Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Dpo13 ü bitirmiş ve reglim bir gün gecikmiş olarak yazıyorum
Testleri negatif olup gecikme sonrası dpo13 den sonra gebe olduğunu öğrenen oldu mu?
Umudumu keseyim Regl mi bekleyim yoksa gebelik testlerine devam mı edeyim bilemedim

Bende o testten denedim adete 3 gün kala yanıltma payı yok o markanın
Laboquick erken gebelik olanı mı söylediğimiz yoksa normal kaset testi mi

Merhabalar bende bugün sabah acilde kan testi verdim 135.51 cıkmıstı beta aksam pembe kanama geldi biraz acile geldim beta 153 lere cık mıs ama 2 günde bir bakıca dedi kan uyuşmazlığı ignesi yapcaklar birazdan bu durumu yasayan varmı

Bana kan uyuşmazlığı iğnesini kürtajdan sonra yapmışlardı siz muhtemelen kimyasal geçiriyorsunuz

Reglime 3 gün var ama testte silik bile çıkmadı ve suan karnımda hafif sancı var çok üzülüyorum buna

Merhaba arkadaşlar bende henüz hamile değilim dpo 6. gündeyim manifestlemeye geldim aranıza alın beni de :) daha önceki hamileliğimde bebeğin kalbi durdu 7 haftalıkken 5 eylülde kürtaj oldum sat 8 Ekim ilk adetten sonra denemeye başladık tekrar. İnşallah 2026 temmuz annesi olarak burada kalıcı oluruz hepimiz Allah herkesim gönlüne göre versin mucizesine kavuşanlara da hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bana ve tüm isteyen kardeşlerimize dua etmeyi unutmayın

ilk foto dün sabah diğeri bu sabah .koyulasma var mı kızlar.bu sabahkini dünden iki saat once yaptım.sadece adet iki gün gecti daha koyu olması gerekmez mıydı?

Eklentiler

• IMG_6246.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_6255.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 19
Kızlar sol tarafıma adet sökülme ağrısından bile fazla ağrı giriyor. Öğrenme değerim 16ydı tekrar kan vermedim tutunmaya mı çalışıyor anlamıyorum. Gece ağrıdan uyandım. Sabah da idrar testi yaptım öncekine göre daha koyuydu. Böyle yerleşme sancısı yaşayan var mı?

bolca dinlenin bence ılk aylar agrı cok normal . eğer agrıya kanama eslık ederse tehlıkelıdır

Kızlar ben cumartesi günü gittim doktora beta hcg 467 çıktı. Doktor bugün tekrardan kan vermem gerektiğini söyledi. İş çıkışı gidip kan vereceğim inşallah iki katına çıkmıştır aminn

oraya geldiyse bugun bence binleri gecmıstır aynı saatlerde yapmaya calısın

bu 467 nin testi var mı nasıl görünüyordu acaba testlerde

Adetiniz geçti Mi ? Geçti ise kan verin tekrar. Değer düşük ama ikiye katlanırsa çok iyi

ilk foto dün sabah diğeri bu sabah .koyulasma var mı kızlar.bu sabahkini dünden iki saat once yaptım.sadece adet iki gün gecti daha koyu olması gerekmez mıydı?
Koyulasma görünüyor en iyisi kan testi verin içiniz rahat etsin

iğne etkisi devam ediyordur diye korkuyorum yarın sabah tekrarlayacağım yarın 14. gün böyle olursa kan vereceğim 3,5 senedir pcosla anne olmak için gün sayıyorum artık

Son adet tarihiniz nedir

29 eylül son adet, 14 ekim ovitrelle yapıldı 1 doz, 15 ekim ovulasyon pikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…