Kızlar ben cumartesi günü gittim doktora beta hcg 467 çıktı. Doktor bugün tekrardan kan vermem gerektiğini söyledi. İş çıkışı gidip kan vereceğim inşallah iki katına çıkmıştır aminn
kızlar selam dpo 11 bata 3 gün var manifest yapayom inşallah bu gruba girmek nasip olur yorumlarnız benim için önemli dün bu testten yaptım çok zor gözüküyordu sabh gene yaptım bu şekilde Labaquick kaset teste silik çıkıyor fotoğrafta gözükmeyecek kadar bakalım
Eki Görüntüle 3664849
Eki Görüntüle 3664850
kızlar selam dpo 11 bata 3 gün var manifest yapayom inşallah bu gruba girmek nasip olur yorumlarnız benim için önemli dün bu testten yaptım çok zor gözüküyordu sabh gene yaptım bu şekilde Labaquick kaset teste silik çıkıyor fotoğrafta gözükmeyecek kadar bakalım
Bata 3 gün var canım dpo 11 sanırım yeni yerleşip beta salıgolıyor önceki hamileyim gibi çünkü sık tuvalet bol kasık ağırsı 2 Güne gene yapar kan veririm kaset test güvenilir diyorlar bakalım
Gittim ama daha çok erkenken yakaladığımı söyledi. Bugün kan almadı cuma gel artışa bakalım dedi. Düzgün 2 kat artarak gitse bile çok erken fark ettiğim için kasımın 2. haftasında anca kese gözükür dedi.