Sarimsaki minik minik dograyip limon ve balla karistirip yut birkac gune iyilesirsin sabah aksam yapabilirsinBen yine grip oldum… ne önerirsiniz arkadaşlarım ya bana bir şey söyleyin nolur
Var gibi inşallah bebeğiniz sizinledir. Benimde silik gibi 5 kasımı bekliyorum iyice belirgin olsun diye ama beklemek zor gerçektenMerhaba kızlar bende aranıza katılmak üzere olmak istiyorum hayırlısı ile ama bakalim emin de olamiyorummm
Gerçekten cok zorVar gibi inşallah bebeğiniz sizinledir. Benimde silik gibi 5 kasımı bekliyorum iyice belirgin olsun diye ama beklemek zor gerçekten
Ayy cok sağol teşekkür ederim deniycemSarimsaki minik minik dograyip limon ve balla karistirip yut birkac gune iyilesirsin sabah aksam yapabilirsin
İlahiii :) inşallah gebesinizdir aramıza katılırsınızKızlar benim sat18 ekim, bat 10 kasım bi türlü ovulasyon testim çift çizgi olmuyor diyordum 50li paket almıştım. Az önce fark ettim ki hamilelik testi almışım 50 adetdiyorum niye bi türlü yumurtlamıyorum
Gerçekten cok zor emin olamıyorum 2.cizgiden
50 li kaça geldiKızlar benim sat18 ekim, bat 10 kasım bi türlü ovulasyon testim çift çizgi olmuyor diyordum 50li paket almıştım. Az önce fark ettim ki hamilelik testi almışım 50 adetdiyorum niye bi türlü yumurtlamıyorum
Bende de kasik agrisi egl gelcekmis gibi hafif ağrılar eğilip kalkarken zorlanma bel agrisiWalla kasık ağrım vardı hala da var
İnşallah güzel sonuçlar alırsın sen deBende de kasik agrisi egl gelcekmis gibi hafif ağrılar eğilip kalkarken zorlanma bel agrisi
Direkt kaşıkladınız mı suya mı
Kabuk zencefili çay demler gibi demledim. Demlendikten sonra biraz limon sıktım biraz da bal koydum. Ağız tadınıza göre. O şekilde içtim :)Direkt kaşıkladınız mı suya mı
Amin inşallah sence var gibi miiiİnşallah güzel sonuçlar alırsın sen de
Laboquick 644 tlye aldim tabii ovulasyon testi oldugunu dusunerek50 li kaça geldimarkası ne
Markayi bilmiyorum ama donguler uzunsa yumurtlama erken olduysa cikabilir kii cikmis da hayirli olsun :)Arkadaslar bat 7 kasım. Awox marka öylesine yapiyim bu saate çıkmaz zaten demistin silik çıktı inanamadım daya doctor vardı onunla sa yaptim o da heen silik çıktı. Bşr de ovülasyon testi vardı ınu yaptım kopkoyu çıktı hemen. Elim ayağım tirredi aylardır çizgi görmek için kendimi paraliyorum. Adete 5 gün var bu akdar erken çıkar mı? Birde bu markaları bilen var mı?
Hayirlisi olsun insallah gonlunuzdeki olsunYaa evet tabi ki öyle ama 4 ay önce de bir gebelik geçirdim onu adetime 3 gün kala silik pozitif ile öğrenmiştim erken öğrenmek çok kötü bir şeydi bir hevesle öğrendik ama sonrasında kese geç göründü bebek geç göründü kalp atışını zaten hiç göremediğimiz için gebeliği sonlandırmak durumunda kaldım. İlk adetimi gördükten sonra yeniden denemeye başladık bu ay umutluyum yine sabırsızım ama bir yanım da erken öğrenmek istemiyor çok zor bir ikilem
Mutlaka istikrarli yapin 2-3 gune iyilestiriyor. Hatta emzirirken de bebis hasta oldugunda anne yutsun bebege gecsin diye de emziren annelere oneriliyor. Dogal antibiyotik :)Ayy cok sağol teşekkür ederim deniycem
Bu otrivine illiadin tarzı kullanmamak gerekiyor ama deniz suyu spreyleri gebelikte tamamen güvenilirmiş. B kategorisinde o yuzden korkmadan temizleyin. Ben ilk başta kullanmadım kulakta basınç oldu tıkanıklıktan dolayı şimdi sıkıntısını yaşıyorum. O yuzden siz siz olun burnu açık tutun sonrası daha da sıkıntı oluyorÇok teşekkür ederim burun spreyinden korkuttular beni de tıkalı tıkalı geziyorum sf ile de yıkayayım sağolun
Şu an 4 haftalık. Ben reglime 6 gün varken baş dönmesiyle şüphelendim hala daha başım ara ara dönüyor yer altımdan kayıyor gibi oluyor. Bir de çoğu kişide olmuyormuş sanırım ama sabahları çok az burnum kanıyor. Bu gün belimde karnımda tam bir regl ağrısı var. Kendi kendime sürekli ay bir şey mi oldu ay noluyor diye diye geziyorum ahhshshsKızlar şuan haftalariniz kaç ve belirtileriniz neler
Çok teşekkür ederimBu otrivine illiadin tarzı kullanmamak gerekiyor ama deniz suyu spreyleri gebelikte tamamen güvenilirmiş. B kategorisinde o yuzden korkmadan temizleyin. Ben ilk başta kullanmadım kulakta basınç oldu tıkanıklıktan dolayı şimdi sıkıntısını yaşıyorum. O yuzden siz siz olun burnu açık tutun sonrası daha da sıkıntı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?