Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba son adet tarihim başkangıcı 5 ekim yumurtlama tarihim 20-21 ekim gebe kalma tarihim regl döngüö genelde 32 gün sürer. Dün beta baktırdım 455 çıktı sizce nasılll haftaya kadın doğuma gidio ultrason yaptırmak istiyorum ilk gebeliğim

Ben zaten kullanıyorum da şu açıdan sormak istemiştim tam yazamadım, geçen ay rutin kontrolüme göre değerim yükselmiş birden hamilelik ile ilgisi var mıdır diye. Dozumu yükseltecek doktorum
Hamilelik hormonları tsh yükseltiyor. Eğer 2,50 -2.75 üstündeyse tsh doz ayarlaması yapar doktor mutlaka bir gözükün

Ben zaten kullanıyorum da şu açıdan sormak istemiştim tam yazamadım, geçen ay rutin kontrolüme göre değerim yükselmiş birden hamilelik ile ilgisi var mıdır diye. Dozumu yükseltecek doktorum
evet hamilelikte oluyor sanırım.bende ilk gebelikte doğum sonrası olmustı sonra düzeldi ama bu sefer ilk kan değerimde cıktı.hekimim gebelikte oluyor bazen ama kontrolde tutmamız gerek dedi 25 mg lik başladık bugun

Gayet iyi değeriniz isterseniz 2 gün arayla 1 kan daha verebilirsiniz artışı görmek önemli çünkü. Vajinal ultrason için 1500, karından ultrason min 3000betahcg olması gerekiyor aşağı yukarı. Ona göre gidebilirsiniz doktora

evet hamilelikte oluyor sanırım.bende ilk gebelikte doğum sonrası olmustı sonra düzeldi ama bu sefer ilk kan değerimde cıktı.hekimim gebelikte oluyor bazen ama kontrolde tutmamız gerek dedi 25 mg lik başladık bugun
Evet oluyormuş gerçekten benim geçen ay 2,5 tu tsh değerim dün verdiğim kanda 6,15 çıkınca panikledim baya doktora gideceğim bugün normalde 75 mg kullanıyorum artık 100 e geçerim heralde

Teşekkür ederim bugün gideceğim 6,15 çıkmış baya korktum. Normalde 75 mg içiyorum
Evet biraz yüksek çıkmış ama hiç korkma hemen farkettiğin için doz ayarlaması ile hızlıca normal sınırlara döner. Bende hashimoto hastasıyım ilk hamileliğimde tsh normal değerin üstüne çıkmıştı. Doz ayarlaması ile hemen normal sınırlara düştü. Takipte kalınca sıkıntı olmuyor

İnşallah bakalım teşekkür ederim

Merhaba hayırlı olsun kaç haftalık görüntü bu bende ayın 17 sine randevü aldım acaba kalp atışını felanda görebilir miyim o zaman 6+3 oluyor
Karından kalp atışı duyabilmek için 8.haftalarda bile duyulabiliyor, betahcgniz 3000in üzerinde olursa ana kese gözükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…