- 27 Mart 2025
- 117
- 106
- 18
- 22
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
- #3.521
Benim şan olmuyo aşkomm sadece ağrışarım oluylr kasıklarımda inşallah normaldir yaKızlar mide bulantısına sabah değilde akşam yaşayan var mı? Gece yatmadan ilaç alıyorum sanırım o yüzden sabahları çok bulantım olmuyor ama akşamları baya rahatsız ediyor beni
İnstagramda keşfetime düşmüştü, tektaş şeklinde görünüyordu kese, doktoru boş demiş onada çok üzülmüş, bir hafta sonra gittiğinde bebek görünüyordu. O aklıma geldi inşallah sende aynısı yaşarsınAy nsallah oyledir yolk sac i tektas gibi gorunce bakiyorum interntten de gec dollenme olabilir tektas iyi birsey yaziyor arada kaliyorum ve cok ta istiyorum
Hoşgeldin canımmmMerhaba annelerr yaş 25 ilk gebelik sat 03.10.2025 kese 5+5 kalp atışı 6+5 tahmini doğum tarihi 10/7/2026 beni de listeye ekler misiniz
Folik asiti kahvaltı öncesi aç karna almayı denediniz mi hiç, sabah aç karna verimi yüksek oluyor. Kahvaltı yapınca böyle tatsız bi şey zaten hissedilmiyor mide bulantısı ama belki ilaç yazdırınca daha iyi etki eder kuzum doktor bana prilam ve rennie duo yazmıştıBende mide bulantılarından bıkmış haldeyim birşey yiyemiyorum folik asiti gece almaya başladım gündüz çok oluyor diye ne zaman geçer bilmiyorum doktora da 12 gün sonra randevum mide bulantısı için ilaç yazdırcam çok kötüyüm bide kızım var 9 yaşında hiç ilgilenemiyorum sürekli yatıyorum bir an önce geçer inşallah
Keske oyle olsa butun umudum duam o sekildeİnstagramda keşfetime düşmüştü, tektaş şeklinde görünüyordu kese, doktoru boş demiş onada çok üzülmüş, bir hafta sonra gittiğinde bebek görünüyordu. O aklıma geldi inşallah sende aynısı yaşarsınbiraz sürpriz sever bir bebiştir
Bence ilacın etkisi geçiypr akşam ondan oluyo kuzu ben de gündüz okulda oturuyorum hep akşam da fazla uzanmıyorum ama bulanıyorBenim hep akşamları ya istifra yok ama oldu olacak gibi bir bulantı yaşıyorum akşamları. Gündüz bu kadar olmuyor ilacı içmediğim zamanlarda gündüz rahatsız etmiyordu akşam çok rahatsız oluyorum ama şöyle düşündüm gündüz hep işteyim oturur halde akşam yemekten sonra hep yatıyorum o yüzden mi oluyor diye de düşünüyorum açıkçası
Ben de aynı durumdayım doktora sordum prilam ı 2 ye çıkarabilirsin dedi ama çok da ilaçlara gömülmek istemedim zaten progesteron, folik asit, tiroid ilaçları da aldığımdanKızlar mide bulantısına sabah değilde akşam yaşayan var mı? Gece yatmadan ilaç alıyorum sanırım o yüzden sabahları çok bulantım olmuyor ama akşamları baya rahatsız ediyor beni
İğneyi seven tanıdığım ilk kişisin tebriklerYok bence ben çok pimpirikleniyorum sürekli bi şey mi oldu diye gidiyorum ondan verdi. Başta sancım oldu ardından Hafif ağrım oldu ve hepsi hapşırdıktan sonra olunca o kadar korktum ki koşup gittim, içini rahatlatsın mide bulantın da kalkar dedi fitil benim için daha zor korkuyorum yanlış yaparım diyeiğne yaptırmayı ya da kan vermeyi falan çok severim ondan iğne tam senlik dedi verdi bazen doktorum bile bana deli diyo olabilir
Prilamı zaten 2 tane öneriyorlar hatta çok kötü olursan gün içinde bir tane daha alabilirsin diyorlar endişelenme gebelikte onun hiç bi zararı yok her doktor aynı şeyi söylüyorBen de aynı durumdayım doktora sordum prilam ı 2 ye çıkarabilirsin dedi ama çok da ilaçlara gömülmek istemedim zaten progesteron, folik asit, tiroid ilaçları da aldığımdan
Folik asit aç karna mı alınmalıymış ya ben resmen her gün farklı bi saatte içiyorum ne zaman aklıma gelirseFolik asiti kahvaltı öncesi aç karna almayı denediniz mi hiç, sabah aç karna verimi yüksek oluyor. Kahvaltı yapınca böyle tatsız bi şey zaten hissedilmiyor mide bulantısı ama belki ilaç yazdırınca daha iyi etki eder kuzum doktor bana prilam ve rennie duo yazmıştı
Ayy bugün 2 ye çıkarayım o zaman başka türlü olacak gibi değilPrilamı zaten 2 tane öneriyorlar hatta çok kötü olursan gün içinde bir tane daha alabilirsin diyorlar endişelenme gebelikte onun hiç bi zararı yok her doktor aynı şeyi söylüyor
Bende 7+4 teyim son iki gündür benimde bulantılarım yok denecek kadar azaldı. Daha hiç doktor kontrolüne gidemedim yarın ilk defa gidicem çok tedirginim bende.bulantı en korktuğum sorunlardan biriydi. İlk gebeliğim 8. Haftadayım ancak hiç bulantı koku hassasiyeti olmaması beni çok tedirgin ediyor. Doktorum sorun yoksa 11. Haftaya kadar gelme dedi.Bulantıdan korkarken şimdi niye bir bişey yok diye kendimi sorguluyorum
Evett ben de bazen unutuyorum akşam öğlen yeter ki içeyim diye içiyorum ama en iyisi sabah aç karnaFolik asit aç karna mı alınmalıymış ya ben resmen her gün farklı bi saatte içiyorum ne zaman aklıma gelirse
Gece yatmadan 2 tane al baya işe yarıyor inşallah ya az kaldı sağlıkla atlatalım bu süreçleriAyy bugün 2 ye çıkarayım o zaman başka türlü olacak gibi değil
İlk trimester bitince bulantı da geçiyor diyolar son haftalarımız kaldı şükür
Bu yurtdışındaki sağlık sisteminden nefret ediyorum. Bende Fransadayım. Daha hiç doktor kontrolüne gitmedim üstelik ultrasonla muayene eden doktor bulana kadar canım çıktı.Geçen sefer 4 saat bekledim ultrason için ve İngiltere’de her kadın doğum doktoru ultrason bakmaya yetkili değil. Yani gitsem de boş boş dönebilirim. Daha önce 3 düşüğüm var, ama bu sefer ümitliydim.
Enfeksiyon kapmış olabilirsin dikkat et. Bana da arada oluyor bol bol su iç.ayy ben bıçak saplar gibi oluyor ya habsururken bile iki büklüm oluyom öyle habsuruyom birde güncelleme mi geldi bana anlamadım ahahahahah ben o kadar habsurmam ama simdi her seye habsuruyom yaa sinir bozucu
Faydası oluyordur inşallahEvett ben de bazen unutuyorum akşam öğlen yeter ki içeyim diye içiyorum ama en iyisi sabah aç karna
Bana gece yatarken 2 tane gün içerisinde de 1 tane alabilirsin dedi yanlış hatırlamıyorsam 3 ya da 4 alınabiliyormuşGece yatmadan 2 tane al baya işe yarıyor inşallah ya az kaldı sağlıkla atlatalım bu süreçleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?