• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

a life tavsiye etmem sahiplerini de bilirim. koruda doğum yapmıstım orayı tercih etmiycem. medicana ile basladım bugun bide vm medicale gidicem.onceki gebeliğimde vm deydim hastane olanaklar vs cok güzel cidden ama ordaki yetkin hoca güvene gecti güvende de tss gecerli değil bakalım medicalde bülent hocaya gidebilirim o da cok bilgilidir
Ben kızımda 2019 da Alife dogım yaptım / o dönem iyidi küvezde çok iyiydi erken doğum oldu. Fakat gercekten sonra çok bozdu 21 den sonra devlet hastanesine döndü bilmiyorum bende arastırıuorum. Koruda 9haftalıkken bana boş gebelik bu hapı iç düşür dedi 😀 sonra başka hastanede kalp atışı duyunca hesap sormaya gttım elimdeki kagıtta yazan doktor başka biri?? Meğer o Doktor'un adı altında nöbetçi başka doktor giriyormuş o anda kafamda bitti .. Bende arastırıyorum bakalım

biz geldik 🥹

Eklentiler

• 9F2BD6DE-9C76-438D-9C6E-953B3F64B85D.webp
    9F2BD6DE-9C76-438D-9C6E-953B3F64B85D.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 31
yok benim 3 yıldır var anadolu sigorta 🫶🏻ama tss yaptırdıgında hamile kalmak için belli süre beklemen gerekiyor yoksa sigorta karşılamıyor dogumu vs.sen ogrenınce mı yaptırdın?
Yok canım ben gebelik düşündüğümde ysptırdım anadolu sigorta 1 regl dönemi geçmesi gerektiğini söyledi yaptırdığım günde reglim 1 kez daha geçmesi gerekiyor dedi ayreten yaptırdığın günden 6. Ay sonrası karşılanacak aktif olacak dedi ben 4 aylık olacağım o zaman diliminde bende bunu kabul etmiştim zaten şimdi devlete gidiyorum

a life tavsiye etmem sahiplerini de bilirim. koruda doğum yapmıstım orayı tercih etmiycem. medicana ile basladım bugun bide vm medicale gidicem.onceki gebeliğimde vm deydim hastane olanaklar vs cok güzel cidden ama ordaki yetkin hoca güvene gecti güvende de tss gecerli değil bakalım medicalde bülent hocaya gidebilirim o da cok bilgilidir
Medikaldeki bülent hocada arkadaşım doğum yaptı, çok sakin çok tecrübeli beni hiç endişelendirmedi çok memnunum diye anlatti bana. Benim de aklımda ama biraz uzak bize bilemedim

Kızlar vitamin değerleri, toksoplazma vs tahlilleri hangi haftada yapıyorlar genelde? Benim 2 sene önce geçirilmiş nörolojik ağır bir hastalığım var, ölümden döndüm diyebilirim. Viral bir durum bir de. Bunu belirtmene rağmen doktorum herhangi bir test istemedi. Garip geldi bana ama daha erken diye sanırım. Kalp atışı için çarşambaya randevum var o gün ister belki.

Yok canım ben gebelik düşündüğümde ysptırdım anadolu sigorta 1 regl dönemi geçmesi gerektiğini söyledi yaptırdığım günde reglim 1 kez daha geçmesi gerekiyor dedi ayreten yaptırdığın günden 6. Ay sonrası karşılanacak aktif olacak dedi ben 4 aylık olacağım o zaman diliminde bende bunu kabul etmiştim zaten şimdi devlete gidiyorum
Ya benim de nisan ayına kada devam eden tss var ama gebeliği kapsamıyormuş. O zaman aklımda olmadığı için öyle bir madde ekletmemiştim. Şimdi sigorta şirketine sordum kapsayan bir paket alacağım mecburen.

Kızlar bir de bu hafta hesaplaması kafamı karıştırdı. Şu an 5+1’im mesela 6.haftada mı oluyorum? Bir de kalp atışına 5+5’te çağırdı. Bu kadar erken duyulur mu?

Kızlar vitamin değerleri, toksoplazma vs tahlilleri hangi haftada yapıyorlar genelde? Benim 2 sene önce geçirilmiş nörolojik ağır bir hastalığım var, ölümden döndüm diyebilirim. Viral bir durum bir de. Bunu belirtmene rağmen doktorum herhangi bir test istemedi. Garip geldi bana ama daha erken diye sanırım. Kalp atışı için çarşambaya randevum var o gün ister belki.
Benden 5+1 de gittiğim muayenede istedi doktor. Ya kese görünce ya da kalp atışı görünce istiyorlar ama genelde keseyi görünce bi sorun olmadan önden görelim diye o hafta istiyorlar.

Özel olmazsa eğer medicana da hangi doktora gittiniz 🥹

Benden 5+1 de gittiğim muayenede istedi doktor. Ya kese görünce ya da kalp atışı görünce istiyorlar ama genelde keseyi görünce bi sorun olmadan önden görelim diye o hafta istiyorlar.
Evet bence de geçen sefer istemeliydi ama sadece folik asit yazıp yolladı. Keseyi çarşamba günü gördük. Yani 4+6 iken. Kalp atışında da istemezse soracağım. Zaten doktorumdan çok emin olamadım, doktor değişikliği yaparım belki.

Kızlar ben de gittim dün çok şükür keseyi gördük 2 mm dedi. Bir de bana vitadevs verdi vitamin olarak onu kullanacağım. Ben ilk pozitifi görünce evde folbiol vardı onu kullanıyordum folik asit için onu kullanma dedi

Back
X