- 23 Ocak 2019
- 267
- 135
- 103
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
- #5.141
Ben sabah akşam birer tane kullanıyorumKızlar progestan kullananlar günde 1 mi kullanıyorsunuz
ben araştırdım kuzum kötü yorumları olan bir firma, sağlıklı dedikleri bebek down sendromlu çıkmış meselaKızlar doktorum fetal dna için genoks olabilir dedi siz biliyor musunuz bu firmayı
Canım sen karar verdin miben araştırdım kuzum kötü yorumları olan bir firma, sağlıklı dedikleri bebek down sendromlu çıkmış mesela
günde 1 gece yatmadan kullanıyorum benKızlar progestan kullananlar günde 1 mi kullanıyorsunuz
ben panaromaya yaptıracağım canım. Baya baktım en mantıklı ve güvenilir orası geldi biraz pahalı ama kafam rahat olur en azındanCanım sen karar verdin mi
zorlanmak ne kelime sabah 10la 1 arası uyku bastırıyor resmen içim uyuyor.. iş yerinde hiç kimse bilmediği için sürekli maskelemeye çalışıyorum ama bende bu vaktin nasıl geçeceğini kara kara düşünenlerdenimÇalışan anneler zorlanıyo musunuz ben 32 ye kadar nasıl çalışırım bilemiyorumçok uzuuun
Ben nedense 2.trimesterde çok daha huzurlu ve enerjik olacağımızı düşünüyorum. O zaman da işi bırakmak istemiycez belki ya da yine böyle yatmak isterizÇalışan anneler zorlanıyo musunuz ben 32 ye kadar nasıl çalışırım bilemiyorumçok uzuuun
1 ay sonra sonra yani. Bana da bir ay sonra 10.haftada gel dedi de . Biraz uzun geldi süreben 8 de gittim tam 8+0 dı kalp dinledi ertesi hafta belli kan idrar testleri istedi onları götürdüm, 12. hafta da 2 li tarama için çağırdı
kanama alanı yokken peçeteye çok çok az lekelenme gelmiştiKızlar kanama alanı olmamasına rağmen kanama yaşayan oldu mu aramızdabugün kanamam oldu maalesef doktora gittim kanama alanı yok dedi
Benim geçen hafta kahverengi lekelenme oldu 3-4 gün sonra geçti bugün kanama oldu progestan verdi doktor inşallah bir sorun yaşamamkanama alanı yokken peçeteye çok çok az lekelenme gelmişti
Cok geçmiş olsun bir sorun yoktur insallahBenim geçen hafta kahverengi lekelenme oldu 3-4 gün sonra geçti bugün kanama oldu progestan verdi doktor inşallah bir sorun yaşamam
Çok teşekkür ederim, aslında kahverengi akıntıdan beri yani 1 haftadır falan bir şey yapmıyorum öyle yorucu. İşe gidip geliyorum ama yorulmuyordum. Öyle çok yoğun bir kanama değil reglin ilk günü son günü gibi.Cok geçmiş olsun bir sorun yoktur insallahYoğun kanama mi ? Kendinizi yordunuz mu son günlerde?
Dün 7+2de kalp atışını duyduk kan testi verdim 3 hafta sonra ocakta görüşelim dedi. Ocakta gittiğimde 10 haftalık olacak hayırlısıyla ama benim kafam test konusunda çok karışık. Direkt doktorun söylediklerine göre mi ilerlemeli ileri haftalardaki anneler bizi biraz aydınlatabilir miiKızlar merhaba güzel günler sizlerekalp atışından sonra doktorlarınız ne zaman çağırdılar acaba sizi.
İnşallah bir sorun yoktur gönlünüzü ferah tutun iyi düşünün iyi olsun ilk aylarda çok oluyor diyorlar ya bebis yerini yapmaya çalışıyordurÇok teşekkür ederim, aslında kahverengi akıntıdan beri yani 1 haftadır falan bir şey yapmıyorum öyle yorucu. İşe gidip geliyorum ama yorulmuyordum. Öyle çok yoğun bir kanama değil reglin ilk günü son günü gibi.
Zor olmaz mıÇalışan anneler zorlanıyo musunuz ben 32 ye kadar nasıl çalışırım bilemiyorumçok uzuuun
Benim bildiğim tarama testleri var ama tarama testlerini yaptirmak istemeyen fetal dna yaptiriyor. Bir 12.haftada ve 20.haftada detaylı ultrason yaptırılabiliyor sanırim. Ben de 12.hafta yapılan detaylı ultrasonu da merak ediyorum. Bilgisi olan arkadaşlar bize de yazabilir mi acabaDün 7+2de kalp atışını duyduk kan testi verdim 3 hafta sonra ocakta görüşelim dedi. Ocakta gittiğimde 10 haftalık olacak hayırlısıyla ama benim kafam test konusunda çok karışık. Direkt doktorun söylediklerine göre mi ilerlemeli ileri haftalardaki anneler bizi biraz aydınlatabilir mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?