- 25 Eylül 2015
- 51
- 108
- 293
- Konu Sahibi Herseydenbitutam
-
26 Ekim: 90Merhaba,
4w+5 den selamlar, iki güne bir beta takiplerinden sonra bugün Usg de keseyi gördük çok şükür.
Darısı isteyen, haber bekleyen herkesin başına.
Kalp atışı için 2 hafta sonra tekrar Usg yaptıracağız inşallah
SAT tarihiniz nedir ve döngü uzunluğu26 Ekim: 90
28 Ekim: 300
30 Ekim: 853
1 Kasım: 2391 İdi değerlerim
3 kasımda kan vermedik keseyi görünce
Sat 1 Ekim, bat 26 Ekim26 Ekim: 90
sat 29 eylüldü benim değerlerim resmen sizle birebir aynı ben iki kez kan verdim çarşamba kese için gideceğiz nasipse görebilirim o halde26 Ekim: 90
multivitamin tarzı bişey kullanıyorsanız o yapabılır onceden doktorum henuz gerek yok bulantı ateş tarzı aeyler yapabılır sonrası için öneriyorum demişti.Kızlar folik asit bana dokunuyor sanırım yan etki yapıyor yaşayan var mı? Mide bulantısı baş dönmesi yapıyor sıcak falan basıyor ya bu normal mi?
keseniz nasıldı birde bu değerlerle konumu büyüklüğü ne dedi doktor aşırı merak ediyorumSat 1 Ekim, bat 26 Ekim
gec dollenmiştir canım gormussun ya sonucta uzulme büyüyecek annesiKızçeler 5+2 den selamlar ben de keseyi gördüm çok şükür doktor 5 mm olarak ölçtü hafta olarak 4+4 e uygun dedi 5 kutu duphaston yazdı ilk aylarda düşük olmamasını desteklemek için yazıyorum dedi. Bir de karma multivitamin yazdı Previt positive omega diye. Onun dışında 20 gün sonra da kalp atışına çağırdı inşallah onu da duyarım kese küçük olunca birazcık üzüldüm
Ne dedi doktor? Hayırlı haberler gel inşallahBugün iki de birazdan gidicem
3 mesaj önce yazdım ayrıntıları gördük keseyi çok şükür darısı bekleyen herkese olsunNe dedi doktor? Hayırlı haberler gel inşallah
Ah inşallah büyür inşallah gruptaki herkes hayırlısıyla sağlıkla güzel haberler alır hepgec dollenmiştir canım gormussun ya sonucta uzulme büyüyecek annesi
Bugün gecikmenin 1.günü oluyor henüz :)Erken döllenme de olabilir. Şuan gecikme var mı?
Ben de cuma günü 5+2de gördüm 6mm kese haftasıyla uyumlu dedi. Olsun inşallah sağlıkla büyürler her gün 1mm büyüyormuş galibaKızçeler 5+2 den selamlar ben de keseyi gördüm çok şükür doktor 5 mm olarak ölçtü hafta olarak 4+4 e uygun dedi 5 kutu duphaston yazdı ilk aylarda düşük olmamasını desteklemek için yazıyorum dedi. Bir de karma multivitamin yazdı Previt positive omega diye. Onun dışında 20 gün sonra da kalp atışına çağırdı inşallah onu da duyarım kese küçük olunca birazcık üzüldüm
Benim de mide yanması yapıyor. Yokken hemen kahvaltıdan sonra içince pek yapmıyor.Kızlar folik asit bana dokunuyor sanırım yan etki yapıyor yaşayan var mı? Mide bulantısı baş dönmesi yapıyor sıcak falan basıyor ya bu normal mi?
Hayırlı olsun canımm çok güzel bi şey keseyi görmüşsün 4+4 olmasına rağmen :)) canını sıkma hiç. Vajinal mi baktı karından mı baktı acaba birde bana vitamin falan vermedi ya sadece folik asit dedi niye böyle her doktor farklı bir yol izliyor kiKızçeler 5+2 den selamlar ben de keseyi gördüm çok şükür doktor 5 mm olarak ölçtü hafta olarak 4+4 e uygun dedi 5 kutu duphaston yazdı ilk aylarda düşük olmamasını desteklemek için yazıyorum dedi. Bir de karma multivitamin yazdı Previt positive omega diye. Onun dışında 20 gün sonra da kalp atışına çağırdı inşallah onu da duyarım kese küçük olunca birazcık üzüldüm
Ay inşallah büyüsünler büyüsünler kocaman olsunlar inşallahBen de cuma günü 5+2de gördüm 6mm kese haftasıyla uyumlu dedi. Olsun inşallah sağlıkla büyürler her gün 1mm büyüyormuş galiba
Karından görebildi çok şükür zaten büyük ihtimalle görürüz diye başlamıştı. Her doktorun işleyişi farklı bu gebelik olaylarında tek yapacağımız şey doktorumuza güvenmek ben çok araştırmadım okuldan öğretmen arkadaşlarımın gidip memnun kaldığı bir doktordu direkt ona gittim ben hiç kan vermedenHayırlı olsun canımm çok güzel bi şey keseyi görmüşsün 4+4 olmasına rağmen :)) canını sıkma hiç. Vajinal mi baktı karından mı baktı acaba birde bana vitamin falan vermedi ya sadece folik asit dedi niye böyle her doktor farklı bir yol izliyor ki
Bence gözüküyor canım kaç mm ölçtü söyledi miArkadaşlar yolk gözüküyor mu sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?