- 23 Ocak 2019
- 225
- 115
- 103
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
- #3.541
Bu videoda da tektaş şeklinde bakın istersenizKeske oyle olsa butun umudum duam o sekilde
Evet evet bitkisel bi ilaç olduğu için zararı yok sanırım ben şimdilik 2 tane içiyorum ama artırıcam bu gidişleBana gece yatarken 2 tane gün içerisinde de 1 tane alabilirsin dedi yanlış hatırlamıyorsam 3 ya da 4 alınabiliyormuş
Insallah bizim de oyle olurBu videoda da tektaş şeklinde bakın isterseniz
Ya banada doktor gece 2 tane iç dedi de gece içtiğimiz akşama kalmıyor işte yaEvet evet bitkisel bi ilaç olduğu için zararı yok sanırım ben şimdilik 2 tane içiyorum ama artırıcam bu gidişle
Aç karna alma gündüz inşallah rahatsız etmez kuzumYa banada doktor gece 2 tane iç dedi de gece içtiğimiz akşama kalmıyor işte yaben de gece 1 öğleden sonra 1 gibi almayı deneyeceğim çok uyku yapıyor dedikleri için gündüz çok içmek istemiyorum açıkçası. Bir de benim gastrit reflüm var zaten onlarla beraber coşuyorum
Hoşbuldummmhoşgeldin aramıza canime gittikçe kalabaliklasiyoruz negüzellll
Ben daha bir şey almadım canım yaKızlar bir konuda kafam çok karışık. Malum kasım indirimleri var bir şeyler almak istiyorum bebek için ama biraz da çekiniyorum henüz kritik dönemi atlatmadık sonuçta. Siz bu süreçte ne gibi şeyler aldınız? Bir de bebek arabası önerisi olan var mı benim bu konuda hiç fikrim yok kullanışlı hafif çift yönlü olması tabii önemli
Sağol balımmEnfeksiyon kapmış olabilirsin dikkat et. Bana da arada oluyor bol bol su iç.
Ben şuan yaşamadım balımBirşey sormak istiyorum bide kızlar, kahverengi akıntım oldu dün bugünde hafif hafif lekenmeler oluyor, sizde böyle bir durum yaşadınız mı acaba
Ayyy maşallahMerhaba kızlar, 2 yıllık uzun bekleyişin, 4 kere çatlatma iğnesi ve 2 kere aşılamanın ardından 5+2 haftalık hamile olarak çok şükür bende temmuz annesi olarak yerimi alıyorum
Ben açıkçası kendimi zor tutuuorum almama için minik şeyler alıyom nefsimi köreltiyorumKızlar bir konuda kafam çok karışık. Malum kasım indirimleri var bir şeyler almak istiyorum bebek için ama biraz da çekiniyorum henüz kritik dönemi atlatmadık sonuçta. Siz bu süreçte ne gibi şeyler aldınız? Bir de bebek arabası önerisi olan var mı benim bu konuda hiç fikrim yok kullanışlı hafif çift yönlü olması tabii önemli
Hamburgdayımnerde yapıyon balım bende yurt disinda yasiyorum
ney neden ki anlayamaadımneden ki
benim 2,30 a düştüğünde yine devam edelim dediBende de cikti troid 3.36 ama ilac verdiler cokta yuksek gibi gelmedi aslinda bana ama kullandim bende
Merhaba benimde usg'de sat'a göre 3 gün bir gerilik var 9+3 yerine 9+0 çıkmıştık. benim doktorum da hiç önemli değil dedi usg görüntünüz nasıl benimki top gibi bişey verdiEvet ayakları tomurcuklanmış oluşmaya başlamıştı 3 gün geriden geliyor ama sorun değil dedibakalım 2 hafta sonra sanırım bebek formunda görürüm Allahın izniyle inşallah
ben de levotiron 25 mg kullanıyorum 2 hafta sonra kan verip kontrol ettireceğim. en önemlisi bu ilacı sabah aç karnına kahvaltıdan 30-40 dk önce içmek. 3.29'dan kaça düştü merak ediyorumİlacı kullandıktan sonra düştümü peki bana 3 hafta sonra gel tekrar değerlerine bakicaz dedi
dün bendeee çok çok çok az vizon lekelenme gördüm hmeen doktora gittim rahimde kanama flaan yoktu ama progesteron yazdı amaaa içim rahatladığından mı nedir o çok az olan lekelenmede gitti yinede kullanayımmı sizce yan etkisi varmıdırAhahaj deli estağfirullahprogestanda kullanıyorum ben kuzu ama gece yatmadan 1 tane onu da fitil olarak kullanıyorum hap olarak baya yan etkisi varmış çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?