Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ankara'da Liv koru medicalpark gibi hastanelerde doktor tavsiyeniz var mı? Düzenli takip ve doğum için

Ankara'da Liv koru medicalpark gibi hastanelerde doktor tavsiyeniz var mı? Düzenli takip ve doğum için
medikalparkta Prof Dr Yetkin Karasu vardı mükemmel doktordur ama Güven Hastanesine gecti gitme ihtimaliniz varsa mutlaka değerlendirin.Yoksa medicalde yine Bülent Yirci hoca var oda cok iyi çok tavsiye

İyi günler hamile arkadaşlar sağlıkla Güzel bir hamilelik serüveninin ardından Muşlu sona ulaşırsiniz insAllah bu ay hamile kalmayı Umut edenler Rabbim sizlerede nasip etsin insAllah bende hamileyim insAllah kucağıma almak nasip olur sat 2 Ekim bat 28 Ekim tahmini doğum tarihi 9 Temmuz kaset testte silik çizgi sonrası adetimin üstünden bir gün geçince dün kan verdim betam 156 çıktı

arkadaşlar merhaba bugün doktora gittim hamile olduğumu öğrenince hiçbir soru soramadım heyecandan kese 5.7 mm dedi kaç haftalık oluyor sizce 10 gün sonraya randevu aldım kalp atışlarını o zaman duyabilir miyim bir de cinsel ilişki ne şekilde olmalı ve seyehat edebilme durumum var mı? Cevaplarsanız çok sevinirim

medikalparkta Prof Dr Yetkin Karasu vardı mükemmel doktordur ama Güven Hastanesine gecti gitme ihtimaliniz varsa mutlaka değerlendirin.Yoksa medicalde yine Bülent Yirci hoca var oda cok iyi çok tavsiye
Tamamlayıcı sigortam birde doğum paketim var acaba Güven Hastanesi'nde geçerli mi?

Ben de Ankaradayım. Memorial de Figen Beşyaprak a gidiyorum. Çok araştırarak buldum şimdilik memnunun. Koru hastanesinde de Elif Gözdemir in adını çok duydum iyi diye.

Ben de Ankaradayım. Memorial de Figen Beşyaprak a gidiyorum. Çok araştırarak buldum şimdilik memnunun. Koru hastanesinde de Elif Gözdemir in adını çok duydum iyi diye.
Açıkçası benim kararlarıma saygı duyacak doktor arıyorum mesela tetonaz aşısı olmak istemiyorum şeker yüklemesini yaptırmayacam.

Açıkçası benim kararlarıma saygı duyacak doktor arıyorum mesela tetonaz aşısı olmak istemiyorum şeker yüklemesini yaptırmayacam.
Henüz bunları konuşmadık ama aynı hastanede farklı bir doktora gitmiştim ilk gebelik planladığımızda daha ortada bir şey yokken bir sürü test olmam gerektiğini eşimin ve benim genetik araştırmalar yaptırması gerektiğimi kanımızı alınıp amerikada bir labaraturda inceleneceğini söyledi bende ılımlı bakmadım herkesin yaptırması gerek diyerek surat astı o yüzden ondan vazgeçtim. Cumartesi kontrolüm var Figen hanım ile bunları da konuşacağım.

Tamamlayıcı sigortam birde doğum paketim var acaba Güven Hastanesi'nde geçerli mi?
anadolu sigortaysa gecerli hastanelerin adı var ordan bakın ama sanki güven yoktu ya benimde tamamlayıcı var ama henüz bakmadım

ilk doğumumu koruda yaptım koruyu pek onermem ama insallah sizin ki güzel gecer

Benide bilgilendir misiniz? Kararlarımiza saygı duyacak doktoru bulmakda gerçekten çok zor su zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…