gözüküyor canım masallah ben ikisinde de gördümArkadaşlar yolk gözüküyor mu sizce
15.3 mm kese ölçüsü dedi. Şüpheye düştüm boş gebelikten korkuyorumBence gözüküyor canım kaç mm ölçtü söyledi mi
Ayy içim rahatladı bende ilk fotoda gördüm gibi ama emin olamadımgözüküyor canım masallah ben ikisinde de gördüm
Betanız kaçtı bugün kese gördüğünüzde?Kızçeler 5+2 den selamlar ben de keseyi gördüm çok şükür doktor 5 mm olarak ölçtü hafta olarak 4+4 e uygun dedi 5 kutu duphaston yazdı ilk aylarda düşük olmamasını desteklemek için yazıyorum dedi. Bir de karma multivitamin yazdı Previt positive omega diye. Onun dışında 20 gün sonra da kalp atışına çağırdı inşallah onu da duyarım kese küçük olunca birazcık üzüldüm
Hiç üzülmeyin belki geç döllenmedir, bazen döllenmeden sonra yerleşmesi de bir kaç gün farkedebiliyor. Görmüşsünüz ya çok şükür, benim de düşük öyküm olduğundan doktor bana da üç kutu duphaston ve bi kutu aspirin yazdı. D vitamini ve folik asit alıyorum ek olarak. Bebişlerimiz duphastonlar ile sımsıkı tutunacaklar inşallah. Hiç üzülmeyin maşallah diyelim kesenizeKızçeler 5+2 den selamlar ben de keseyi gördüm çok şükür doktor 5 mm olarak ölçtü hafta olarak 4+4 e uygun dedi 5 kutu duphaston yazdı ilk aylarda düşük olmamasını desteklemek için yazıyorum dedi. Bir de karma multivitamin yazdı Previt positive omega diye. Onun dışında 20 gün sonra da kalp atışına çağırdı inşallah onu da duyarım kese küçük olunca birazcık üzüldüm
Hangi folik asiti kullanıyorsunuz, metil folat formları daha iyi oluyor hem bebiş için hem de bizler için, yan etkisi daha minimize oluyor.Kızlar folik asit bana dokunuyor sanırım yan etki yapıyor yaşayan var mı? Mide bulantısı baş dönmesi yapıyor sıcak falan basıyor ya bu normal mi?
İlk fotoğraftaa gözüküyorrArkadaşlar yolk gözüküyor mu sizce
Bence burada gerçekten doktora güven çok önemli, siz içinizi ferah tutunca süreç akıyor gidiyor. Benim doktorum ilk günden d vitamini verdi normalde çoğu doktor vermiyor ama düşük öykümü biliyor beraber geçirdik o süreci de, d vitamini erken dönemde tutunmayı arttırıyor. Progesteron değerim de normaldi yine de duphaston verdi tutunmayı arttırsın diye günde iki hap 20mg ediyor güvenli aralıkta, ya da genetik pıhtılaşma testim var hepsi düzgün yine de aspirin verdi riske atmayalım dedi. Belki hiçbirini yapmasa da olur, bebiş tutunacaksa tutunuyor zaten. Tutunmuyorsa da sağlıklı değilmiş diyoruz. O yüzden bence içinizi ferah tutun, güvendiğiniz bir doktorla süreci güzelce götürün. Yazılanları görün ama canınızı da sıkmayın.Karından görebildi çok şükür zaten büyük ihtimalle görürüz diye başlamıştı. Her doktorun işleyişi farklı bu gebelik olaylarında tek yapacağımız şey doktorumuza güvenmek ben çok araştırmadım okuldan öğretmen arkadaşlarımın gidip memnun kaldığı bir doktordu direkt ona gittim ben hiç kan vermeden
Aaa maşallah çok büyük güzel bi şey değil mi büyümesi bence sıkıntılı bir durum olsa doktor bilgi verirdi15.3 mm kese ölçüsü dedi. Şüpheye düştüm boş gebelikten korkuyorum
Kan verdim ama 2 buçukta verdiğim için sanırım sonra çıkar sonucu sonuçlar için 4 gün sonra çağırdı ama dış laboratuvardan bir test istediği ve sonuç geç çıkacağı içinBetanız kaçtı bugün kese gördüğünüzde?
Demi bana da öyle geldiİlk fotoğraftaa gözüküyorr
Aynen ben de iki ay öncesinden çikolata kistinden ameliyat olmuştum bunun için yazdı bana da inşallah aldığımız ilaçlar vitaminler çok çok yarar bebişlerimizeHiç üzülmeyin belki geç döllenmedir, bazen döllenmeden sonra yerleşmesi de bir kaç gün farkedebiliyor. Görmüşsünüz ya çok şükür, benim de düşük öyküm olduğundan doktor bana da üç kutu duphaston ve bi kutu aspirin yazdı. D vitamini ve folik asit alıyorum ek olarak. Bebişlerimiz duphastonlar ile sımsıkı tutunacaklar inşallah. Hiç üzülmeyin maşallah diyelim kesenize
İlk fotoğraftaa gözüküyorr
Aaa maşallah çok büyük güzel bi şey değil mi büyümesi bence sıkıntılı bir durum olsa doktor bilgi verirdi
Umarım yoktur kötü bir şey. Aynen normal sınırlarda sanırım büyüklüğü çok anlamıyorum ama :)Aaa maşallah çok büyük güzel bi şey değil mi büyümesi bence sıkıntılı bir durum olsa doktor bilgi verirdi
Kalp atışı için ne zaman çağırdı sizi benden erken çağırmıştır siziUmarım yoktur kötü bir şey. Aynen normal sınırlarda sanırım büyüklüğü çok anlamıyorum ama :)
Bir şey söyleyeyim mi kocaman yolk sac var hepimizin gördüğü, şu an böyle yolk sac görüntüsüne aşırı mutlu oldum ben siz sakın canınızı sıkmayın, bebişiniz o yolk sac ile büyüyor maşallahDemi bana da öyle geldidoktorda kesin konuşmadı o yüzden canım sıkıldı umarım sağlıkla ilerler
Ya kalp atışı için bir şey demediKalp atışı için ne zaman çağırdı sizi benden erken çağırmıştır sizi
Ayyy ağlıcamBir şey söyleyeyim mi kocaman yolk sac var hepimizin gördüğü, şu an böyle yolk sac görüntüsüne aşırı mutlu oldum ben siz sakın canınızı sıkmayın, bebişiniz o yolk sac ile büyüyor maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?