- 21 Ekim 2025
- 239
- 83
- 13
- 24
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
- #2.601
Ben şu an prilam kullanıyorum memnun kaldımArkadaşlar prilam’dan daha güçlü bir mide bulantısı ilacı var mı? Hiçbir faydasını görmedim ben. 1 gün hiç içmeden denedim tamamen aynıydı. Başka ilaç deneyen oldu mu?
Gece 2 sabah 1 içtiğim halde fayda göremedimBen şu an prilam kullanıyorum memnun kaldım
yok aşkım valla durulmuyor. benim doktorum kullan dedi. ne yiyebiliyosan onu ye dedi. kızarmış ekmek peynir miden ne alıyosa öyle beslen dedi. aynı zamanda yemeklerden tiksinmemde var her şey bana kokuyor. prilam verdi bana ben günde 1 içiyorum ama 2 içmek lazımmış onu deneyeceğimİstifra olmadığı sürece içme dediği için bende sabrediyorum ama bu şekilde devam ederse daha fazla dayanamayıp bende ilaç alacağım sanırım. Bu hisle 12 hafta baş etmek çok zor olur
gerekirse öğlen 1 de kullanın öyle söylemişlerdi banaGece 2 sabah 1 içtiğim halde fayda göremedimsiz kaç tane içiyorsunuz
Ben gece 2 sadece o kadarGece 2 sabah 1 içtiğim halde fayda göremedimsiz kaç tane içiyorsunuz
Prifemyn dr kullanıyorum benArkadaşlar prilam’dan daha güçlü bir mide bulantısı ilacı var mı? Hiçbir faydasını görmedim ben. 1 gün hiç içmeden denedim tamamen aynıydı. Başka ilaç deneyen oldu mu?
Yarın öyle de bir deneyeyim bakalım. Hiç içmemiş gibiyim resmen. Kim nasılsın diye sorsa yaşam savaşı veriyorum diyorumgerekirse öğlen 1 de kullanın öyle söylemişlerdi bana
doktoruma sorayım gittiğimde :)Prifemyn dr kullanıyorum ben
Bir de bunu deneyin inşallah faydasını görürsünüz benim günümü kurtarıyorYarın öyle de bir deneyeyim bakalım. Hiç içmemiş gibiyim resmen. Kim nasılsın diye sorsa yaşam savaşı veriyorum diyorum
doktoruma sorayım gittiğimde :)
bu zamana kadar gece 1le duruyorum ama bugün 2 içicem ben de duramıyorum artık çok kötüYarın öyle de bir deneyeyim bakalım. Hiç içmemiş gibiyim resmen. Kim nasılsın diye sorsa yaşam savaşı veriyorum diyorum
doktoruma sorayım gittiğimde :)
Akşama doğru yanma da oluyor mu sizde? O da beni mahvetti. Doktor normalde de mide sorunlarım olduğu için daha erken başlayabileceğini söyledi. Gavisconla falan da asla geçmiyor.bu zamana kadar gece 1le duruyorum ama bugün 2 içicem ben de duramıyorum artık çok kötü
Aç kalınca daha çok bulanıyor mide kuzu aç kalmamaya çalışKızlar bende aynı şekilde bulantım bu aralar çok arttı. Ama bugün bulantı hapını almadım işe gitmedim diye. İlla aç mi almak gerekiyor suan ne aç ne tokum , tuzlu bir şeyler yiyerek midemi bastırıyorum. Hayat kalitem düştü resmen
mide yanmam oluyor ama gaviscon geçiriyor şuanlıkAkşama doğru yanma da oluyor mu sizde? O da beni mahvetti. Doktor normalde de mide sorunlarım olduğu için daha erken başlayabileceğini söyledi. Gavisconla falan da asla geçmiyor.
Evet ya gece aç bir şekilde uyanıyorum bulantı ve midemin kazınmasına. Anca tuzlu şeyler yiyebiliyorum ama bana mısın demiyorAç kalınca daha çok bulanıyor mide kuzu aç kalmamaya çalış
bi gün yoğun bir gün az olması normal canım korkmaBenım bugün sanki hıc bır belirtim yok hıc ama hıc yok içimi korku kapladı, ama olumsuz bir akıntı falan da yok .. Neden bu kadar iyim bugün diye delircem çok moralim bozuldu
Evet ya bu halde işe gitmek cidden çok zor. Zaten doğum izni süresi de çok az. Yasalar bizi desteklemiyor maalesef :/Temmuz anneleri olarak çoğumuz çalışıyoruz sanırım.Hamileyken çalışmak çokkk zor keşke hamileler izinli olsa
Yeni düzenlemer biz doğurmadan gelse keşkeEvet ya bu halde işe gitmek cidden çok zor. Zaten doğum izni süresi de çok az. Yasalar bizi desteklemiyor maalesef :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?