Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

iş yerine nasıl bildirdiniz , çalışma saatleriniz mi azaldı

iş yerine nasıl bildirdiniz , çalışma saatleriniz mi azaldı

04- maddeye bakın,
Gebe kadın çalışanın günlük çalışmasüresi ne kadar olmalıdır?Gebe kadın çalışanlar günde yedi buçuk saatten fazla çalıştırılamaz.
Hamile olduğunu bildiren belge ile (beta hcg sonucu) ik'ya dilekçe yazdım, günlük çalışma saatimiz 9 saat bizim işte hepsini toplayıp haftada 1 gün izin olarak kullanıyorum. bazı iş yerileri biliyor uyguluyor bazı yerler ise sallıyor, biz de bizim ikdan biri hamile kalınca öğrendik komple bütün tesis, şimdi hepimiz kullanıyoruz artık.

5 GÜN 7,5 SAAT olarak değil mi

yani uzmanlık alanım olmadığı için bilmiyorum açıkçası biz 5 gün 9 saat çalışıyoruz bizde uygulama bu şekilde sadece bunu söyleyebilirim maalesef, biraz işyeri inisiyatifinde sanırım
Teşekkür ederim canım mali müşavir arkadaşıma soracağım bunu haber alınca sana ad söylerim 5 gün 7,5 saat olarak sanki duymuştum.

Teşekkür ederim canım mali müşavir arkadaşıma soracağım bunu haber alınca sana ad söylerim 5 gün 7,5 saat olarak sanki duymuştum.
umarım işine yarar valla zaten çalışmak çekilmiyo hele hamile hamile hiç çekilmiyor ben geçen hafta başlattım iznimi.

umarım işine yarar valla zaten çalışmak çekilmiyo hele hamile hamile hiç çekilmiyor ben geçen hafta başlattım iznimi.
Ben şuan daha pek hamile gibi hissedemiyorum o yüzden şuanda çok farketmiyorda rahat rahat dinlenerek geçirmek varken neden çalışayım

hayatım mide bulantısı ve yemeklerden tiksinmem bitse böyle beslenmek için can atıyorum

Ben şuan daha pek hamile gibi hissedemiyorum o yüzden şuanda çok farketmiyorda rahat rahat dinlenerek geçirmek varken neden çalışayım
bende her şeye sinirlenme var yaa bi o yıpratıyor beni çalışırken normalde sinirlenmeyeceğim pek çok şeye sinirleniyorum herkese gözümü devirerek çalışıyorum o yüzden dakika falan sayıyorum

Kızlar merhaba sormayı unuttum gebelikte tsh si düşen varmı 11 Eylül'de 1.10 iken ve daha önceki ölcümlerimdede gebelikte dahil hiç 1in altına inmedi ilk defa böyle düsük gördüm gebe kalınca oldu bugün tekrar kan verdim sonuçlar daha çıkmadı çıkınca onuda paylaşıcam ama bu normal mi yaşayan varmı doktor takip edelim dedi

Eklentiler

• IMG_20251120_164630.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 35
bende her şeye sinirlenme var yaa bi o yıpratıyor beni çalışırken normalde sinirlenmeyeceğim pek çok şeye sinirleniyorum herkese gözümü devirerek çalışıyorum o yüzden dakika falan sayıyorum
Umarım ilerleyen haftalarda başıma gelmez yoksa çalışamam sanırım senin haftan benden ileride sanırım

Eski çalıştığım işyerimde mesai saatlerim 9 -6 ydı. Hamileliğimi bildirdikten sonra 9-5.30 a çekmişlerdi

Kızlaar Merhabalar. Yeni katıldım aranıza 26 temmuz doğum görünüyor. 2.çocuğum olacak inşallah. 4+4 teyim. Cumartesi günü 2. Muayeneye kese göremeye gideceğim
Ben de 4+5 teyim ve ben de cumartesi günü keseyi görmeye gidiyorum inşallah ikimizde buraya güzel haberler veririz

Bunlara ek olarak avokado öneriyorlar içerisinde sağlıklı yağlar varmış. Kalsiyum için peynir sabahları. Kefir ve yoğurt meyve olarak kırmızı meyve önerileri aldım ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…