- 18 Mayıs 2025
- 170
- 103
- 18
- 29
Daha erken ama demi eşya almaya ya insan indirimleri de kaçırmak istemiyor ama ne olur ne olmazBu indirim döneminde gerçekten ben bazen saatler geçiriyorum bebek eşyası bakarken zaman algım kayboluyor çok keyifli![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha erken ama demi eşya almaya ya insan indirimleri de kaçırmak istemiyor ama ne olur ne olmazBu indirim döneminde gerçekten ben bazen saatler geçiriyorum bebek eşyası bakarken zaman algım kayboluyor çok keyifli![]()
Ya kötü uğuru var diyorlar ama ben indirimde çok ciddi düşen şeyleri aldım. Bidaha o fiyatlara alamayacağım çünkü, sonrasında da en az 3-5 kat artıcak boşuna cebimden fazla para çıkmasın dedimDaha erken ama demi eşya almaya ya insan indirimleri de kaçırmak istemiyor ama ne olur ne olmaz
Ne biliyim öncekinde minik bi kaç şey almıştım sonra kayıp yaşayınca o eşyalar beni perişan etti şimdi çekiniyorum birazYa kötü uğuru var diyorlar ama ben indirimde çok ciddi düşen şeyleri aldım. Bidaha o fiyatlara alamayacağım çünkü, sonrasında da en az 3-5 kat artıcak boşuna cebimden fazla para çıkmasın dedim![]()
Ben eskişehirdeyim, burada Osmangazi üniversitesi hastanesinde ücretsiz yapılıyor hepsi. Yakın olunca hepsini yaptırdı doktorum ilk düşük de olsa olsun içimiz rahatlasın dedi, hâlâ muayeneye gittiğimde senin her şeyin normaldi diye istemeden o bile şaşırıyor. Belki de doktorlar bi cevap bulamayınca sigarayı öne atmışlardır inanın hiç bilmiyorum. Sadece sanırım kayıptan sonra ben de hep onu suçlamışım, şimdi bırakırken hiç zorlanmadım o yüzdenBenim de bir kürtaj hikayem var maalesef ama ilk kayıp olduğu için test yapmamışlardı siz şimdi sigara diyince ben de iyice korktum günde 1-2 tane içiyordum onu bile kesicem sanırım
Regl mi olacağım acaba diye bir korku oldu valla, bir de acı eşiğim çok yüksek benim o dayanılmayacak acıları nasıl anlarım bilmiyorumRahim genişlemeye başladığında oluyor o ağrılar dayanılmayacak kadar ağrımadıkça korkmayın, güzel birşey aslında ben burdayım ve yerimi büyütüyorum diyor bebişiniz
Piyanolu aktivite matını aldım, nebulizator, ateş ölçer, süt sağım için pompa aldım, ıslak mendiller bile çok ucuzdu dayanamafım alfımNe biliyim öncekinde minik bi kaç şey almıştım sonra kayıp yaşayınca o eşyalar beni perişan etti şimdi çekiniyorum birazneler aldın indirimde
Haklısın galiba baya güzel yatırım olmuş senin şimdidenPiyanolu aktivite matını aldım, nebulizator, ateş ölçer, süt sağım için pompa aldım, ıslak mendiller bile çok ucuzdu dayanamafım alfımbiz de geçen hamilelikte bi kaç bi şey almıştık bazen üzülüyoruz ama bebiş de çok istiyoruz o yüzden bi şekilde kullanılıcak inşallah diye düşünerek aldık hep, genellikle elektronik şeyleri aldım ama kıyafet hiç almadım
elektronikler uçuyor fiyatta çünkü. Şu reflü yataklarından aldım ekstra bi de dans eden oyuncakları görünce dayanamadım aldım.
![]()
Şanslıymışsın bence ben kendimi yiyip bitirdim benim yaptığım bir şeyden dolayı mı oldu acaba diye en azından bir sorun olmadığını bilmek güzel sigara bile olsa bi sebebe bağlamak istiyor insanBen eskişehirdeyim, burada Osmangazi üniversitesi hastanesinde ücretsiz yapılıyor hepsi. Yakın olunca hepsini yaptırdı doktorum ilk düşük de olsa olsun içimiz rahatlasın dedi, hâlâ muayeneye gittiğimde senin her şeyin normaldi diye istemeden o bile şaşırıyor. Belki de doktorlar bi cevap bulamayınca sigarayı öne atmışlardır inanın hiç bilmiyorum. Sadece sanırım kayıptan sonra ben de hep onu suçlamışım, şimdi bırakırken hiç zorlanmadım o yüzden
Geçmiş olsun kuzum.. ıhlamur öneriyorlar bitki çayı olarak bal karabiber falan yapsan belki o da iyi gelirBen yine grip oldum… ne önerirsiniz arkadaşlarım ya bana bir şey söyleyin nolur
Ihlamur yarın alayımGeçmiş olsun kuzum.. ıhlamur öneriyorlar bitki çayı olarak bal karabiber falan yapsan belki o da iyi gelir
Meyve yiyorsundur umarım bol c vitamini alIhlamur yarın alayımhapşırmaktan tıksırmaktan yoruldum ilaç da içemiyoruz bağışıklığım çok düştü demekki. Teşekkür ederim
Ben de gripken öğrenmiştim sonucu hala gribim…. Doktor c vitamini ve parol alabilirsin dedi bana. Ben idrar yolu enfeksiyonu çok olduğum için cranberry içiyorum bir de o da c vitaminli geçmiş olsunBen yine grip oldum… ne önerirsiniz arkadaşlarım ya bana bir şey söyleyin nolur
Ya c vit alıyim ben de.. mandalina limonla takviye etmeye calisiyoru da zorBen de gripken öğrenmiştim sonucu hala gribim…. Doktor c vitamini ve parol alabilirsin dedi bana. Ben idrar yolu enfeksiyonu çok olduğum için cranberry içiyorum bir de o da c vitaminli geçmiş olsun![]()
Yiyorum ya valla meyve gibi oldum normalde hiç yemezdimMeyve yiyorsundur umarım bol c vitamini al
Yok yok aksi bir durum olunca çok net anlaşılıyor. İnşallah hiç olumsuz birşey olmasınRegl mi olacağım acaba diye bir korku oldu valla, bir de acı eşiğim çok yüksek benim o dayanılmayacak acıları nasıl anlarım bilmiyorumteşekkür ederim
![]()
C vitaminin oranı var mı hani evlerde olan 1000mglık c vitaminleri oluyor muBen de gripken öğrenmiştim sonucu hala gribim…. Doktor c vitamini ve parol alabilirsin dedi bana. Ben idrar yolu enfeksiyonu çok olduğum için cranberry içiyorum bir de o da c vitaminli geçmiş olsun![]()
Çoook geçmiiş olsunnnBen yine grip oldum… ne önerirsiniz arkadaşlarım ya bana bir şey söyleyin nolur
Ben de ıhlamur ve zencefil olabilir diye biliyorum, allahım inşallah hızlıca geçer. Bol bol dinlen su iç ve bence çorbalar da iyi gelir bol bol içIhlamur yarın alayımhapşırmaktan tıksırmaktan yoruldum ilaç da içemiyoruz bağışıklığım çok düştü demekki. Teşekkür ederim