Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çalışan anneler zorlanıyo musunuz ben 32 ye kadar nasıl çalışırım bilemiyorum çok uzuuun
zorlanmak ne kelime sabah 10la 1 arası uyku bastırıyor resmen içim uyuyor.. iş yerinde hiç kimse bilmediği için sürekli maskelemeye çalışıyorum ama bende bu vaktin nasıl geçeceğini kara kara düşünenlerdenim

Kızlar kanama alanı olmamasına rağmen kanama yaşayan oldu mu aramızda bugün kanamam oldu maalesef doktora gittim kanama alanı yok dedi

Cok geçmiş olsun bir sorun yoktur insallah Yoğun kanama mi ? Kendinizi yordunuz mu son günlerde?
Çok teşekkür ederim, aslında kahverengi akıntıdan beri yani 1 haftadır falan bir şey yapmıyorum öyle yorucu. İşe gidip geliyorum ama yorulmuyordum. Öyle çok yoğun bir kanama değil reglin ilk günü son günü gibi.

Kızlar merhaba güzel günler sizlere kalp atışından sonra doktorlarınız ne zaman çağırdılar acaba sizi.
Dün 7+2de kalp atışını duyduk kan testi verdim 3 hafta sonra ocakta görüşelim dedi. Ocakta gittiğimde 10 haftalık olacak hayırlısıyla ama benim kafam test konusunda çok karışık. Direkt doktorun söylediklerine göre mi ilerlemeli ileri haftalardaki anneler bizi biraz aydınlatabilir mii

İnşallah bir sorun yoktur gönlünüzü ferah tutun iyi düşünün iyi olsun ilk aylarda çok oluyor diyorlar ya bebis yerini yapmaya çalışıyordur kendinizi yormayın ve bol su için progestan başladıysanız o da keser zaten inşallah

Çalışan anneler zorlanıyo musunuz ben 32 ye kadar nasıl çalışırım bilemiyorum çok uzuuun
Zor olmaz mı akşam erken yattığım halde sabah uyanmakta aşırı zorlanıyorum. Ama yine de son haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum 37. Hafta oluyo sanırım. Doğum sonrası izin daha önemli geliyo şuanda. Önceki hamileliğimde 32.ayda ayrılmıştım hemen izne

Benim bildiğim tarama testleri var ama tarama testlerini yaptirmak istemeyen fetal dna yaptiriyor. Bir 12.haftada ve 20.haftada detaylı ultrason yaptırılabiliyor sanırim. Ben de 12.hafta yapılan detaylı ultrasonu da merak ediyorum. Bilgisi olan arkadaşlar bize de yazabilir mi acaba

Kızlar merhaba ben yeni geldim buraya 7 buçuk haftalık gebeyim yarın doğum paketi ile ilgili bi hastaneye gideceğim görüşmeye nasıl geçiyor bu haftalarınız ya da nasıl geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…