Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallahh çıkmıştır bizede haber ver

Son adetim 28 Eylül ama geç yumurtladığım için adetim kaydı mı bilmiyorum o yüzden adetim geçti mi emin değilim. Dpo10'da 16 ile öğrendim
dpo 10 da 16 değer çok iyi kan testi ile artışa bakın anlasılır

ayy ağzınız bal yesin inşallah doğrudur dedikleriniz :) yarın sabah da test yapacağım bakalım t çizgisi olursa yine akşam beta baktıracağım

kızlar selam dpo 11 bata 3 gün var manifest yapayom inşallah bu gruba girmek nasip olur yorumlarnız benim için önemli dün bu testten yaptım çok zor gözüküyordu sabh gene yaptım bu şekilde Labaquick kaset teste silik çıkıyor fotoğrafta gözükmeyecek kadar bakalım

üzgünüm ama bu test cizgisi değil gibi idrar fazla olmus kaymıs cizgi diğer testinizi de atar mısınız

üzgünüm ama bu test cizgisi değil gibi idrar fazla olmus kaymıs cizgi diğer testinizi de atar mısınız
Diğer hamilelgiöi 3 gün gecikince bu şekilde test yapmıştım bundan bi tık koyuydu71 çıkmıştı nasip artık batı bekleyeceğim belirtilerimmde var bakalım

bunda var gördüm kaç gün var bata insallah bebeğiniz sizinledir isteyen herkese nasıp olsun
Bata 3 gün var canım dpo 11 sanırım yeni yerleşip beta salıgolıyor önceki hamileyim gibi çünkü sık tuvalet bol kasık ağırsı 2 Güne gene yapar kan veririm kaset test güvenilir diyorlar bakalım

Merhaba arkadaşlar benide alın aranıza şuan çok yeni 13 ekimde transfer oldum ve Kasımın 3ünde kese görmeye gidicez inşallah. Burdaki tümmm arkadaşlarım sağlıcakla kucaklarına alsın bebeklerini inşallah

Kızlar kese kaçıncı haftada gözükür 5.haftada gözükür mü sizce

İnşallah canım haber verirsin bizede
Gittim ama daha çok erkenken yakaladığımı söyledi. Bugün kan almadı cuma gel artışa bakalım dedi. Düzgün 2 kat artarak gitse bile çok erken fark ettiğim için kasımın 2. haftasında anca kese gözükür dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…