Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı olsun kan verdiniz mi acaba
Yok ben testlerden koyulaşmayı takip ediyorum kıpkırmızı olunca dün onu da bıraktım artık benim damarlarım çok ince çok zor bulunuyor kim alırsa damarı patlatıyor üç hafta mor geziyorum o yüzden ne kadar az kan verirsem o kadar iyi benim için ama tabi bu süreçte elimin tersiyle üstünden de olsa kan vericem gibi duruyor 🫣

Valla eğer bekleyebiliyorsanız kan vermeye de gerek yok 5 hafta olunca keseye gidin hatta biraz da beklersen 6 olsun kalp de duyulur belki 😂 biz erkenden öğrenip her şeye stres oluyoruz bir de alttan bakıyorlar bu haftalarda her gittiğinde
simdi kana bi bakayım haftayı belırleyeyım bana gec dollenme gibi gelıyor cunku😂sonra doktora acele etmeyecem

Kese için acaba battan 6-7 gün sonrayamı tekabül eder sizce veya direk 15 gün sonramı gideyim ?
Kimi 4.haftada da görüyormuş keseyi genelde 5.hafta ama aynı şekilde 6.haftada da görülebiliyormuş sanırım bu da döllenme zamanıyla ilgili ben şansımı 5.haftada denicem haftaya pazartesi inşallah bu gruba bolca güzel kese fotoğrafları atılır 🧿

Kimi 4.haftada da görüyormuş keseyi genelde 5.hafta ama aynı şekilde 6.haftada da görülebiliyormuş sanırım bu da döllenme zamanıyla ilgili ben şansımı 5.haftada denicem haftaya pazartesi inşallah bu gruba bolca güzel kese fotoğrafları atılır 🧿
Benim 14 ünde pik gördüm 15 inde çatladı yumurta bilmiyorum bende

bende bugün tekrar kan verdim yükselmeye devam ediyoruz :) darısı her isteyenlere inşallah

Eklentiler

• IMG_1910.webp
    IMG_1910.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 21
Kızlar merhabalar,sat 30 Eylül bat 22 Ekim tarihinde başlamam gerekiyordu,koyu kahverengi akıntım oldu çikolata kistim olduğunu için genelde hep regli öncesi kahverengi akıntım olur .23 Ekim'de de aynı şekilde peçeteue sildikce geldi kahverengi Pembe renk reglim baslyacak diye üstüne düşmedim test yapmayada korkuyorum daha önce 3 kaybim oldu .bu gelen yerleşme kanaması olabilir mi?

kan testi verdim 338 geldi testimde bu sekılde adetin 3. günündeyim bana düşük geldi moralim bozuldu

Eklentiler

• IMG_6289.webp
    IMG_6289.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 9
Kızlar demir ve d vitaminim eksik çıktı ama doktor ilaç kullanma dedi 12. Haftadan önce. Böyle bir durum yaşayan var mı

Back
X