Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bende tansiyon hastasıyım ilk gebeliğimden kalma tansiyonum doğumdan sonra kaldı tansiyon hapı kullanıyordum şimdi yine hamileyim ilk doktor muannesinde doktorum beni iç hastalıklara yönlendirdi tansiyon hapımı değiştirdi gebelikte kullanılacak bir hapla gebelikte tansiyon çok önemli bebeğin gelişimini çok etkiler erken doğumu bile tetikler sana tavsiyem kadın doğumcunla görüş ve ardından tansiyon tedavini yap

Gecmis olsun. Siz hangi ilacı kullaniyorsunuz? Kardiyoloji ye gittim bugün bir sorun olduğu çıktı tansiyonum büyüğü 17 çıkmış. Ekg de kalpte bir ritim sorunu olduguda görüldü. İki tane ilac verdi alfamet ve vasoxsan diye. Gebelik olduğunuda biliyordu ama ben chat cpt ye yazdim vasoxsan gebelikte kullanmamali bebegin böbrek foksiyonlarini etkiliyor diyor. Alfamet kullanılabilir gebelikte diyor. Kendi kadin dogum doktorum da tansiyon artarsa kalbin seni zorlarsa kullan diger türlü alma diyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Olmadı yarın hastaneyi arayıp kardiyoloji doktoru ile görüşücem kadin dogumcum kullanma diyor diye. Her doktor farkli bir sey söylüyor şaşırdım kaldım artık.

Sen kaçıncı haftadasın ki kuzu ben haftaya ya da diğer hafta yaptırmayı düşünüyorum

Kizlar yemek yapmaya kalkamadigim icin hep disaridan yemekler getirdi esim. Gercekten hamileler restoranlara google'da yorum yazmamali. Normalde belki farketmeyecegim o kullanilan kötü yaglar her seyi farkediyorum. Burnum cok hassas yani ormana salsalar köpek gibi koklaya koklaya trüf mantari bile bulabilirim belki o derece.

+ birde sinirde var. Yemek sepetinde terör estiriyorum bazen

Yoğurtlu ıspanak yemeği , fırında zeytinyağlı Brüksel lahanası, zeytinyağlı pırasa, taze fasülye yiyebiliyorum. Kabağı henüz denemedim. Et içeren bir tek mantı yiyebiliyorum
Tesekkürler fikirler icin :) Biraz enerjim olsa da manti acabilsem... Icindeki sogan midemi yakmasin diye sogani önce kavurup kiymayla karistirmayi denerim sanirim.

Alfamet kullanıyorum sadece canım İnan baş ağrısı tansiyon çok zor doktorum düşmediğini hissettiğim zaman günde 3 adet kullanabileceğimi söyledi onun dışında günde 2 olarak kullanıyorum diğer ilaç hakkında bir bilgim yok ama alfamet kullan

Yaş 29 sat 14 ekim 2025 kese 5+0 kalp atışı 7+0 ilk bebişim beni de aranıza alın bugün 7+2

Ocean mummy sanırım ismi onu kullanıyorum doktorumda hamileyken bunu kullandım dedi bende onu tercih ettim

Kızlar 8+2 yim ilk kez biraz önce kahverengi akıntı gelmeye başladı korktım baya kan gibi olursa gel dedi doktor bu haftalarda bu durumu yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…