Ben doktora gidceem öğleden sonra doktora danışiyim ne diyecek size bilgi veririmİlk olarak 297 çıktı iki gün sonra 617 çıktı
çok sevinirim özellikle vitamin konusu benim için çok önemli çook teşekkür ederim bekliyorum :)Ben doktora gidceem öğleden sonra doktora danışiyim ne diyecek size bilgi veririm
henuz konuyu kimse almamıs yakında lınır ondan sonra yazarız yavastan
medikalparkta Prof Dr Yetkin Karasu vardı mükemmel doktordur ama Güven Hastanesine gecti gitme ihtimaliniz varsa mutlaka değerlendirin.Yoksa medicalde yine Bülent Yirci hoca var oda cok iyi çok tavsiyeAnkara'da Liv koru medicalpark gibi hastanelerde doktor tavsiyeniz var mı? Düzenli takip ve doğum için
Ben de Ankara'dayım. Başkent Hastanesi Nihal Şahin Uysal ve Güven Hastanesi Yetkin Karasu ile görüşeceğim.Ankara'da Liv koru medicalpark gibi hastanelerde doktor tavsiyeniz var mı? Düzenli takip ve doğum için
Doktor folik asit sadcee dedi d vitamini ilerleyen haftalarda bakariz dedi kese ve kalp atışları duyulduktan sonra başlarlar sanirimçok sevinirim özellikle vitamin konusu benim için çok önemli çook teşekkür ederim bekliyorum :)
Tamamlayıcı sigortam birde doğum paketim var acaba Güven Hastanesi'nde geçerli mi?medikalparkta Prof Dr Yetkin Karasu vardı mükemmel doktordur ama Güven Hastanesine gecti gitme ihtimaliniz varsa mutlaka değerlendirin.Yoksa medicalde yine Bülent Yirci hoca var oda cok iyi çok tavsiye
Ben de Ankara'dayım. Başkent Hastanesi Nihal Şahin Uysal ve Güven Hastanesi Yetkin Karasu ile görüşeceğ
Yetkin hoca ile ilgili bilgi alacam bir arkadaş daha onu önerdi çok teşekkür ederimBen de Ankara'dayım. Başkent Hastanesi Nihal Şahin Uysal ve Güven Hastanesi Yetkin Karasu ile görüşeceğim.
Ben de Ankaradayım. Memorial de Figen Beşyaprak a gidiyorum. Çok araştırarak buldum şimdilik memnunun. Koru hastanesinde de Elif Gözdemir in adını çok duydum iyi diye.Ankara'da Liv koru medicalpark gibi hastanelerde doktor tavsiyeniz var mı? Düzenli takip ve doğum için
Açıkçası benim kararlarıma saygı duyacak doktor arıyorum mesela tetonaz aşısı olmak istemiyorum şeker yüklemesini yaptırmayacam.Ben de Ankaradayım. Memorial de Figen Beşyaprak a gidiyorum. Çok araştırarak buldum şimdilik memnunun. Koru hastanesinde de Elif Gözdemir in adını çok duydum iyi diye.
Henüz bunları konuşmadık ama aynı hastanede farklı bir doktora gitmiştim ilk gebelik planladığımızda daha ortada bir şey yokken bir sürü test olmam gerektiğini eşimin ve benim genetik araştırmalar yaptırması gerektiğimi kanımızı alınıp amerikada bir labaraturda inceleneceğini söyledi bende ılımlı bakmadım herkesin yaptırması gerek diyerek surat astı o yüzden ondan vazgeçtim. Cumartesi kontrolüm var Figen hanım ile bunları da konuşacağım.Açıkçası benim kararlarıma saygı duyacak doktor arıyorum mesela tetonaz aşısı olmak istemiyorum şeker yüklemesini yaptırmayacam.
anadolu sigortaysa gecerli hastanelerin adı var ordan bakın ama sanki güven yoktu ya benimde tamamlayıcı var ama henüz bakmadımTamamlayıcı sigortam birde doğum paketim var acaba Güven Hastanesi'nde geçerli mi?
ilk doğumumu koruda yaptım koruyu pek onermem ama insallah sizin ki güzel gecerBen de Ankaradayım. Memorial de Figen Beşyaprak a gidiyorum. Çok araştırarak buldum şimdilik memnunun. Koru hastanesinde de Elif Gözdemir in adını çok duydum iyi diye.
Benide bilgilendir misiniz? Kararlarımiza saygı duyacak doktoru bulmakda gerçekten çok zor su zamandaHenüz bunları konuşmadık ama aynı hastanede farklı bir doktora gitmiştim ilk gebelik planladığımızda daha ortada bir şey yokken bir sürü test olmam gerektiğini eşimin ve benim genetik araştırmalar yaptırması gerektiğimi kanımızı alınıp amerikada bir labaraturda inceleneceğini söyledi bende ılımlı bakmadım herkesin yaptırması gerek diyerek surat astı o yüzden ondan vazgeçtim. Cumartesi kontrolüm var Figen hanım ile bunları da konuşacağım.
Aradım biz size dönüş yapalım dedileranadolu sigortaysa gecerli hastanelerin adı var ordan bakın ama sanki güven yoktu ya benimde tamamlayıcı var ama henüz bakmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?