Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ay nsallah oyledir yolk sac i tektas gibi gorunce bakiyorum interntten de gec dollenme olabilir tektas iyi birsey yaziyor arada kaliyorum ve cok ta istiyorum
İnstagramda keşfetime düşmüştü, tektaş şeklinde görünüyordu kese, doktoru boş demiş onada çok üzülmüş, bir hafta sonra gittiğinde bebek görünüyordu. O aklıma geldi inşallah sende aynısı yaşarsın biraz sürpriz sever bir bebiştir

Folik asiti kahvaltı öncesi aç karna almayı denediniz mi hiç, sabah aç karna verimi yüksek oluyor. Kahvaltı yapınca böyle tatsız bi şey zaten hissedilmiyor mide bulantısı ama belki ilaç yazdırınca daha iyi etki eder kuzum doktor bana prilam ve rennie duo yazmıştı

Keske oyle olsa butun umudum duam o sekilde

Bence ilacın etkisi geçiypr akşam ondan oluyo kuzu ben de gündüz okulda oturuyorum hep akşam da fazla uzanmıyorum ama bulanıyor

Kızlar mide bulantısına sabah değilde akşam yaşayan var mı? Gece yatmadan ilaç alıyorum sanırım o yüzden sabahları çok bulantım olmuyor ama akşamları baya rahatsız ediyor beni
Ben de aynı durumdayım doktora sordum prilam ı 2 ye çıkarabilirsin dedi ama çok da ilaçlara gömülmek istemedim zaten progesteron, folik asit, tiroid ilaçları da aldığımdan

İğneyi seven tanıdığım ilk kişisin tebrikler

Ben de aynı durumdayım doktora sordum prilam ı 2 ye çıkarabilirsin dedi ama çok da ilaçlara gömülmek istemedim zaten progesteron, folik asit, tiroid ilaçları da aldığımdan
Prilamı zaten 2 tane öneriyorlar hatta çok kötü olursan gün içinde bir tane daha alabilirsin diyorlar endişelenme gebelikte onun hiç bi zararı yok her doktor aynı şeyi söylüyor

Prilam almama rağmen et gördüğüm kokladığım anda mahvoluyorum birkaç gündür sadece çubuk kraker, granola, elma, pirinç, ekmek vb. böyle besleniyorum

Folik asit aç karna mı alınmalıymış ya ben resmen her gün farklı bi saatte içiyorum ne zaman aklıma gelirse

Prilamı zaten 2 tane öneriyorlar hatta çok kötü olursan gün içinde bir tane daha alabilirsin diyorlar endişelenme gebelikte onun hiç bi zararı yok her doktor aynı şeyi söylüyor
Ayy bugün 2 ye çıkarayım o zaman başka türlü olacak gibi değil

İlk trimester bitince bulantı da geçiyor diyolar son haftalarımız kaldı şükür

Bende 7+4 teyim son iki gündür benimde bulantılarım yok denecek kadar azaldı. Daha hiç doktor kontrolüne gidemedim yarın ilk defa gidicem çok tedirginim bende.

Bu yurtdışındaki sağlık sisteminden nefret ediyorum. Bende Fransadayım. Daha hiç doktor kontrolüne gitmedim üstelik ultrasonla muayene eden doktor bulana kadar canım çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…