım

doktorum bana içtiriyor. içmezsem duramıyorum. içsem de gerçi hafif bi bulantı kalıyor ama en azından çok olmasından iyidir. çok zorluyorsa sizi için
İstifra olmadığı sürece içme dediği için bende sabrediyorum ama bu şekilde devam ederse daha fazla dayanamayıp bende ilaç alacağım sanırım. Bu hisle 12 hafta baş etmek çok zor olur

Kızlar ikili üçlü dörtlü tarama fetal dna falan hepsini yaptıracak mısınız ben düşünmüyorum da
Sadece detaylı yaptıracağım. Onun mühim olduğunu düşünüyorum. Bir arkadaşımın detaylısında bebeğin kalbindeki damarlardan birinde sıkıntı vardı. Normal doğum değil sezeryana yönlendirildi ve doğum olur olmaz da bebek ameliyata alındı.

Evet bende böyle düşünüyorum

Valla ben bulantı hapını içiyorum çünkü çalışmamı etkiliyor tam olarak da geçirmiyor hala koku hassasiyetim var yemek falan yapamıyorum ama en azından içince yemek yiyebiliyorum çalışabiliyorum

Arkadaşlar prilam’dan daha güçlü bir mide bulantısı ilacı var mı? Hiçbir faydasını görmedim ben. 1 gün hiç içmeden denedim tamamen aynıydı. Başka ilaç deneyen oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…