Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yok aynıdır panaroma sadece testin adı natera şirketin adı zaten ama fiyat farkı çok aşırı şaşırdım. Cumartesi bi doktora gidiyim bu işi çözücem darlıycam onları öğrenicem
ya bugünü buna ayırdım resmen bir çok firmadan aşırı şikayet var ama bu firmadan pek şikayet yok baktım da. fiyat fazla ama sanki hak ediyor gibi. yeni bilgi gelince beni de aydınlat kuzucum olur mu

evet bana da doktoru sordu direk. o doktora şu fiyat ona özel indirimimiz var (yersen) gibi bi şeyler söyledi. acaba biraz konuşsak pazarlık yaparlar mı :))

ya bugünü buna ayırdım resmen bir çok firmadan aşırı şikayet var ama bu firmadan pek şikayet yok baktım da. fiyat fazla ama sanki hak ediyor gibi. yeni bilgi gelince beni de aydınlat kuzucum olur mu
Tabii kuzum, panaroma %99 doğrulukta olduğu için ben biraz başka yerlere bakmadım, türk firmalarına güvenmem için daha çok zaman geçmesi lazım. Devlet hastanesinde bile yaptıramıyoruz yanlış çıkıyor diyorlar baksana çok saçma cidden sinir bozucu. Bi de yorumları okuyorum burada ucuz olan da az para değil ki yanlış sonuç veriyormuş o strese değmez hiç diyorum. Cumartesi ama sorayım doktora size hemen söyleyeceğim

Benim doktorum da bu firmayı önerdi. Haftaya kontrolden sonra yaptıracağız inşallah. Bebeğin kan grubuna bakan tek firma dedi. Eşimle kan uyuşmazlığımız olduğu için başka bir seçeneğimiz kalmadı.

Kızlar kan testinde crp degerim 40cikti enfeksiyona dair bir belirtim ateşim vs yok doktorum gebeliğe bağlı yükselmesini normal dedi sizin de öyle mi
Kuzum ben crp hiç baktırmadım ama normal, çünkü ilk trimesterda vücut farklı bi dna var diyor ve savaş açıyor bağışıklık hücreleri çok artıyor o yüzden crp de artıyor. Endişe etmene gerek yok hiç.

6.haftadan beri deli gibi belim ağrıyor 10.hafta biticek hala ağrım aynı ne yapıcam ne zaman geçecek bilmiyorum normalde belim ağrımaz herhangi bir ilaç kullanmamak için tüm ağrıyı çekiyorum Allahım sen yardım et tüm hamişlere mide bulantısı ayrı bel ağrısı ayrı

Kızlar sat 19 Ekim, kalp atışı duyabildiniz mi
Benim de 19 ekimdi ama ovulasyon testi kullandığım için biraz geç yumurtladigimi da biliyordum. Çarşamba günü kontrolde doktorum da geç döllenme dedi ve 22 ekime çekti sat tarihini. Vajinal baktı ama ona rağmen bebek çok küçük olduğu için kalp atışını gördü ama dinleyemedik

Kızlar kan testinde crp degerim 40cikti enfeksiyona dair bir belirtim ateşim vs yok doktorum gebeliğe bağlı yükselmesini normal dedi sizin de öyle mi
Merhaba, önemli olan doktorunuzun ne dedigi. Kanda ya da idrarda enfeksiyon çıkmadığı halde crp firlayabiliyor herhangi bir belirti vermeden. Kontrollerinizde takip ettirin mutlaka normalde küçük yükselişler normal kabul ediliyor ama 40 olmuş sizinki biraz daha dikkatli takip etmek gerekir bence

Kese ölçünüz neydi . Ben pazartesi sadece kese gördüm. Bebek görünmüyordu

Arkadaşlar ben gece kusma ve mide yanmasından çok kötü oldum yanmadan uyuyamadım. sabah devlette bir doktora randevu buldum hemen. Pulcet mide koruyucu verdi gaviscon’a ek olarak. Mide koruyucu kullanan var mı?
Bugün 9+0’ım gitmişken bebişi de görmüş oldum, bebek formuna benzemeye başlamış

Bu arada doktorum özel bir hastaneden istifa edip devlete gelmiş. Bizim ilçe İstanbul geneline göre biraz daha az nüfuslu. Çok ilgili çok iyi bir doktor. Burası için büyük şans. Normalde başka bir yerde özele gidiyorum, ama aklım karışmadı değil devlette doğum nasıl oluyor arkadaşlar? Gece de olsa doktorumuza ulaşabiliyor muyuz? Yoksa kim denk gelirse mi?

8+3üm gastren duo kullanıyordum gaviscon verdi doktorum bugün de. bebisi ben de gördüm kolu bacakları artık seçilebiliyor 19.27mm olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…