- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
- #5.581
Bir firma karıştırmıyorsam multigendi, bana 28.500-TL dedi, panoramanın en full paketi bile o kadar tutmuyor, gerçekten bazı fiyatlar ilginç.Ben şuanlık devlet hastanesiyle devam ediyorum şehir hastanesi ilk pozitif görünce trioid sınırda çıkmıştı mecburen randevusu olan doktora almıştım o önermişti yine randevuyu ona alır bilgileri ona aktarmalarını rica ederim sanırım. Çok karışık işler yaHayır bide benim doktor uygun diyor ama baktığım kadarıyla hiçte uygun değil genoks bir fiyat almadım daha ama yazılanlar öyle gibi
Benim tercihim değişmeyecek gibi anlamsız streslerle uğraşmak istemiyorum randevumu bile aldım panoramaya yaptırcam. Amiiiiinnn. Siz verdiniz mi kanı? Sizin sonuç temiz gelmiştir inşallah? 2 hafta sürer mi sonuçların çıkması merak ediyorumBir firma karıştırmıyorsam multigendi, bana 28.500-TL dedi, panoramanın en full paketi bile o kadar tutmuyor, gerçekten bazı fiyatlar ilginç.
Sizde düşünün araştırının, içinize en sineni tercih edin, inşallah hepimizin sonuçları çok güzel olur
Daha dün verdim panoramaya, 15 iş günü diyorlar ama normal 15 günü geçmiyor dedi gelen hemşire. Bakalım heyecanlı bekleyiş başladıBenim tercihim değişmeyecek gibi anlamsız streslerle uğraşmak istemiyorum randevumu bile aldım panoramaya yaptırcam. Amiiiiinnn. Siz verdiniz mi kanı? Sizin sonuç temiz gelmiştir inşallah? 2 hafta sürer mi sonuçların çıkması merak ediyorum
10+2 yim gebeliği ögrenmeden önce başlamıştı hala devam hiç azalmadı hassasiyet doygunluk şişlikte cok var hatta sıkınca süt geliyor ama ben oğlumu emzirmeden 4 buçuk yasında kesmiştim 5 yasında şimdi tam sütüm kesildi gibiyken gebe kaldım tekrar ondan cabuk doldu sanırım kanallar tamamen bosalmadıgı için oyüzden olabilir bukadar şişlik ve hassasiyetkızlar 11. haftada göğüs hassasiyeti devam eden var mı ya
Temiz gelsin inşallahDaha dün verdim panoramaya, 15 iş günü diyorlar ama normal 15 günü geçmiyor dedi gelen hemşire. Bakalım heyecanlı bekleyiş başladı
Merhaba , ben dün görüştüm ve randevu oluşturdum bana verilen fiyat 400 dolar anlaştım 15 ocak için randevu oluşturdum. Bana doktor önermişti iki farklı doktor iki farklı yer önerdi ama ben panoramaya yaptıracağım gibi duruyorKızlar selam panoramaya verecek birçok kişi var anladığım kadarıyla, İstanbul’dan panoramaya verecek var mı, randevu falan oluşturan? Fiyatlar ile göre mi değişiyor onu anlamaya çalışıyorum
yukarlarda bi yerde broşür vardı kuzucum. İnternete fetal dna labarotuvar falan yazınca çıkmıştı bi kaç firma sanırım öyle hatırlıyorum. natera panaroma yaz google çıkıyorVe şeyi merak ediyorum doktorunuz önermeden nasıl ulaşıyorsunuz bu firmalara? Ben iletişim numarası bulamadım hiç
Ben kızımda 12. haftada yaptırmıştım. Doktor 12. hafta yaptır demişti. Diğer taramalar yapılmadı bunu yaptırıcam diye. 1 haftada çıktı sonuç cinsiyetle beraber. Sonucu bana ve doktoruma yolladılar ama cinsiyeti sadece doktora söylediler. Doktordan da ben bi zarfa yazmasını rica etmiştim parti yapacağımız için oda öyle verdi. Doktorum bana istediği testleri söyledi bide 2 firmadan yetkilerin bilgilerini verdi. Sen hangisini istiyorsan seç diye. Ben Panorama Natera firmasına yaptırmıştım. Hemşire iş yerime kadar gelip kanımı aldı. Aşağıdakilerden biri panorama natera firması diğeri Eurofins firması. Ben Panoramayı seçince doktor benim için Panorama Plus olanı yeterli demişti. Onu yaptırmıştım geçtiğimiz nisanda. Bunlar fikir olsun size. 10. hafta itibari ile galiba yaptırılabiliyor ama doktorunuza danışın en doğru bilgiyi o verir size. Fiyatları da pakete göre söylüyorlar. EUR ve USD fiyat veriyorlar. Ödeme yapacağınız güne göre TL karşılığını ödeme yolluyorsunuz.
Ben panoramada yaptıracağımNerde yaptıracaksınız bende ankaradayım
İlk çocuğuma 12. Haftada ulturason muayenesinde erkek dedi ve oğlum oldu.2li yi kastetmedim 12 de gidicem ya 2 li ye muayenede dedim yani
Benim doktorum da genoksla çalışıyorum dedi. Ama oraya yaptırmayacağım. Ben de olumsuz yorum çok okudum. Tabi çok memnun kalan da varBana değişmeyeceği söylendi ama Genoks ta önerdi doktorum birde orayla konuşcam sanırım aklım karıştı ya
Sizde İntergen düşünüyordunuz galiba n’aptınız karar verdiniz miBenim doktorum da genoksla çalışıyorum dedi. Ama oraya yaptırmayacağım. Ben de olumsuz yorum çok okudum. Tabi çok memnun kalan da var
Evet bu ay sonuna İntergen Antalya şubesinde kanımı vereceğim inşallahSizde İntergen düşünüyordunuz galiba n’aptınız karar verdiniz mi
Ya bende İntergen düşünüyorum ama 1-2 yanlış sonuç vs diye yorum okudum kafam karıştı panoramada gereksiz pahalı geliyorEvet bu ay sonuna İntergen Antalya şubesinde kanımı vereceğim inşallah
evet canım maalesef genetik olarak hastalık var mı yok mu bakılıyor. Allah korusun çıkarsa amniyosentez yapılıyor. doğrulama için. Aldırmak istersen aldırıyorsun. Aldırmayacaksan bunu bilerek yaşıyorsun.Kızlar bu fenal dna çocukta sıkıntı varsa ortaya koyuyor. Ee sonra? Çözüm ne? Anne karnında müdahale etme durumları yok. Aldırmayı düşünen için sonlandırıyorlar mı? Ya da Allah muhafaza bir şey çıksa doğana kadar stres üzüntüyle mi geçecek? Of kafam allak bullak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?