Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar betam 2367 idi. Karından kese göremedi doktorum. 2 gün sonra tekrar çağırdı. Yine göremezse vajinal ultrasonla bakacakmış. Görünür inşallah da gerek kalmaz

Betanız kaçtı bugün kese gördüğünüzde?

Vajinal ultrasonun herhangi bir gebeliğe zararı yok bu arada, benim rahmim ters olduğu için karın büyümedikçe ki bu çok uzun aylar ediyor, vajinal görebiliyorlar sadece. Bu konuda sorun olduğuna dair bilimsel hiçbir çalışma yok ben baya araştırmıştım. Tam tersi hatta güvenli olarak ifade ediliyor çünkü haftasına göre kese küçük ya da yolk sac gözükmeme durumuna karşı da erken görünme imkanı sağlıyor, yoksa doktorların geç görmesi ve kayıplar artabiliyor içinizi ferah tutun o konuda vajinal usg bebişlerimize zarar vermiyor. Ben de doktorla konuştum, 6+0 en geç 6+3 gibi kalp atışını duyarız aksatma gel dedi. Haftasonu inşallah kalp atışıı duyduk diye burayı renklendiririm

Hiç üzülmeyin belki geç döllenmedir, bazen döllenmeden sonra yerleşmesi de bir kaç gün farkedebiliyor. Görmüşsünüz ya çok şükür, benim de düşük öyküm olduğundan doktor bana da üç kutu duphaston ve bi kutu aspirin yazdı. D vitamini ve folik asit alıyorum ek olarak. Bebişlerimiz duphastonlar ile sımsıkı tutunacaklar inşallah. Hiç üzülmeyin maşallah diyelim kesenize

Kızlar folik asit bana dokunuyor sanırım yan etki yapıyor yaşayan var mı? Mide bulantısı baş dönmesi yapıyor sıcak falan basıyor ya bu normal mi?
Hangi folik asiti kullanıyorsunuz, metil folat formları daha iyi oluyor hem bebiş için hem de bizler için, yan etkisi daha minimize oluyor.

Bence burada gerçekten doktora güven çok önemli, siz içinizi ferah tutunca süreç akıyor gidiyor. Benim doktorum ilk günden d vitamini verdi normalde çoğu doktor vermiyor ama düşük öykümü biliyor beraber geçirdik o süreci de, d vitamini erken dönemde tutunmayı arttırıyor. Progesteron değerim de normaldi yine de duphaston verdi tutunmayı arttırsın diye günde iki hap 20mg ediyor güvenli aralıkta, ya da genetik pıhtılaşma testim var hepsi düzgün yine de aspirin verdi riske atmayalım dedi. Belki hiçbirini yapmasa da olur, bebiş tutunacaksa tutunuyor zaten. Tutunmuyorsa da sağlıklı değilmiş diyoruz. O yüzden bence içinizi ferah tutun, güvendiğiniz bir doktorla süreci güzelce götürün. Yazılanları görün ama canınızı da sıkmayın.

Betanız kaçtı bugün kese gördüğünüzde?
Kan verdim ama 2 buçukta verdiğim için sanırım sonra çıkar sonucu sonuçlar için 4 gün sonra çağırdı ama dış laboratuvardan bir test istediği ve sonuç geç çıkacağı için

Aynen ben de iki ay öncesinden çikolata kistinden ameliyat olmuştum bunun için yazdı bana da inşallah aldığımız ilaçlar vitaminler çok çok yarar bebişlerimize

İlk fotoğraftaa gözüküyorr

Aaa maşallah çok büyük güzel bi şey değil mi büyümesi bence sıkıntılı bir durum olsa doktor bilgi verirdi

Aaa maşallah çok büyük güzel bi şey değil mi büyümesi bence sıkıntılı bir durum olsa doktor bilgi verirdi
Umarım yoktur kötü bir şey. Aynen normal sınırlarda sanırım büyüklüğü çok anlamıyorum ama :)

Demi bana da öyle geldi doktorda kesin konuşmadı o yüzden canım sıkıldı umarım sağlıkla ilerler
Bir şey söyleyeyim mi kocaman yolk sac var hepimizin gördüğü, şu an böyle yolk sac görüntüsüne aşırı mutlu oldum ben siz sakın canınızı sıkmayın, bebişiniz o yolk sac ile büyüyor maşallah

Ayyy ağlıcam teşekkür ederim güzel yorumunuz için cidden içimi rahatlattınız modum aşırı düşüktü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…