Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bir firma karıştırmıyorsam multigendi, bana 28.500-TL dedi, panoramanın en full paketi bile o kadar tutmuyor, gerçekten bazı fiyatlar ilginç.
Sizde düşünün araştırının, içinize en sineni tercih edin, inşallah hepimizin sonuçları çok güzel olur

Benim tercihim değişmeyecek gibi anlamsız streslerle uğraşmak istemiyorum randevumu bile aldım panoramaya yaptırcam. Amiiiiinnn. Siz verdiniz mi kanı? Sizin sonuç temiz gelmiştir inşallah? 2 hafta sürer mi sonuçların çıkması merak ediyorum

Daha dün verdim panoramaya, 15 iş günü diyorlar ama normal 15 günü geçmiyor dedi gelen hemşire. Bakalım heyecanlı bekleyiş başladı

kızlar 11. haftada göğüs hassasiyeti devam eden var mı ya
10+2 yim gebeliği ögrenmeden önce başlamıştı hala devam hiç azalmadı hassasiyet doygunluk şişlikte cok var hatta sıkınca süt geliyor ama ben oğlumu emzirmeden 4 buçuk yasında kesmiştim 5 yasında şimdi tam sütüm kesildi gibiyken gebe kaldım tekrar ondan cabuk doldu sanırım kanallar tamamen bosalmadıgı için oyüzden olabilir bukadar şişlik ve hassasiyet

Kızlar selam panoramaya verecek birçok kişi var anladığım kadarıyla, İstanbul’dan panoramaya verecek var mı, randevu falan oluşturan? Fiyatlar ile göre mi değişiyor onu anlamaya çalışıyorum

Kızlar selam panoramaya verecek birçok kişi var anladığım kadarıyla, İstanbul’dan panoramaya verecek var mı, randevu falan oluşturan? Fiyatlar ile göre mi değişiyor onu anlamaya çalışıyorum
Merhaba , ben dün görüştüm ve randevu oluşturdum bana verilen fiyat 400 dolar anlaştım 15 ocak için randevu oluşturdum. Bana doktor önermişti iki farklı doktor iki farklı yer önerdi ama ben panoramaya yaptıracağım gibi duruyor

Ve şeyi merak ediyorum doktorunuz önermeden nasıl ulaşıyorsunuz bu firmalara? Ben iletişim numarası bulamadım hiç
yukarlarda bi yerde broşür vardı kuzucum. İnternete fetal dna labarotuvar falan yazınca çıkmıştı bi kaç firma sanırım öyle hatırlıyorum. natera panaroma yaz google çıkıyor

S saturnhalkasii belki bu işine yarar canım.​

Kızlar 11-12. Hafta kontrollerinize kendi doktorunuza mı perinatologa mı gideceksiniz? Hala karar veremedim perşembe 11+0 oluyorum gecikmeden gitmek istiyorum ama ne yapsam bilemedim

evet canım maalesef genetik olarak hastalık var mı yok mu bakılıyor. Allah korusun çıkarsa amniyosentez yapılıyor. doğrulama için. Aldırmak istersen aldırıyorsun. Aldırmayacaksan bunu bilerek yaşıyorsun.

Ben fetal ikili üçlü vs ne varsa yaptırmak istemiyorum. Öğrenip üzülüp 6 ayımı kötü geçirmek istemedim.

prilam kullanan annişlerim hazımsızlık yaşıyor musunuz? aç bile olsam iki lokma yiyince hemen şişiyorum nefes bile aldırmıyor bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…