Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım şükür şuan 6 haftalık hamileyim tabi tedirginlikle takip ediyorum süreci inşallah bir sıkıntı çıkmaz sen nasılsın
İnşallah cikmaz sağlıkla alırsınız kucağınıza..Benim lekelenmeler ile başlamıştı sizin de kürtaj öncesi öyle olmuş muydu,kurtaj sürecinden sonra ne kadar sürede hamile kaldınız

Merhaba sanırım bende 4 haftalığım ama emin olamıyorum çünkü henüz doktor randevuma gidemedim bende de aynı belirtiler var sadece burnum kanamıyor. Bende her an regl olacakmışım gibi hissediyorum. Çok garip bir durum

Ya biz türk kadınları olarak bence kilo almaya iştaha meyilliyiz inş 5 kilo max 10 kilo alıp sağlıklı hayırlı bi şekilde doğumumuzu yaparız
Ben minyon ve yiyip yiyip kilo almayan birisiyim. İlk hamileliğimde 18 kilo aldım ama bebek 2750 felan doğdu bakalım bunda kaç alacağım. Midem bulanıyor ama iştahım çok açık. Mide bulantısı hapı içip tüm gün yemek yiyorum şuan, henüz kilo almamışım bakalım

İnşallah cikmaz sağlıkla alırsınız kucağınıza..Benim lekelenmeler ile başlamıştı sizin de kürtaj öncesi öyle olmuş muydu,kurtaj sürecinden sonra ne kadar sürede hamile kaldınız
Hayır benim direk kalbi durdu hiç kanamam olmadı hatta sonrasında kanama başlasın diye ilaç verdiler ona rağmen kanamam olmadı. 4 ay sonra ama zaten bi süre o psikolojiden çıkamadığım için düşünmemiştim çocuk

Ben yurtdışında yaşıyorum. Burda sağlık sistemi Türkiye’deki kadar iyi değil ne yazık ki en erken randevu aralık sonunda beklemek zorundayım.

Aşkım senin ilk bebeğin galiba bebeğin kilosu yüksek olursa normal doğum şansın azalıyor hatta yok oluyor dikkat edersen zaten gerek yok diyetisyene ama dikkat edemem dersen şart
yok canım 2. olacak ilkinde +25 kg ama kilodan değil benim hanım yerini rahat buldu 40. hafta sezaryene girdim suyu bitmiştğ artık ama dediğin gibi doktordan bi kere fırçasını yemiştim bu kadar hızlı kilo alırsan mecbur sezaryene alcam seni diye
aynen o niyetle diyetisyene başladım ben yıllardır sağlıklı beslenir nerde neyi ne kadar yiyeceğimi bilirim normalde öğrendim artık ama hamilelik olunca insan bi uzman desteği istiyor. iştah açılırsa kaçamıyosun ama en azından çabalasak iyi olur
Hcg 612 çıktı henüz doktora gidemedim tahmini kaç haftalıktır ? Bilgisi olan var mı ?
4 hamilelik uygulamaları var oraya giriiin sat her şeyi hesaplıyorlar

@caannsuu yaş kaç kaçıncı çocuk detayları yazarsan listeye eksiksiz ekleyeyim
Firuzsan canım sende adını yazdım kalanları yazarmısın
Kızlar eksiksiz yazınki tekrar tekrar yazmayayım
27 yaş, ilk çocuk, sat 28 eylül tahmini doğum tarihi 8 temmuz 2026. keseyi 5+3'te gördüm henüz kalp atışı görmedim.

Çok iyi 18 kiloya rağmen bebek 2750 olması ben aldığım kilo 17 ama bebek 4200 dü ben normak yiyordum kız ama nası oldu anlamadım yani dikkat et sende aman

Kızlar sizde de tansiyon düşüklüğü oluyor mu? Özellikle sabahları çarpıntı ve düşük tansiyondan ayağa kalkamıyorum. Şu an kahvaltı ettiğim halde geçmedi mesela.
Oluyor ya 2 gün önce aç karna kan vermem gerekiyordu. Hastanenin önünde baygınlık geçirdim uyanır uyanmaz ağzıma bir şeyler atıyorum ki düşüp bayılmayayım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…