- Konu Sahibi Herseydenbitutam
Kızlar çok özür dilerim ama ben de çok gaz oluştu ne yapabilirim bu normal mi 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de bunu diyorum alt karında sislik yok ama üst karın hatta kursak ve midem cok sis yaglanmıs gibi.bagırsak hareketlerimiz azalıyor sanırımKızlar çok özür dilerim ama ben de çok gaz oluştu ne yapabilirim bu normal mi![]()
Ben böyle anladım desemKızlar çok özür dilerim ama ben de çok gaz oluştu ne yapabilirim bu normal mi![]()
Çok teşekkür ederim bilgiler içinOcean methyl folat ya da favron folik asitini öneririm. Favronun içerisinde quatrefolic patentli folik asit var doktorların önerdiği, ocean da aynı şekilde etkin formunu içeriyor. Marka önerisinden ayrı güvendiğiniz başka marka varsa da quatrefolic yazmasına ya da metilfolat yazmasına dikkat edebilirsiniz. Normal folik asit yazanlarda düşük biyoyararlanım var. Sebebi ise vücudumuz folik asitten aktif olarak faydalanamıyor onu vücutta bir takım işlemle metil folata çeviriyor ve öylece kullanabiliyor. Takviye de metil folat olursa direkt olarak fayda sağlayan formu almış oluyor yararlanımı artıyor. Yine de doktorunuza danışabilirsiniz![]()
Haha gaz kaçırmaya da korkuyorumKızlar çok özür dilerim ama ben de çok gaz oluştu ne yapabilirim bu normal mi![]()
Canımm Allah razı olsun.. gribim yatiyorum
Uff geçmiş olsunCanımm Allah razı olsun.. gribim yatiyorumateş felan yok ama hapşırmaktan tıksırmaktan yoruldum hiç aktif olamadım başım çok ağrıdı
Teşekkür ederim hepiniz çok dikkat edinnUff geçmiş olsun![]()
Folbiotic kullanıyorum. Doktor onu önerdi ama öneriniz var mı?Hangi folik asiti kullanıyorsunuz, metil folat formları daha iyi oluyor hem bebiş için hem de bizler için, yan etkisi daha minimize oluyor.
haha ay hayır kaçmıyor da midemde bağısaklarımda dolaşıp duruyor gurul gurul ses geliyorHaha gaz kaçırmaya da korkuyorum![]()
Benim ki altı haftalık felan oldu yeni oluştu bu durumBen böyle anladım deseminanılmaz gazım vardı abartı şekilde belirti olarak internette görünce test yaptım
![]()
Ay aynenben de bunu diyorum alt karında sislik yok ama üst karın hatta kursak ve midem cok sis yaglanmıs gibi.bagırsak hareketlerimiz azalıyor sanırım![]()
Bir kaç yorum önce yazmıştım uzun uzun bir inceleyin istersenizFolbiotic kullanıyorum. Doktor onu önerdi ama öneriniz var mı?
Ben de berbat haldeyimKızlar ya mide bulantısı çok kötü vurdu beniperişanım
Aman şükür ateşin yok en azından, inşallah çabucak geçicekCanımm Allah razı olsun.. gribim yatiyorumateş felan yok ama hapşırmaktan tıksırmaktan yoruldum hiç aktif olamadım başım çok ağrıdı
Kaç haftalıksınız ? Bana doktor zencefil önerdi zencefilli çay felan da olur dediKızlar ya mide bulantısı çok kötü vurdu beniperişanım
Merhaba,
4w+5 den selamlar, iki güne bir beta takiplerinden sonra bugün Usg de keseyi gördük çok şükür.
Darısı isteyen, haber bekleyen herkesin başına.
Kalp atışı için 2 hafta sonra tekrar Usg yaptıracağız inşallah![]()
5 hafta 4 gün. Ama hiç bişi yiyip içemiyorum ki birde ishal var beraberindeKaç haftalıksınız ? Bana doktor zencefil önerdi zencefilli çay felan da olur dedi
İnşallah dua edin hamislerin duası kabul olur derlerAman şükür ateşin yok en azından, inşallah çabucak geçicek![]()