2021 kasım annesi hala uyuyamıyorum2025 Temmuz annelerinden geliyorum. Şimdiden bol bol uyuyun
Erken döllenme olmuş olabilir belki ya da ikiz gebelik de olabilir, ovulasyon tarihinizi biliyor musunuzKızlar merhaba. 4.haftada olduğumu düşünüyorum ama beta değerim 2367 çıktı. Geçen ay regl olduğuma çok eminim. Neden bu kadar yüksek olabilir sizce? İkiz gebelik olabilir mi?
İnşallah güzel sonuçlarınızıı alırıızKızlar bende 30 ekimde transfer oldum rabbim hepimize nasip etsin
Hayırlı olsuunKızlar gunaydin uygulamalar 4.hafta diyor bana son regl üzerinden
Bugün 1. Gecikme günüm erken diye kan vermek istemedim 20 30 larda öğrenmek istemiyorum amaHayırlı olsuun
13-14 ekimde ovulasyon tarihim. Akıntı takibi ile öyle tahmin ediyorum:)Erken döllenme olmuş olabilir belki ya da ikiz gebelik de olabilir, ovulasyon tarihinizi biliyor musunuzhayırlı olsun
vajinal ultrason önermeyen de çok kişi var o yüzden tedirgin oldum ama görünmezse mecbur bakcaz :)1500 ü geçince vajinal ultrason da kese görünüyor genelde. Karından görmek için 3 bini 5 bini bulması gerek diye biliyorum ben
ben de gecikmenin ertesi günü kan verdim 290la öğrendimBugün 1. Gecikme günüm erken diye kan vermek istemedim 20 30 larda öğrenmek istemiyorum ama
Gecikmem olmadı 2 gün varken 78.32 ile öğrendim canımBugün 1. Gecikme günüm erken diye kan vermek istemedim 20 30 larda öğrenmek istemiyorum ama
4000-5000 civarındayken diye biliyorum canımKızlar beta kaçken tahminen karından kese ve bebiş görünür ona göre randevu alayım dedim ya
kurtarıyor o zaman sanki bakalım teşekkür ederim :))4000-5000 civarındayken diye biliyorum canım
ya aslında biraz şans işi ilk çocuğumda doktor bu tarihte gel demişti o tarihte karından göremedi vajinal baktı öyle gördü mesela keseyi, önerilmeyen yorumları bir önceki gebeliğimde ben de okumuştum şok olmuştum o yüzden şuan endişeni anlıyorum his olarak da vajinal çok tercih edeceğim bir şey değil umarım rahat rahat görürüz keselerimiziiiikurtarıyor o zaman sanki bakalım teşekkür ederim :))
Cumartesi günü gördük şükürler olsunkızlar keseyi görenlerimiz var mı aramızda ya ben haftaya ctesiye aldım randevu ama içim içime sığmıyor
çokkk güzel ilerlesin her şey inşallahC
Cumartesi günü gördük şükürler olsun
2 kati çıkması gerek diye biliyorumMuayene olup kan veridm perswmbe betam 70 su bugün 126 geldi kanamam var doktor kimyasala dönüyor dedi ama beyanın daha çok şişmesi lazım değil mi?
İyi çıkmış 290 ben dış gebelik geçirdim o yüzden cok korkuyorum az sayi ile öğrenmekten 138 e kadar çıktı sonra dusus e gecti 93 ile dış gebelik dendi igne oldum simdi Allah nasip ederse gorujuyor testte ama bakalimben de gecikmenin ertesi günü kan verdim 290la öğöğrendim
2 gun öncesi erken gebelik ile öğrenmişsin o hadleGecikmem olmadı 2 gün varken 78.32 ile öğrendim canım
ben de eylül ayında 14-44 sonra düşük yaşadım şuan 138 e kadar çıktı beni biraz endişelendirdi ama beta takip etsek de kalp atışı duysak da sağlıklı ilerlemeyecek gebelik ilerlemiyor 10. haftada kalp atışı alınmaması sebbeiyle kürtajım var kendim bildiğim 2 kimyasalım var vsvsvsvsvsİyi çıkmış 290 ben dış gebelik geçirdim o yüzden cok korkuyorum az sayi ile öğrenmekten 138 e kadar çıktı sonra dusus e gecti 93 ile dış gebelik dendi igne oldum simdi Allah nasip ederse gorujuyor testte ama bakalim
Son adet tarihiniz neydi acabaCumartesi günü gördük şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?