- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
- #5.541
Intergende mi yaşamış yazdığınız problemi anlamadım tam olarakBen arkadaşımın yaptırdıği yere yaptırmayı düşünüyorum kuzum tabi o haftalara kadar gelebilirsekBen ankaradayim intergen dedi arkadasim. Onlarin maalesef ki sıkıntıları da cinsiyet de doğtu sonuç verdi. Ama aldırmak zorunda kaldilar. Ama burada o firma ile ilgili cinsiyeti yanlis cikanlar falan olmuş cinsiyet de yanlis cikinca cinsel bozukluk mu var diye amniyosentez yaptiranlar olmus. O biraz aklimi kurcaladi. Onun fiyati da uygun bu arada 295 dolardi yanlis hatirlamiyorsam. Ben de tam karar veremedim yani. Bakalim yaklassin da haftalarim ona gore bakicam. Cogu insan burada panoramadan memnunmus.
Folden qf içiyorum kuzucum ama sabah içiyorum onu. Gece yatmadan prilam içiyorum akşama doğru etkisi geçince başlıyor bence bu hafta azalır diye düşünüyordum ama hala tam gaz devam ettiğini görünce bi tık üzüldümKuzum takviyeni ne zaman alıyosun folik asit de çok etkiliyor olabilir seni hangi folik asiti içiyorsun
Telefonda söylemedi sonradan da eklemez inşaallah zaten pahalı iyice abartmasınlarÇünkü bana plus için önce 500 dedi sonradan ekledi + %10 kdv diye
Ben hiçbirşey hissetmiyorum ya gariptirYa benim de aklimi kurcalasın istemem başka streslere soksun istemem sahsen. Haftalarim yaklaşsın bu konuda yine dürterim seniYa pozitifliğine maşallah sana. Bir sey sorucam cinsiyet hissettin mi hiç
Evet. Ben de burada gördum. Buradan biri intergene yaptirmis. Cinsiyet yanlis cikmis. Cinsiyet yanlis cikinca cinsel islev bozuklugundan suphelenmisler amniyosentez falan yapilmis. Hatta intergen parayi iade etmis diye okudum. Ama dogrulugunu bilmiyorum tabi birinci elden tanidigim biri degil. Benim yakin arkadasim memnun kalmisti o bana onerdi orayi doktor arkadasimda orayi onerdi.onlar problem yasamadiklarini soylediler.sonuclar dogru dediler.Intergende mi yaşamış yazdığınız problemi anlamadım tam olarak
Aynıyız gündüz bi saate kadar etkisi sürüyor akşam süründürüyor sanki gün içinde bi tane daha içsek daha iyi olacak akşam rahatlarız en azındanBen de sadece akşamları yaşıyorum kuzu ya gecen ilaç içip uyuyorum gündüz de içmiyorum ilaç o yüzden akşam tekrar başlıyor galiba
Benim mide bulantım hiç kalmadı ama zaten yokmuş bence, bazen sadece folik asit içip ardına kahvaltı yapmazsam gün içinde mide bulantım artıyor da acaba öyle bi şey mi dedim. Bende de kas ağrısı bacak ağrısı bel ağrısı çok var hiç azalmıcak gibiFolden qf içiyorum kuzucum ama sabah içiyorum onu. Gece yatmadan prilam içiyorum akşama doğru etkisi geçince başlıyor bence bu hafta azalır diye düşünüyordum ama hala tam gaz devam ettiğini görünce bi tık üzüldüm
Ay şaka gibi neye göre fiyat veriyor bunlarBana da bugün 400 dolar denildi temel paket için normal mi bu
Ben cok enteresan bir sekilde kız delisiyim hatta 5 ay onceden kara kasli kara gozlu benim zıttım bir kız cocugu gormustum ruyamda. Ama yok erkek hissediyorum. Boyle bir gun bi anda guncelleme gelmis gibi bu bebe erkek dedimBen hiçbirşey hissetmiyorum ya gariptirSen peki hissediyor musun
Bende hiç anlamadımAy şaka gibi neye göre fiyat veriyor bunlar
Şükür ki olmamış hayatı zehir eden bi his çünküBenim mide bulantım hiç kalmadı ama zaten yokmuş bence, bazen sadece folik asit içip ardına kahvaltı yapmazsam gün içinde mide bulantım artıyor da acaba öyle bi şey mi dedim. Bende de kas ağrısı bacak ağrısı bel ağrısı çok var hiç azalmıcak gibi
Neyse sen şanslısın hiç kaçırma ben bi pazarlık yapmayı denicem bakalım ikna edebilecek miyimBende hiç anlamadım
Ben de kız çocuk aşırı isterim ya ama sağlıkla gelsinler hayırlı evlat olsunlarda cinsiyeti ne olursa olsunBen cok enteresan bir sekilde kız delisiyim hatta 5 ay onceden kara kasli kara gozlu benim zıttım bir kız cocugu gormustum ruyamda. Ama yok erkek hissediyorum. Boyle bir gun bi anda guncelleme gelmis gibi bu bebe erkek dedimkocam bahceli ev sart diue geziniyor saglikli olsun da muhim degil ama his iste.
Randevu aldım zaten anlaştımNeyse sen şanslısın hiç kaçırma ben bi pazarlık yapmayı denicem bakalım ikna edebilecek miyim
Hepimize gönlüne göre versin balım.Hadi bakalim herkesin yüzü guler umarım güzel haberler alır veririzBen de kız çocuk aşırı isterim ya ama sağlıkla gelsinler hayırlı evlat olsunlarda cinsiyeti ne olursa olsunAllah gönlüne göre versin inşallah Ayy bizde başladık öyle hayallere ocak sonu gibi öğreniriz nasipse
AmiiiinnnnnHepimize gönlüne göre versin balım.Hadi bakalim herkesin yüzü guler umarım güzel haberler alır veririz
Sen ne zaman yaptırıyorsunnRandevu aldım zaten anlaştımBen de bi zorladım şansımı o konuda ama hayır dediler
15 ocak için randevu oluşturdum ben zam gelebilir muhabbetini duyuncaSen ne zaman yaptırıyorsunn
Tamam güzelim haberleselim yine. Dikkat et kendine de bebise de ummmuahhhAmiiiinnnnnHepimizin minikleri sağlıkla doğsun Allah isteyen herkese nasip etsin Gelişmelerden haberdar edelim birbirimizi mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?