Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim beta hcg de yüksek gidiyor galiba sat 7 ekim dün kan vermiştim 1674 çıktı sizce
Çok iyi benim gibi olmuş sizin de, ben de şok olmuştum. Sat 3 Ekim. 2 kasımda beta 2367 idi. İkiz diye korktum ama bir gün sonra hemen gittiğimde doktor normal bir değer demişti. 4-5 güne keseyi görürsünüz :)

Bana vajinal ultrasonla görebiliriz bugün keseyi dedi gitsem mi gitmesem mi kararsız kaldım ben de

Kızlar benim hala ara ara regl sancısına benzer hafif sancılarım var. Bu normal mi? Lekelenme tekrar yaşamadım. Ondan da çok korkmuştum. Bu sancılar yerleşmeden midir ? 3 gündür raporluyum ama hep böyle olacaksa ben nasıl 9 ay hayatta kalacağım diye düşünüyorum :)))

Bana ilk gebeliğimde verdiler kullandım, bi sakıncası yok kullanın, bunun için henüz kadın doğuma gitmedim pazartesi bunda da verir mi bilmiyorum
Ben zaten kullanıyorum da şu açıdan sormak istemiştim tam yazamadım, geçen ay rutin kontrolüme göre değerim yükselmiş birden hamilelik ile ilgisi var mıdır diye. Dozumu yükseltecek doktorum

Bir de bu yeni yasa tasarısı vardı doğum sonrası iznin 16 haftaya çıkacağına dair. O konuda bilgisi olan var mı? Devlet memuruyum.

Valla bilmiyorum çok enteresan bir durum insan bir an önce görmek istiyor mutlulukla bir yandan korkuyla vajinalden herkes çekiniyor burda o yüzden tereddüt ettim ben de
Ben de çekiniyorum da insan emin olmak istiyor yine de :) çarşamba kalp atışı için çağırdı doktor. Onu da bi duysam biraz rahatlayacağım. :)

Valla bilmiyorum çok enteresan bir durum insan bir an önce görmek istiyor mutlulukla bir yandan korkuyla vajinalden herkes çekiniyor burda o yüzden tereddüt ettim ben de
canım doktorlar resmen her konuda 2 ye ayrılmış durumdalar. benim doktorum da sıkıntı yaratmaz diyor ama ben karından görene kadar bekliyorum.

Normal canım:) benim ilk başlarda okadar ağrım olduki bel ve karın tutunamayacak düşüyor galiba dedim hep wcye gittiiğimde kan gelecek diye baktim ama şükür hiçbir sıkıntı yok.. yerleşme ağrısıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…