- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
- #2.541
normal olabilir ya ben de 6+4 de duymuştum ama vajinalden bakılmıştı bir de benim erken döllenme. sizin karından mı baktılar?benim kilomdan da kaynaklı olduğunu söyledi. dış gebelik riskiniz yok dedi. normal olduğunu on gün sonra tekrar gelmem gerektiğini söyledi
Boyum 1.50 kilom 85kilo boy kaç acaba benimde kilom var
Karından baktı evet. Vajinal muayene yapmak istemiyorum dedi doktor bence bekleyelim dedi için rahat olsun dedinormal olabilir ya ben de 6+4 de duymuştum ama vajinalden bakılmıştı bir de benim erken döllenme. sizin karından mı baktılar?
belki geç döllenme olmuştur döngünüz uzunsa bu da etki eder bende de 9-10 günlük bir fark olmuştuya sordum hani emin olmak için kesemiz var çok şükür ama şuan daha çok küçük ve kalp sesi için duymamamız normal dedi. 14 kasımda gitmiştim 25 ine randevu aldım o zamana kesin duyarız dedi
Bilmiyorum bakalım 25 inde kontrol var hayırlısıyla inşallah dualarınızı eksik etmeyinbelki geç döllenme olmuştur döngünüz uzunsa bu da etki eder bende de 9-10 günlük bir fark olmuştu
Benim ilk gebeliğim çevremdeki herkese söyledimHanımlar çevrenize ne zaman söylediniz? Ailenize yakın arkadaşlara vs.
Doktorum yumurtayı tam pişirmen gerek demişti haşlarsak sarısı tam pişmeliymiş ya da omlet gibi ye dediay yumurtayı falan da mı öyle yemek zorundayız rafadan yedim bi kez sen söyleyince şimdi korktum bi zararı olur mu acaba
aslında yumurtanın rafadan'ı sağlıklı asıl vitamini orada ama mecbur ya katı ya omlet gibi yiyeceğizay yumurtayı falan da mı öyle yemek zorundayız rafadan yedim bi kez sen söyleyince şimdi korktum bi zararı olur mu acaba
eyvah eyvah bunu önceden bilseydim keşke inşallah bi kereden bi şey olmazDoktorum yumurtayı tam pişirmen gerek demişti haşlarsak sarısı tam pişmeliymiş ya da omlet gibi ye dedi
Olmaz olmaz bundan sonra dikkat edelim yetereyvah eyvah bunu önceden bilseydim keşke inşallah bi kereden bi şey olmaz
bundan sonra dikkat ederim ya bugün okula geç kalıcam diye acele acele kapattım altını bi daha tövbe :)aslında yumurtanın rafadan'ı sağlıklı asıl vitamini orada ama mecbur ya katı ya omlet gibi yiyeceğiz
etsizden bir problem olacağını sanmam ❤Ben etsizlerden yiyorum ya zaten için de zararlı bi şey yok kicanım çekiyor yemeyelim mi hiç
ben daha kimseye söylemedim. iş yerime bildirdim sadece o da gebelik iznini kullanabilmek için. İş arkadaşlarıma henüz çaktırmamaya çalışıyorum ama birkaç hafta üst üste cuma günleri gelmeyince illaki anlaşılacak gittiği yere kadar.Hanımlar çevrenize ne zaman söylediniz? Ailenize yakın arkadaşlara vs.
evet kuşum, salmonella riski dolayısıyla önerilmez gebelere tam pişmemiş yiyecekler, tam pişirmeden yememeni tavsiye ederim ❤ sushi yemek istiyorum mesela çok ama doğurmayı beklicez el mahkumay yumurtayı falan da mı öyle yemek zorundayız rafadan yedim bi kez sen söyleyince şimdi korktum bi zararı olur mu acaba
ya riskli olduğu için önerilmiyor yediysen ve bir sorun olmadıysa geçti gitti bundan sonra dikkat et sadeceeyvah eyvah bunu önceden bilseydim keşke inşallah bi kereden bi şey olmaz
Bende öyle düşünüyorum. İnsanın canı her gün ister mi çok saçma ama her gün canım çiğ köfte istiyor. Robotta yapmaya çalışıyorum genellikle, ama bazı günler dışarıdan etsiz aldığımız da oluyor...Etli çiğ köfte için diyolar bence onu, ben hamileliğimin ilk gününden beri akşamları sadece deli gbi çiğköfte yiyorum
salmonella virüsü varsa bulaşmasın diye tam pişirmek gerekiyor. ben de sarısı pişmemiş severim gerçi şimdi hiç yiyemiyorum daeyvah eyvah bunu önceden bilseydim keşke inşallah bi kereden bi şey olmaz
Ben düşük olanı hemen söylemiştim ama bunda cinsiyeti öğrenince , farklı bir sürpriz olurHanımlar çevrenize ne zaman söylediniz? Ailenize yakın arkadaşlara vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?