Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ilk foto dün sabah diğeri bu sabah .koyulasma var mı kızlar.bu sabahkini dünden iki saat once yaptım.sadece adet iki gün gecti daha koyu olması gerekmez mıydı?
Tebrik ederim hamilesinizzz ben de ilk gebeliğimi silik çizgi ile öğrenmiştim 🥰

bunda var gördüm kaç gün var bata insallah bebeğiniz sizinledir isteyen herkese nasıp olsun🤲🏻❤️
IMG_1667.webp

kızlar bu anlamlı bişey mi sizce???
Artık neye anlam yükleyeceğimi şaşırdım da ben

Eklentiler

• IMG_9223.webp
    IMG_9223.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 28
Aaaa test yaptın mı?? Kuş üzümün değil ısrarla kuş üzümlerinin olduğunu düşünüyorum 😂 çok sevindim arkadaşım inanılmaz mutlu oldum kendim kadar sevindim diyebilirim 🙏 ❤️

yarın sabah kan vermeye gidiyorsun değil mi? Bir de 2 Temmuz olarak nasıl çıktı sende ? Benim ki 25 Haziran olarak çıkıyor. Ama seninle transfer tarihlerimiz aynı.

Sat ne senin?
D damybe cim biz nasipse Temmuz annesi miyiz, yanlış dua etmeyelim, durabildikleri kadar dursunlar içerde büyüsünler, 22 Haziran gibi hesaplamıştım ben de ama. Sizi burda görünce😍

D damybe cim biz nasipse Temmuz annesi miyiz, yanlış dua etmeyelim, durabildikleri kadar dursunlar içerde büyüsünler, 22 Haziran gibi hesaplamıştım ben de ama. Sizi burda görünce😍
Tomris yani ben bu forumu açarken bir ümit acayip dedim. Enerjiyle çeksin sinerji yaratayım. Ama haziran sonunu baz almıştım. Haziransonu olduğu içşn temmuza kadar tutmaya çalışırım yengeç olsun bebeğim diye de ayrı bir manifest yapmıştım. Ama işe yaramadı 😂 kötü mü oldu hayır mükemmel oldu çünkü ikizlerimi bekliyorum. İlşin özeti ben sanmıyorum 22 hazirana kadar bekleyeceklerini. Bu mercimekler mayısın ortasında dünyaya gözlerini açarlar bence 😍

Tomris yani ben bu forumu açarken bir ümit acayip dedim. Enerjiyle çeksin sinerji yaratayım. Ama haziran sonunu baz almıştım. Haziransonu olduğu içşn temmuza kadar tutmaya çalışırım yengeç olsun bebeğim diye de ayrı bir manifest yapmıştım. Ama işe yaramadı 😂 kötü mü oldu hayır mükemmel oldu çünkü ikizlerimi bekliyorum. İlşin özeti ben sanmıyorum 22 hazirana kadar bekleyeceklerini. Bu mercimekler mayısın ortasında dünyaya gözlerini açarlar bence 😍
Ben de geçen ne demiştim biliyor musun, 19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramında gelirler🤭. Yengeç bizim eve de iyi olurdu ama nasip💐🤲🏻 Sağlıkla gelsinler de bekliyoruz.

Baya netti inanamadım iki tane yaptım ikisi de net çıktı

Eklentiler

• IMG_1369.webp
    IMG_1369.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_1364.webp
    IMG_1364.webp
    15 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_1366.webp
    IMG_1366.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 12
Yumurtalamanızdan sonra hangi gün bu değer çıktı acaba
Yumurtlamam şöyleydi; ovülasyon kitim 8 ekimde silikti, 9 ekimde çift çizgi oldu, 10 ekimde silikleşti hem 9 ekim hem de 10 ekim ilişki oldu, hamilelik testi 25 ekim çift çizgi çıktı aynı gün kan verdim yani yumurtlamadan 15 gün ya da 16 gün sonrası oluyo, yumurta sanırım 9 ekim gecesi çatladı

Eklentiler

• IMG_1371.webp
    IMG_1371.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 4
  • IMG_1370.webp
    IMG_1370.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 2
Back
X