Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün gücünü toplayıp sebze türlüsü yaptım. Patates, börülce, kabak, patlıcan, domates. Maalesef midemi yaktı :/ ya içindeki domates ya patlıcan bir şey dokundu ve yiyemedim. Yanına pilav yapmıştım onu yiyebildim. Midem aşırı hassas
Burda bir arkadaş zeytinyağlı pırasa yazmış onu deniycem yarın.

Kızlar yarın 9+1 olacağım USG kontrolüm var en son 7+1 de gitmiştim,şuan bebek formunda görür müyüm yoksa çizgi gibi mi olur yine gidenler bana yardımcı olabilir mi

Kızlar yarın 9+1 olacağım USG kontrolüm var en son 7+1 de gitmiştim,şuan bebek formunda görür müyüm yoksa çizgi gibi mi olur yine gidenler bana yardımcı olabilir mi
Yarın güzel bi gün olsun o zaman ben bugün gittim canım 9un sonundayım yavaştan şekillenmeye başlamış bence artık sende çizgi gibi görmezsin ama tamamen bebek formunu alması da biraz daha zaman alcak sanırım

Ay hep kalbim ağzımda giriyorum doktora korku gitmiyor içimden,umarım iyidir canım.
Çok sevindim senin adina

Kuzum 9+1 de kuzucuk sırtını dönmezse el ve ayak tomurcukları gözüküyor baya bebiş gibi tabi ilerleyen haftalar daha da bebiş formunu alıyor ama el ayak görünce bile bi heyecanlanıyosun

Ben bugün not alırken, tükenmez kalemin kokusu ağır geldi hani o mürekkebin çok ince bir kokusu var ya, buram buram kokuyordu hem de yazma mesafesindeyken. Kurt köpeği gibiyim ahahahah

Ben bugün not alırken, tükenmez kalemin kokusu ağır geldi hani o mürekkebin çok ince bir kokusu var ya, buram buram kokuyordu hem de yazma mesafesindeyken. Kurt köpeği gibiyim ahahahah
Benim mide bulantım yok ama ortada k9 köpeği gibi geziyorum her şeyin kokusu ilk bana geliyor ah bu bebişlerimiz aahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…