Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaslar yaşım 27 ilk gebeligim sat 6 ekim hamileligimi pazartesi günü ögrendim kanda 139 ile, agrilarim var surekli neredeyse basen siddetleniyor kramplar bazen ise hafif hafif sirt karın kasik bel yanlarım bacaklarım her yer neredeyse mide bulantısı yok denecek kadar az agrilarim aksam çoğalıyor bu arada gündüz cok cok az normal mi daha doktora gitmedim kese görünmez diye kan da vermedim bi kez verdim korkuyorum ya normal mi kızlar bu agrilar ne zaman geçer

Kızlar ben 5+5 yim 2 gun sonra 6+0 da kese görmeye gidicem tüp bebek. Mide yanmam oluyordu ama bu iki gündür malesef kusuyorum daha erken degilmi kusmak icin benim baya kötü yaptı. Kusmalariniz başladımı neden boyle oluyor. İkiz olabilir beta yuksek gidiyordu zaten bu da etkili olabilir mi beta fazla yuksek diye kalp carpintim da cok kanama vs hic birsey yasamadim suana kadar ama sol tarafımda kasigimda sanki şişlik varmış gibi bir his var ve ağrıyor. Dis gebelik falan olabilir mi ?

Benimde 5 haftalıkken bulantım başladı , şimdi 6+2 yim aynı şekil devam ediyor daha şiddetlendi , bence normal. Ve istahsızlık var

Ben de şu an 5+2’yim. Betam en baştan beri çok yüksekti (regl günü 2367 ile öğrendim) o yüzden hala çarpıntım çok. Aynı şekilde sol yumurtalıkta şişlik gibi ara ara giren ağrı da var. Normal regl sancısı gibi ağrılarım da var benim. Ama keseyi gördüm. Siz de görürsünüz merak etmeyin dış gebelik değildir :)

Normal bence benim de ilk gebeliğim o yüzden her ağrıdan korktum ama doktorum normal olduğunu söyledi :)

Arkadaşlar bir de gebelik öncesi lazere gidip şimdi bırakmak zorunda kalan var mı? Bu süreçte nasıl bir yöntem kullanacağız ?

Bende de aynı ağrılar var regli gibi bu onun dışında farkli gibi gelince agri endise ettim. Bende de cok çarpıntı var vücudum neye uğradığını şaşırdı resmen. Insallah görürüm sağlıklı bir sekilde ilerler

Ben de kendim alıyorum ama emla krem surup bekleyip doktora sorucam zararsızsa devam ama lazer gitmeye izin vermez ya bence
Ben lazer gidiyodum Yuz icin birsey olmaz dedi yaptiranlarda varmış gittigim yerde ama vücut için lazer yapan yer kendide önermedi bebek varken. Yoksa kompleye baslicaktim yarım kalcak diye gitmedim. Agda sir yapmayada korkuyorum tüp bebek olunca daha hassas ilaçlarla tutunuyor zaten ben tüy dökücü kremle alcam sanırım.

Cok kotu ilk başlarda da cok yemek yeme isteği vardi sonra yavaş yavaş iştahım kapandı üstüne birde kusma eklendi Allah yardımcımız olsun
Benimde aynı böyle oldu, önüme bidonla tursu alıp yiyordum şimdi görmek bile istemiyorum :) cidden Allah yardımcımız olsun kolaylıkla geçsin inşallah

Merhaba kızlar bende temmuz annesi adayıyım ❤ sat 30 eylül bat 5 kasım reglim spiral olduğu için düzensizdi 15 ekimde spirali çıkarttım 21 ekim yumurtlama oldu sat a göre 5+5 yumurtlama ya göre 4+5 gebeyim 3. Çocuk olacak inşallah ❤ 30 ekimde erken gebelikle pozitifi gördüm 31 ekimde öğlen 12.50de kan verdim 26.21 cıktı değer takibi için 4 kasım sabah 9.30 da kan verdim tekrar 437.9 çıktı tekrar kan vermedim yarın kontrole gidicem kese için inşallah görürüm değerim biraz hızlı artmış sanırım normalmi sizce 17 kat artıs diyor hesapladıgımda oğlum da 71.01 ile ogrenmiştim 72 saat sonra 316.37 ye yükselmişti ona kıyasla da fazla gibi görünüyor umarım hepimiz güzel bir gebelik geçirip saglıkla kucagımıza alırız
Tahmini doğum 14 temmuz❤

Son düzenleme:
Tüy dökücü de zararlı degil mi bi de hassasiz zaten kqainti vs yapar kesin

Kızlar 4 hafta 3 günde 158 beta ile teyitledük çok şükür. Fakat 1 gün kahverengi lekelenmem oldu. Çok endişeliyim boş gebelik falan mevzuları nedir acaba? İnsan bilmediği herşeyin cahili

Cok kotu ilk başlarda da cok yemek yeme isteği vardi sonra yavaş yavaş iştahım kapandı üstüne birde kusma eklendi Allah yardımcımız olsun
Benim de 5. hafta bittikten sonra bulanti yok ama istahsizlik var. Öglen 1e kadar hic birsey yiyemiyorum öglen 1de ise aclik bir anda bastiriyor bu sefer de doyamiyorum.

Kızlar 4 hafta 3 günde 158 beta ile teyitledük çok şükür. Fakat 1 gün kahverengi lekelenmem oldu. Çok endişeliyim boş gebelik falan mevzuları nedir acaba? İnsan bilmediği herşeyin cahili
Gebeliğin başlarında ufak tefek lekelenmeler normal, hala yerleşmeye çalışıyor. Ama kanamaya döner ve artarsa ya da ağrınız çok olursa kesinlikle doktora gidin. Boş gebelik vs de hiç düşünmemeye çalışın nadir olan şeyler inşallah normal ilerleyen bi gebelik olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…