Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ay gebesiniz galiba yaa awox genelde hep doğru gösteriyor, kan verin en kısa zamanda :))

Kızlar şuan haftalariniz kaç ve belirtileriniz neler
Ben yumurtlamadan 14 gün sonra öğrendim tahmini ya geç yumurtlamis olmaliyim, o yüzden sat a göre 7 haftalik ama 6 haftayla uyumlu olmali..
Benim regl olcakmisin gibi karnim ve belim cok agridi, suan daha az ama hala var sra ara. Koku hassasiyetim devam ediyor zaten beni şüphelendiren de bu oldu. Onun dışında midem bulanmiyor ama bulanacakmis gibi oluyor ara ara başka bir belirtim yok

Maşallah bence var kan verin benim de 4 gün varken çıkmıştı

Kızlar beta kaçken tahminen karından kese ve bebiş görünür ona göre randevu alayım dedim ya

Ben iki kere beta baktırdım artış güzeldi üçüncüye kan vermedim ama yeterli mi sizce

Evet bende öyle duymuştum stres daha olumsuz etkiliyor diye. İşte insan da pat diye bırakamıyor maalesef
Ben bıraktım öğrenir öğrenmez ama şimdi alışma süreci olarak meyveli puflardan vardı evde günde bir iki kere çekiyorum onu da bırakıcam inşallah. Geçiş için sigarayı azaltmak yerine size tavsiyem olsun en azından 1 hafta puf ile avunup bırakabilirsiniz

Kendimi temmuz annelerine yazdırmalımıyım bugün sabah yaptığım test ne dersiniz bence var gibi
Hayırlı olsun bebiş sağlıkla tutunsun inşallah bende adetime 6 gün varken bu şekilde bi silik çizgi ile öğrendim adete 4 gün kala betam 50ydi

Ayy benimde reglime 7 gün var bugün baş dönmesi yaşadım, ara ara kramplar girip çıkıyor birde inşallah tutunuyordur senin başka belirtilerin oldu mu canım

Hayırlı olsun bebiş sağlıkla tutunsun inşallah bende adetime 6 gün varken bu şekilde bi silik çizgi ile öğrendim adete 4 gün kala betam 50ydi
Aslında benim sat 30 Eylül. Düzensiz bir adet döngüm olduğu için belli bir bat tarihim yok. Ama dayanamayıp test yaptım teşekkür ediyorum bu arada

Kızlar şuan haftalariniz kaç ve belirtileriniz neler
Selam kızlar herkese, ben de Ankaradayım bu arada Lokman hekim akay dr könül Mürsele randevu aldım bir arkadaşım o hanımefendiyle doğum yaptı ben de şans vermek istedim. Bugün 5+5 oldum 6+2 ye ilk randevumu aldım. Çok hızlı kilo aldım son 10 günde neredeyse 2 kilo ve karnım öne doğru açılıyor sanki şimdiden bir önceki gebeliğim de böyle olmuştu ama onun kalbi atmadı kürtaj malesef. Göğüslerim çok büyüdü ve ara ara acıyor, ayakta çok durduğum gün kasık ağrısı, batma hissediyorum. Bir de ağzımın tadı gitmeye başladı benim için en kötüsü bu şu an hafif mide bulantılarım oluyor ama kusma olmadı henüz.

Muayene olup kan veridm perswmbe betam 70 su bugün 126 geldi kanamam var doktor kimyasala dönüyor dedi ama beyanın daha çok şişmesi lazım değil mi?

Kızlar merhaba. 4.haftada olduğumu düşünüyorum ama beta değerim 2367 çıktı. Geçen ay regl olduğuma çok eminim. Neden bu kadar yüksek olabilir sizce? İkiz gebelik olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…